Ki lehettél előző életedben?Válassz egy virágot, és megtudhatod a választ!

Akik hisznek a reinkarnációban, azok gyakran feltehetik maguknak a kérdést, hogy kik voltak előző életükben. Bár előfordul, hogy valaki biztos abban, hogy tudja a választ, de általánosságban elmondható, hogy az emberek nem emlékeznek a korábbi életeikre.

Azt sem tudhatjuk, hogy fiatal, tapasztalt vagy idős lélek lakozik-e bennünk, de az valószínűsíthető, hogy ezek az információk valahol ott vannak a tudatlanban. A most következő virágteszt célja az, hogy az előző élettel kapcsolatos részleteket csaljon elő a tudatunk mélyéről, ugyanis oka van annak, hogy most mi a kedvenc színünk és virágunk.

Ha szeretnéd tudni, hogy ki lehettél az előző életedben, és ez miben mutatkozhat meg a jelenlegiben, akkor nézd meg az alábbi három virágot, amelyek közül válaszd ki azt, amelyik a leginkább megtetszett, majd olvasd el az ahhoz tartozó elemzést!Kék virág: Csodálatra méltó kommunikációs képességgel rendelkezhettél előző életedben. Talán tanítóként, ügyvédként, tanácsadóként vagy szónokként dolgoztál, de az sem kizárt, hogy komoly tiszteletre és népszerűségre tettél szert a múltban.

Előző életedben rendkívül hatásosan és lenyűgözően beszélhettél, valamint őszinte, megbízható és becsületes személy lehettél. Jellemző lehetett rád, hogy nem kizárólag a saját érdekeidet nézted, hanem a környezeteddel is foglalkoztál.

A kék virág alapján, ha jobban belegondolsz, akkor a jelenlegi életedben is igaz rád, hogy nagyszerű a kommunikációs készséged, kiválóan írsz, szívesen olvasol és nem okoz problémát számodra az, hogy megtaláld a közös hangot a környezeteddel.

Boldogan segítesz, örömmel tanítasz másokat. Az sem kizárt, hogy a mostani életedben a korábbihoz hasonló munkát végzel.

Sárga virág: Gyógyító, orvos vagy lelki segítő lehettél az előző életedben. Jellemző lehetett rád, hogy természetedből fakadóan önzetlenül segítettél az embereknek, tudtad, hogy melyik gyógynövénynek milyen a hatása és azzal is tisztában lehettél, hogy mivel gyógyíthatod a betegségeket.

A testi és lelki bajokra is ismerhetted a gyógyírt, ezért sokan kereshettek fel ezekkel a problémákkal. Talán még a gyerekszületéseknél is segédkeztél. Előző életedben sokan tisztelhettek, szerethettek és elfogadhattak téged.

A sárga virág alapján valószínű, hogy a mostani életedben is használod a gyógyítói képességedet, és talán orvosként vagy spirituális gyógyítókényt tevékenykedsz. Ha viszont ezt eddig nem tetted meg, akkor hamarosan előhívhatod a benned megbújó különleges képességet.

Piros virág: Lehetséges, hogy nagyon tehetséges ember voltál előző életedben. Ugyanakkor a kreativitásodnak most is hasznát veheted, ami megmutatkozhat abban, hogy például nagyszerűen rajzolsz, festesz, fotózol, szereted a zenét, esetleg remekül értesz a művészetekhez.

Valószínű, hogy korábbi életedben művészettel összefüggő munkát űztél. Ha viszont most egyáltalán nem tudod, hogy miben lehetsz tehetséges, akkor meditálj sokat, mert azzal felszínre hozhatod a különleges képességedet.

Lehetséges, hogy a mostani életedben az a dolgod, hogy fejleszd az önismeretedet, és valami nagyon érdekes tulajdonságot fedezz fel magadban. Ami biztos, hogy egyszer ki fog derülni, hogy mi az, amiben igazán sikeres lehetsz.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló