Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Ennek a három csillagjegynek csodásan alakul a hete!

Bika: A héten felébred benned a szeretet. Ha van párod, akkor most még jobban felismerheted a kedvesed és a kapcsolatod értékeit. A csütörtöki telihold rá fog világítani mindenre, így arra is rávezet, hogy mi az, amit muszáj elengedned, mert csak akadályoz, valamint rá fogsz jönni, hogy érdemes nyitott szívvel fogadnod a tiszta érzelmeket.

Jól teszed, ha időt szánsz arra, hogy együtt lehess a pároddal, valamint megfogalmazhatod, hogy számodra mit jelent ez a szerelem, mit tartasz benne igazi értéknek, és mi az, ami miatt távolságot érzel.

Rák: A napokban végre elengedheted az elmúlt időszakban érzett szorongást és aggódást, ami után újra lelkesen gondolhatsz önmagadra és a körülötted lévő világra. A csütörtöki telihold erős hatására megnyílik a szíved az igazi örömök és boldogság előtt.

Ugyanakkor a héten nagy szükséged lesz a bátorságodra ahhoz, hogy változtass. Mivel ez a te érdeked, ezért mindenképpen legyen hozzá merszed! A lelked mélyén nagyon jól tudod, hogy azzal, hogy aggódsz, csak az energiádat pocsékolod el, mert előrébb általa nem fogsz jutni, és az életedben sem fog megoldódni semmi. Ha viszont optimista és pozitív leszel, akkor hatalmas lépésekre eleszel képes.


Skorpió: Ez a hét érzelmileg és lelkileg is intenzívnek ígérkezik a számodra. Ennek oka a Skorpió telihold, ami azzal, hogy mozgásba lendít benned minden érzelmet, lehetőséget ad, hogy az eddigitől eltérően tekints az életedre, és ismét felismerd azt, hogy valójában ki vagy.

Rendkívüli belső erővel rendelkezel, és még a legmélyebb gödörből is fel tudsz állni. A héten éld meg az igazi függetlenséget, a valódi szabadságot, és bizonyítsd be magadnak, hogy milyen egyedülálló személyiség vagy! A héten az a legfontosabb felismerés a számodra, hogy légy az, aki valójában vagy, és bízz az értékeidben!

Ez a három csillagjegy nagyon nem találja a helyét ezen a héten!

Kos: Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, és eleinte talán nem is érted, hogy a napokban miért kell szembesülnöd a múltbeli eseményekkel. Mindennek a célja az lesz, hogy elengedd mindazt, ami miatt nem tudod elérni a céljaidat.

Ha a héten ugyanazzal a kihívással találkozol, akkor azért ne a balsorsot hibáztasd, hanem gondolj rá úgy, hogy kaptál egy második esélyt! Nézz szembe a dologgal, rendezd azt el, majd engedd el! Nem lesz könnyű feladat, de Kosként képes leszel megoldani.

Ikrek: A héten fontos, hogy légy egy kicsit türelmesebb magaddal, és mindennel, amire energiát szeretnél fordítani. Egy feladattal kapcsolatban, hogy nincs meg az erőd vagy a képességed ahhoz, hogy megoldd. Ha így is érzed, akkor se veszítsd el a reményt és a hitedet!

Ezekben a napokban csak a türelem és a kitartás által érheted el a célodat. Igyekezz elfogadni, hogy egy éjszaka kevés ahhoz, hogy megváltoztasd az életedet! Ha sikerre vágysz, akkor sokkal több időre lesz szükséget.

Ha siettetni akarod az eseményeket, akkor csak még feszültebb leszel. A héten próbálj csak arra gondolni, hogy minden úgy és akkor történik az életedben, amikor kell! Ettől vissza fog térni a lelked nyugalma.

Nyilas: A héten elveszíted a fonalat, és nem tudsz rájönni, hogy merre és hogyan kellene előrehaladnod. Az sem kizárt, hogy úgy érzed magad a napokban, hogy folyton robotolsz, de hiába, mert nem látod, hogy lenne annak bármi értelme. Még mielőtt végképp elbizonytalanodnál, inkább próbálj egy kicsit befelé figyelni, hogy rájöjj arra, hogy mit súg az ösztönöd!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló