Kulcsszó horoszkóp 2020-raA te évedet mi jellemezheti a csillagjegyed alapján?Kos – sikerorientált: Erős személyiségként megvan az energiád ahhoz, hogy idén bármit elérj, ezért jelöld ki a célod, majd indulj el az ahhoz vezető úton!

Bika – eredményesség: Koncentrálj a céljaidra, fektesd azokra a hangsúlyt, és bátran változtass, mert így mindent megkaphatsz, amit szeretnél. A nehézségektől ne félj, mert azokon könnyen túljutsz 2020-ban.

Ikrek – tanulás: Rá kell jönnöd, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy igazán boldog légy. Ha erre rájössz, akkor ráléphetsz arra az útra, amelyen akadályok nélkül haladhatsz. Ez azonban csak akkor valósulhat meg, ha gyarapítod a tudásodat és fejleszted magad.

Rák – bátorság: Elképesztő változásokban lesz részed idén, de ahhoz, hogy ezeket maximálisan átéld, muszáj legyőznöd a változásokkal és az ismeretlen, veled először megtörténő dolgokkal szemben érzett félelmeidet.

Oroszlán – magabiztosság: 2020-ban mindenhol boldogulni fogsz. Mindez azonban csak akkor valósulhat meg, ha magabiztosan indulsz előre, mert csak így érheted el a vágyott célt!

Szűz – győzelem: Iidén minden sikerül, amihez hozzáfogsz! Habár néhány akadállyal számolnod kell, mégis jelentős problémákat nem fognak okozni. Idén nem kell idegeskedned, aggódnod, mert minden jól fog alakulni!

Mérleg – előrelépés: A kezdeti kiegyensúlyozottság, jelentős változások nélküli időszak után, a tavasz időszakában, anyagi előrelépésre és elégedettségre számíthatsz. Idén lesz még részed örömteli eseményeben, és olyan utazásokban, amelyekre régebb óta vágyhattál.

Mindemellett nagyon sok új dologgal gyarapíthatod a tudásodat, ami azért fontos, mert nagy segítség lesz az eredményes, boldog előmeneteledhez. Idén biztos, hogy nem fogsz panaszkodni.

Skorpió – szerencse: Skorpió jegyed alapján úgy tűnik, hogy idén semmiért, még a szerelemért sem kell megküzdened. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lesznek nehezebb időszakok az életedben.

A téged érintő változások nem lesznek drasztikusak, és végül jó eredményt fognak hozni. 2020 végéig a siker, a szerelem és a szerencse is hűséges társad lesz.

Nyilas – aktivitás: Idén nem engedheted meg magadnak a semmittevést, ugyanis Nyilasként termékeny és jó éved lehet, de csak akkor, ha hajlandó vagy aktívan tenni azért, hogy a jó dolgok bekövetkezzenek. Azzal semmit sem fogsz elérni, ha ölbe tett kézzel ülsz. Ha viszont legalább egy kis lépést teszel, akkor a csoda és a siker sem marad el.

Bak – nyitottság: Idén végre felrázhatod magad, ezért bátran gyűjts élményeket, és próbálj ki olyan dolgokat, amelyek számodra ismeretlennek, és kívül esnek a komfortzónádon. Emellett beszélgess idegenekkel, barátkozz minél többet, vagyis nyiss a világ felé!

Még bőven van időd, hogy olyasmit tégy, amit nem szoktál. Ugyanakkor fontos, hogy mindezt lazán tedd, ne görcsölj és ne félj miatta!

Vízöntő – boldogság: Idén rengeteg fordulatban lesz részed. Vízöntőként új tervekre, új tanulmányokra, váratlanul felbukkanó lehetőségekre és kellemes meglepetésekre számíthatsz. 2020-ban úgy érezheted, hogy alapjaiban változott meg a világ, ami sokkal színesebb és boldogabb lesz. Tavasszal felgyorsulnak körülötted az események, de az év vége már egyhangúnak ígérkezik.

Halak – önbizalom: Ahelyett, hogy másokra hallgatsz, tanulj meg saját döntéseket hozni! Ha képes vagy bízni magadban, akkor új utak nyílnak meg előtted, és olyan új célokra bukkanhatsz, amelyeket mindenképpen megéri megvalósítanod.

(Forrás: miragemagazin.hu)

Ajánló

Ajánló