A születésed havához tartozó pillangó jellemrajza rólad



Vajon mi derül ki rólad?Január: Hatalmas szívvel áldott meg az ég, mindig hajlandó vagy másoknak segíteni és meghallgatod az emberek problémáit. Optimista ember lehetsz, aki képes boldoggá tenni másokat.

Február: Nem tudsz észrevétlenül belépni egy terembe, mert ahogy megjelensz, úgy szegeződik rád az emberek tekintete. Téged mindenki ismer, még akkor is, ha ennek nem különösebben örülsz. Az emberek általában kétféleképpen állnak hozzád: vannak, akik imádnak és vannak, akik ki nem állhatnak. A februári pillangó szerint dolgoznod kellene az önbizalmadon, mert az elég alacsony.

Március: Olyan ember lehetsz, aki másoknál kicsit lassabban fogja fel a dolgokat, aminek oka az, hogy gyakran elmerülsz a saját álomvilágodban. A pillangód azt tanácsolja, hogy soha ne add fel, ha valami nem megy elsőre, valamint légy határozottabb, kitartóbb! Hidd el, megéri!

Április: Rendkívül érzelmes teremtés lehetsz, és soha nem szégyelled az érzéseid kimutatását. Sokan csodálnak, és nem kevesen irigylik, hogy milyen sokféle érzelem rejlik benned. Az is jellemző lehet rád, hogy könnyen ráérzel arra, hogy mivel tehetnéd jobb hellyé a világot.

Május: Kifejezetten különleges teremtés lehetsz, ám sajnos sokan nemigen szeretnek, mert szerintük kissé furcsa vagy. Ugyanakkor azok, akik jól ismernek, nagyon jól tudják, hogy milyen értékes személy vagy. Ha a szeretteidről van szó, akkor értük mindenre képes vagy.

Június: Olyan ember lehetsz, aki tele van szeretettel, optimizmussal, és úgy gondolod, hogy a világ egy csodás hely. Te attól érzed magad maradéktalanul boldognak, ha önzetlenül segíthetsz másoknak. Mivel nagyon jók a megérzéseid, ezért könnyen rájössz, hogy másnak mire lehet szüksége.

Július: Elképesztően bátor, őszinte teremtés vagy, aki mindig a nevén nevezi a dolgokat. Ugyanakkor arra mindig figyelsz, hogy a szavaid és a tetteid ne sértsenek meg másokat, ugyanis az is jellemző rád, hogy nagyon jó szívű vagy és tiszteled a többi embert.

Augusztus: Rendkívül sokan rajonganak érted, aminek oka az, hogy igazán bátor és őszinte személyiséggel vagy megáldva. Te könnyen elnyered mások bizalmát, ami miatt sok baráttal büszkélkedhetsz. Mindemellett imádsz a középpontban lenni.

Szeptember: Nagyon gazdag a fantáziád és tele vagy kreativitással. Neked mindig van egy B terved arra az esetre, ha a dolgok mégsem úgy alakulnának, ahogy azt remélted. Mivel tele vagy ötletekkel, ezért sokan kérnek tőled tanácsot.

Október: Nagy szívű, segítőkész ember vagy, aki minden problémát meg tud oldani. Mivel ezzel a barátaid is tisztában vannak, ezért baj esetén hozzád fordulnak, mert te tudni fogod, hogy mit kell tenniük.

November: Azok, akik nem ismernek, kissé beképzeltnek tarthatnak, pedig valójában egy kimondottan kedves és segítőkész teremtés vagy. Tekintve, hogy a zárkózottság is jellemző lehet rád, ezért mások azt hihetik, hogy senkit sem engedsz közel magadhoz. Ha valakit a szívedbe zársz, akkor annak örökre a legjobb barátja maradsz.

December: Soha nem vagy elégedett, mert történjék az életben bármi, te még többre vágysz. Rólad az is elmondható, hogy kitartó vagy, hiszen nem adod fel, ha valami nem sikerült. Habár jó dolog, hogy képes vagy a végsőkig harcolni, ám néha mégis lassíthatnál és élvezhetnéd a mindennapokban rejlő örömöket!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló