Három csillagjegynek szerelmet hozhat a május



Az év legromantikusabb időszakának ígérkezik a tavasz utolsó hava.Gyakran halljuk, hogy tavasszal felpezsdül a szerelmi élet, hiszen a téli zord időjárás, rövid nappalok után végre újra egyre többet süt a nap és hosszabb ideig van világos, ezért az emberek is jobb kedvűek, szívesebben ismerkednek.

Idén azonban a tavasz eddig nem úgy alakult, ahogy megszoktuk, de a május már igazán romantikus hónapnak ígérkezik az asztrológia szerint, ugyanis az Ikrek jegyben járó Vénusz erőteljesen támogatja a szerelmeseket.

A bolygó május 13-tól hátráló mozgásba kezd, ami miatt valami visszatérhet a múltból. Ez jelentheti egy korábbi szerelem visszatérését, de azt is, hogy esélyünk lesz lezárni egy múlttal kapcsolatos dolgot, amivel eddig nem foglalkoztunk. A lezárással egy lépéssel közelebb kerülhetünk a boldog jövő felé.

Májusban senki sem fog unatkozni a szerelem terén, mégis három csillagjegy különösen romantikus időszak elé néz. Vajon köztük vagy a csillagjegyed, vagy az aszcendensed alapján?

Skorpió: Májusban minden a párkapcsolatról szól. Ennek egyik oka, hogy a Bikában járó Nap és Uránusz hatására egy váratlan, különleges találkozásban lehet részed. Emellett a májusi telihold is elképesztő lehetőséggel lephet meg téged.

Ha kapcsolatban élsz, akkor a tavasz utolsó havában indíttatást érezhetsz arra, hogy egyre közelebb kerülj a párodhoz, akivel a szerelmetek egyre szenvedélyesebbé és intimebbé válhat. Májusban arra is számíthatsz, hogy olyan különleges energiák szabadulnak fel benned, amelyek hatással lesznek az érzelmeidre és az életed különböző területeire.

Ha tetterősnek és boldognak érzed magad, akkor szinte mindenre képes vagy, ezért kifejezetten izgalmas napokban lesz részed májusban, aminek időszakában bátran változz és alakulj át. Egy Skorpiónak mindez rutinfeladat...

Ikrek: Április eleje óta érezheted, hogy nagyon különleges és szerencsés helyzetben vagy, ráadásul olyan ritka eseménynek vagy részese, ami csak rendkívül kevésszer történik, hiszen a Vénusz, a szerelem bolygója augusztus 8-ig nem hagyja el a csillagjegyedet.

A bolygó május 13-tól kezdődő retrográdja a te múltadból is felidézhet valamit, ráadásul sokkal szebbnek és szerethetőbbnek érezheted magad ebben az időszakban. Ugyanakkor a Vénusz fölényessé, beképzeltté és túlságosan hiúvá tehet, ha nem vigyázol, ezért igyekezz egyensúlyban maradni!

Ha májusban képes leszel az arcod szebb oldalát mutatni, jó kapcsolatot fogsz ápolni saját magaddal, akkor a szerelem sem fog elkerülni. Ugyanakkor nem csak májusban, hanem egészen augusztusig tart a romantikus időszak számodra. Az már csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz vele...

Mérleg: Habár májusban, az uralkodó bolygód, a Vénusz nem jár a jegyedben, mégis teljes erejével támogat, hiszen pozitív fényszögeket vetít rád. Ennek hatására szenvedélyes és romantikus hangulatba kerülhetsz, ráadásul egy olyan személy jelenhet meg a múltadból, aki régen nagyon sokat jelentett a számodra.

Bátran élj az ezáltal keletkező lehetőséggel, hiszen a találkozás okkal történik, ugyanis van valami, amivel még szembe kell nézned saját magadban és párkapcsolati értelemben is. Ha a tavasz utolsó havában szembenézel a félelmeiddel, feldolgozod a régi csalódást, akkor a szíved ismét készen fog állni arra, hogy megnyisd a szerelem előtt.

Tekintve, hogy májusban rátalálhatsz a lelked másik felére, és a szerelem előbb toppanhat be az életedbe, mint vártad, ezért jól teszed, ha minél előbb lezárod a múltat!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló