Mit kellene tenned azért, hogy megteremtsd a vágyott életet?Válassz egy lapot a lentiek közül, majd olvasd el, hogy mit tanácsol neked a Pegazus!1. „Csak azok látnak tisztán, akiknek könny áztatta a szemét.”

Néha nagyon letörhetsz, szomorúnak, elveszettnek és magányosnak érezheted magad. Nem baj, ha így érzel, de éld meg az érzéseidet, és sírd ki magad nyugodtan! Amikor megnyugodtál, akkor mindent sokkal világosabban fogsz látni.

2.A szerető szív örökké fiatal.”

Szeress minél többet és többeket! Ez fontos, mert a szeretet meggyógyít és szárnyakat ad, hiszen általa önmagadat is felülmúlhatod és elérheted a vágyaidat. Ha a szeretet megosztod másokkal, akkor akár ők is segíthetnek az álmaid megvalósításában. A kölcsönös szeretetnek mozgató, teremtő ereje van, és kortalanná is tesz.

3. „Ha egy problémát kimondasz, félig már meg is oldottad.”

Legyen bátorságod az érzéseidről és a gondolataidról beszélni! Ha nem fojtod magadba ezeket, hanem inkább kimondod, és úgy állsz hozzá, hogy lesz, ami lesz, akkor ezzel azt üzened az Univerzum felé, hogy jöhet a segítség. Ezt kaphatod meg attól a személytől, akinek elmondtad, de akár valaki más is a segítségedre lehet.

4. „Boldog az, ki nagylelkű barátra lel.”

Nem attól leszel nagylelkű, hogy mennyit adsz, hanem attól, hogy mennyire szeretsz. Bár az is fontos és jó dolog, ha kölcsönadsz, hozzásegítesz valakit egy álláshoz, esetleg tanácsot adsz másoknak, ám nem csak ettől leszel nagylelkű.

Hanem magától a szándéktól is azzá válsz, mert szeretsz, ezért akarsz segíteni. Ha van egy ilyen nagylelkű barátod, akkor ő mindig segíteni fog, hogy elérd azt, amire éppen szükséged van.

5. „Cselekedj gyorsan, gondolkozz lassan!”

Érdemes hosszan gondolkodni és tervezni, de néha ez elvonja a figyelmet a célról, vagy eltérít tőle, esetleg elveszi a bátorságodat attól, hogy a tettek mezejére lépj. Olykor tehát előfordul, hogy hirtelen döntést hozva kell cselekedni, ezért néha bátran légy spontán, törj ki a korlátjaid közül!

Ha olyan helyzetben találod magad, amelyben nem tudod, hogy mit kellene tenned, akkor tedd azt, ami hirtelen eszedbe jut, amit a megérzésed súg! Hidd csak el, hogy ez a legjobb módja a bizonytalanság eloszlatásának!

6. „Aki megpróbál mindig kitérni a balszerencse útjából, az a szerencsével sem fog soha találkozni.”

Ha folyton arra törekszel, hogy megvédd magad a csalódásoktól, a fájdalomtól és attól, hogy valami rossz, kellemetlen történjen veled, akkor azzal egyfelől energiát pazarolsz, másfelől az életet is elkerülöd, hiszen így hogyan történhetne veled jó dolog?

Ne próbáld állandóan megkímélni magad a kellemetlenségektől, mert azzal csak azt érnéd el, hogy nem fejlődsz, nem éred el a céljaidat. A tapasztalat elengedhetetlen ahhoz, hogy elérd a célodat!

7. „Amilyen a gondolkodásmód, olyan a beszéd.”

Nagyon fontos a gondolkodásmódod és a szavak, amelyeket kimondasz, mert mindez hatással van a környezetedre, de még az Univerzumra is. Ha kijelented, hogy „úgy sem jön össze”, „lehetetlen”, akkor valóban így lesz. Nem azért, mert a sors ezt akarja, hanem azért, mert te ezt állítottad. Hidd el, hogy ilyen nagy hatalmad van az életed alakulása felett, a jövőben pedig ennek megfelelően változtass a gondolkodásmódodon és okosa válogasd meg a szavaidat!

8. „Akinek lámpásra van szüksége, öntsön olajat abba.”

Amikor szükséged van valamire, akkor tegyél azért! Ne várd azt, hogy majd mások megteremtik neked vagy megoldják helyetted, de a csodára, jelre se várj, hanem cselekedj! Bármit megszerezhetsz és elérhetsz az életben, ha legalább annyit megteszel, hogy kinyújtod érte a kezedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló