Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Bika: A napokban ne lepjen meg, ha különös nyugtalanság lesz úrrá rajtad, ugyanis ezt leginkább a belső izgatottság okozza, mert érzed, hogy fontos változás van alakulóban az életedben. Örömteli kihívásokkal kell szembenézned a héten, úgyhogy tedd félre a félelmeidet, a kétségeidet, és légy nyitott az új lehetőségekre!

Bak: Érezz bármilyen hiányt az életedben, a lelkedben, a héten mindenképpen megéri betöltened ezt az űrt! Ez különösen akkor fontos, ha kissé unalmasnak találod az életedet. Rázd fel magad, hiszen ezen a héten nagyon könnyű és egyszerű izgalmakat vinned a mindennapjaidba!

Használd ki az időt, és próbálj ki valami szokatlant, amit talán még soha, vagy legutóbb gyerekkorodban tettél! Nyugodtan rajzolj, fess, gyurmázz, írj egy verset mindenféle nagyobb cél nélkül. Ha van párod, akkor akár vele is töltheted meghitten a hetet.

A legfontosabb, hogy a napokban megéld az igazi örömöket! A kreativitás benned is ott rejlik, csak lehet, hogy eddig elfojtottad...

Halak: Halak jegyed alapján a Mars bolygónak köszönheted, hogy a héten sokkal aktívabb, lelkesebb leszel, de azt is, hogy felpezsdül az életed. Ha tehát mostanában leeresztettél, akkor ideje, hogy felrázd magad és új célokat tűzz ki magad elé!

A héten tele leszel erővel, motivációval, ami által megvalósíthatod a legtitkosabb vágyadat is! Ahogy telnek a napok, úgy érezhetsz egyre nagyobb kedvet és inspirációt ahhoz, hogy megmozgasd a testedet, az életedet pedig egyre intenzívebben szeretnéd élni.

A héten nagy lendületet kap az egész életed, és mivel képes leszel bármit megvalósítani, ezért mindenképpen lépj a tettek mezejére! Most a bátorságod is megjön mindenhez, amibe belekezdesz, így például a munkához, vagy a párkapcsolathoz is!

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Kos: Jellemző rád, hogy mindig hajt valamiféle belső erő és akarat, éppen ezért esetedben a lassítás és a leállás annak a jele, hogy valami nincs rendben. Ezen a héten ilyen lassulásra számíthatsz. A napokban úgy érezheted, hogy egyre enerváltabb és kimerültebb vagy, ráadásul a lelkesedésed is elvész.

Elkeserednek azonban nem kell, hiszen ez csak ideiglenes hatás! Szomorkodás helyett inkább pihenj és lazíts a héten! Most nyugodtan hallgass a megérzéseidre, a belső hangodra! Attól, hogy a héten nincs motivációd, megvalósítás iránti vágyad, még később minden megváltozhat az életedben és benned!

Ikrek: A héten egyáltalán nem érzed magad csúcsformában. Az egyik feled boldog, de a másik aligha, ezért úgy érezheted, hogy egyedül maradtál a problémáiddal. A jó hír az, hogy valójában mindez csak a fejedben létezik, vagyis annak érdekében, hogy a negatív gondolatokat pozitívra cseréld, csak tudatosan észre kell venned a lehúzó gondolatokat.

Ha szeretnél tenni az ellen, hogy nehéz legyen a heted, akkor légy nagyon türelmes önmagaddal és másokkal, valamit ne ragaszkodj a magadnak bebeszélt fájdalomhoz, hanem bátran öntsd ki a szíved, mert a többiek biztos, hogy szívesen meghallgatnak!

Mérleg: Ezen a héten az égi hatások befelé figyelésre, elengedésre motiválnak. El kell fogadnod a tényt, hogy valami örökre véget ér, de kizárólag azért, hogy helyette valami új vegye kezdetét az életedben.

Függetlenül attól, hogy kit, mit engedsz el a napokban, fogadd el, hogy már nem támogatott a jövőben! A héten elhagyhatod a rossz a szokásaidat, de az is lehet, hogy szembe kell nézned mindazzal, amit régebben a szőnyeg alá sepertél.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló