Három csillagjegy profitálhat a retrográd időszakából



Kik és miért érezhetik magukat szerencsésnek?Az, hogy egy bolygó hátráló mozgásba kezd, nem meglepő, de az igazán ritka, hogy néhány napon belül több bolygó is hasonlóan tesz. Ez történt múlt héten, ugyanis május 11-én a Vízöntőben járó Szaturnusz, május 13-án az Ikrekben járó Vénusz, május 14-én pedig a Bakban járó Jupiter kezdett retrográdba, ezzel csatlakozva a Plútóhoz, ami április 25-én kezdett hátráló mozgásba.

Mivel ritka eseményről van szó, ezért igazán különleges hetekre számíthatunk, ám az asztrológia szerint három csillagjegy különösen sokat profitálhat a retrográd időszakában. Ha a csillagjegyed vagy az aszcendensed alapján köztük vagy, akkor most megtudhatod, hogy mi vár rád!

Vízöntő: A retrográd időszakkal eljött az ideje annak is, hogy feltöltődj, ha Vízöntő a csillagjegyed, vagy az aszcendensed. A hátráló mozgásba kezdett Jupiter és Plútó második esélyt teremt neked arra, hogy átgondold az életedet.

Azokat a dolgokat, amiket a múltban nem tettél meg, vagy rosszul végezted el, most esélyed lesz kijavítani, ami hatalmas áldást jelent számodra! Szeretsz egyedül lenni, de ezekben a hetekben használd fel ezt arra is, hogy befelé figyelsz, és meghallgatod a belső hangodat, hogy mit súg neked!

A Vénusz retrográdtól jókedvet és az alkotás örömét kaphatod, de arra is számíthatsz, hogy a múltadból bukkan fel egy olyan személy, akihez régen vonzódtál. Egyedül rajtad áll, hogy hogyan kezeled vagy fejezed be ezt a helyzetet...

Oroszlán: Oroszlán jegyed miatt a munkádban számíthatsz jelentős változásokra a retrográd időszakban. Annak köszönhetően, hogy a Jupiter és a Plútó a Bakban hátrál, sokkal világosabban láthatsz.

Az életedben most különösen fontos szerepet kap a napirend, viszont nemcsak a feladataidra kell odafigyelned, hanem az egészségedre is nagyobb figyelmet kell fordítanod. A retrográd időszakában sikert arathatsz a törekvéseiddel, de ehhez arra is szükséged lesz, hogy ne feledkezz el a határaidról!

Ügyelj, hogy csak annyi tennivalót vállalj, amennyivel valóban elbírsz! A pihenéstől se foszd meg magad, mert az legalább olyan fontos, mint a munka az előtted álló hetekben, amelyekben a Vénusz a barátok fontosságát juttatja eszedbe, a Szaturnusz pedig a párkapcsolat terén hozhat vissza egy személyt a múltadból.

Mérleg: Mérleg jegyűként arra számíthatsz a retrográd időszakban, hogy a Jupiter és a Plútó miatt az otthonodra terelődik a figyelmed. Emellett szükséged lesz minden bátorságodra, egyfelől azért, hogy megvalósítsd azt, amit szeretnél, másfelől azért, hogy kihozd magadból a maximumot.

Az Ikrekben hátráló Vénusztól, tehát az uralkodó bolygódtól, rendkívül nagy támogatást kapsz ahhoz, hogy ismét belevágj és megvalósíts valamit, amivel régen egyszer már próbálkoztál. A retrográd heteiben lehetőséged lesz fejlődni, valamint optimistán gondolni az esélyeidre és saját magadra.

A Szaturnusz az életörömöt hozza vissza az életedbe, de akár egy korábbi szerelem is újra rád találhat. Mérlegként tulajdonképpen arra számíthatsz, hogy a retrográd időszakban bármi megtörténhet az életedben.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló