Öt csillagjegy számára különösen jónak ígérkezik 2020 második fele



Kik és miért érezhetik magukat szerencsének a következő hat hónapban?Bak: Alapvetően gyakorlatias és földhöz ragadt ember vagy, de 2020 második felében a magasba fogsz vágyni. Ezekben a hónapokban semmi sem fog megfélemlíteni, magabiztosan fogsz közelíteni ahhoz, akit kedvelsz, és bátran bele fogsz vágni a célodat szolgáló megbeszélésekbe.

Az előtted álló időszakban mindegy, hogy merre indulsz el, nem fogsz megijedni, ha kalandosabb útra kell lépned, sőt, még másokat is megpróbálsz magaddal hívni. Tárd ki a szíved, hiszen ez az év már most megtanította, hogy az életet addig kell kiélvezni, amíg teheted!

Oroszlán: Csillagjegyed alapján nehezen értheted meg az élet értelmét, ezért emiatt sokszor befordulhatsz. Az előtted álló hónapok azonban olyan kérdésekre hozzák meg a választ, amelyek már sok éve kínoznak.

2020 második fele új lehetőségekkel lep meg, te pedig ezeket felhasználhatod az álmaid megvalósításához. Annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, csak némi tisztánlátásra lesz szükséged.

Ebben az esztendőben megtanulhatod, hogy hogyan állj sokkal pozitívabban az élethez. Ezt a hozzáállást felhasználhatod majd arra, hogy megvédj mindent, ami számodra értéket képvisel.

Halak: Ha a közelmúltban mély bánat ért, mert elvesztettél valamit, ami rendkívül fontos volt a számodra, például egy irányt, esetleg egy fontos kapcsolatot, akkor 2020 második felébe újjászülethetsz!

Ebben az időszakban bátran szembenézhetsz a félelmeiddel, de még a legvakmerőbb kihívásokra is igent mondhatsz! 2020 második felében eltökélten és mindenre hajlandóan változtathatsz a már nem működő dolgokon. Most semmin se gondolkozz sokáig, hanem hallgass a megérzéseidre, és azok alapján alakítsd a jövődet!

Szűz: Ha az elmúlt esztendőkben úgy érezted, hogy az életed minden területe stagnál, mintha egy általad nem ismert ok miatt leragadtál volna, és nem tudtál kiutat találni abból a káoszból, amibe belekeveredtél, akkor 2020 okot fog szolgáltatni az örömünnepre.

Szűz jegyed miatt alapvetően visszafogottabb vagy, de az előtted álló hónapokban lassan elhagyod a páncélodat, és fényes szociális életbe kezdesz. Ha legyőzöd az aggodalmadat, az izgatottságodat és a félelmeidet, akkor szellemileg teljesen átalakulhatsz 2020 második felében.

Bika: Úgy tűnik, hogy Bikaként elmondhatod magadról, hogy a 2020-as esztendőd az átalakulásról és az új perspektívákról szól. Az előtted álló hónapokban olyan események következhetnek be, amelyek hatására eddig rejtett részeidet is felfedezheted. Annak érdekében, hogy a legjobbat hozd ki az élet adta előnyökből, légy bátor és magabiztos! Idén még új találkozásokban is részed lesz!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló