Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Ikrek: Valószínűleg izgatottan és felkészülten vártad, hogy végre eljöjjön a te időd, amely során a lehető legjobbat hozhatod ki magadból. Ezen a héten igazán felvillanyozódik a lelked, ami rád fért, ahogy az is, hogy pozitívan tekints magadra és az életedre.

Ezekben a napokban minden a vágyaid szerint alakulhat, de csak akkor, hogy kitalálod, hogy mi az, amit mindenképpen meg szeretnél valósítani.

Mérleg: Az élet egyre izgalmasabb lehetőségekkel lep meg, ám a kérdés az, hogy lesz-e elég merszed élni ezekkel? A heti bolygóhatások támogatni fognak ezeken a különleges napokon, úgyhogy ne vesztegesd tovább az idődet, hanem tedd meg a legfontosabb lépéseket, amelyekhez szedd össze minden bátorságodat és hitedet!

Használd ki, hogy érdekes, izgalmas tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb, és azt, hogy az eddiginél sokkal többet tanulhatsz! Abban az esetben, ha eddig visszafogtad magad, akkor a héten tárd ki a szíved, győzd le az akadályokat és a korlátokat! Hidd el, menni fog!

Vízöntő: Ezekben a napokban hozd ki magadból a tehetséget, a képességedet és légy minél kreatívabb! Az most nem számít, hogy mivel és hogyan teszed, mert az a lényeg, hogy ismerd meg az alkotás örömét!

A lelkedet azzal táplálhatod, ha megállsz és észreveszed, hogy milyen sok szépséggel vagy körülvéve. Ha kapcsolatban élsz, akkor a párodat sokkal vonzóbbnak láthatod a héten, aminek napaiban a szerelem újra fellángol. Most bármi megtörténhet veled.

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Rák: Eleve érzékeny lélekkel vagy megáldva, de ezen a héten azt tapasztalhatod, hogy még a szokottnál is érzékenyebb vagy. A napokban nem találod a helyedet, a változásokat kiszámíthatatlannak és bizonytalanak érezheted.

A heti bolygóhatások felidézhetik a múltbéli sérelmeket, és hajlamos lehetsz elmerülni a fájdalmas érzésekben. A helyzetedet annál rosszabbnak élheted meg, mint amilyen az valójában. Ha nem akarod szenvedéssel tölteni ezt a májusi hetet, akkor az lenne a legjobb, ha minden erőddel a megoldásokra koncentrálnál.

Próbálj arra gondolni, hogy lehetőséget kaptál az élettől arra, hogy elrendezz valamit, amit korábban nem tudtál! Gyógyítsd meg a lelkedet, mert Rákként most ez a legfontosabb feladatod!

Skorpió: Jól tudod, hogy milyen sok lezáratlan ügyed várja a végső megoldást. Ezen a héten mindenképpen szembe kell nézned ezekkel, valamint le kell őket zárnod. Az igazság az, hogy ezt nem is kellene negatívan felfognod, hanem tekinthetnéd pozitív fejleménynek azt, hogy lehetőséget kapsz a függő ügyeid megoldására.

Ne feledd, hogy amikor mindenáron el akarsz kerülni valamit, akkor az folyton vissza fog térni az életedbe! Ezen a héten rájöhetsz, hogy itt a remek alkalom ezek elrendezésére. Mindegy, hogy saját magadnak vagy akár az exednek tartozol, iparkodj a tettek mezejére lépni, és megoldani a problémákat! Ahhoz, hogy új életet kezdhess, előbb muszáj lezárnod a régi dolgokat!

Halak: A héten olyan érzésed támadhat, hogy senki sem ért meg a környezetedből, és könnyen lehet, hogy nem találod a helyed az otthonodban, a családodban. Ne feledd, hogy amikor nem érzed jól magad a bőrödben, akkor az egy jelzés, hogy valamin muszáj változtatnod.

Most az a legfontosabb, hogy visszatalálj önmagadhoz, ne akarj mások elvárásainak megfelelni. Halakként jellemző rád, hogy sokszor elveszíted önmagadat. Ezen a héten is ez történhet veled, ám lazítással és sok pihenéssel elérheted, hogy egyre jobban érezd magad.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló