Hogyan találhatod meg az Igazit 2020-ban?



A csillagjegyed szerint így hozhat össze a lelki társaddal.Kos: Akkor találkozhatsz a lelki társaddal, amikor valami nagyszerű aktív tevékenységet űzöl. A lelki társad ott lesz, nem is számítva arra, hogy pont azon a helyen talál rád.

Bika: Vásárlás közben találkozhatsz az Igazival. Lehet, hogy ez egy ruhaboltban, vagy élelmiszerüzletben fog megtörténni.

Ikrek: Egy barátoddal fogsz időzni, amikor váratlanul megjelenik egy ismerőse, aki számodra is kellemes meglepetés lesz.

Rák: Mivel nagyon közel állsz a családodhoz, ezért egy családi rendezvényen hozhat össze az élet a lelki társaddal. Tőled azt kérhetik, hogy kérj fel valakit táncolni, vagy a családod közbenjárása miatt fogtok egymásra találni.

Oroszlán: Egy társkereső alkalmazáson keresztül hozhat össze a sors a lelki társaddal. Oroszlán jegyed alapján magabiztos személy vagy, aki pontosan tudja, hogy milyen párt keres, ezért számodra a társkereső oldal járható út. A kínálatból kikeresed az elvárásaidnak leginkább megfelelőt, akinek üzenetet küldesz, majd megbeszélitek a randevút, ahol már működni is fog a kémia kettőtök között.

Szűz: Akkor találkozhatsz a lelki társaddal, amikor éppen kint leszel a barátaiddal. Szűzként elkötelezett és szorgalmas személy vagy, erősen koncentrálsz a karrieredre és igyekszel fejleszteni magad.

A lelki társaddal nem a munkahelyeden fogsz megismerkedni, hanem akkor, amikor próbálod elterelni a gondolataidat a munkáról és a kihívásokról, ez pedig akkor történhet meg, amikor a barátaiddal vagy.

Mérleg: Egy olyan társadalmi eseményen találkozhatsz a lelki társaddal, amelynek köze lesz egyikőtök hobbijához vagy érdeklődési köréhez. Lehet ez írói műhely, de akár szabadidős foci bajnokság is. Mérlegként tetszeni fog az egyensúly, a szimmetria, ráadásul sok közös lesz bennetek a lelki társaddal, akivel a találkozás után megpróbáljátok kideríteni, hogy mennyire hasonló az érdeklődési körötök.

Skorpió: Csillagjegyed alapján jellemző rád a szenvedélyesség, ami az életed több területén megmutatkozik. Egy ilyen szenvedélyes pillanatban találkozhatsz a lelki társaddal. Mivel hajlamos vagy a végletességre, ezért a legjobb vagy a legrosszabb énedet mutathatod. Próbálj következetes és stabil lenni, mert a lelki társadnak kelleni fog egy kis idő, hogy megszokja a vad természetedet!

Nyilas: A következő kalandod során ismerheted meg a lelki társadat. A helyszín bárhol lehet, hiszen Nyilasként imádsz utazni és felfedezni. A lelki társaddal akkor hozhat össze a sors, amikor valami új dolgot ismersz meg, ezért továbbra is mondj igen a kalandokra, ahogy azt eddig is tetted!

Bak: A munkád közben találkozhatsz a lelki társaddal. Koncentrált és elszánt Bak jegyűként sokat dolgozol, gyakran idegeskedsz a munkád miatt, ezért szeretnél egy kis szünetet, amikor nem kell aggódnod. A kollégáid szeretik, ha munka után lazíthatnak, például egy ital társaságában, te viszont a lelki társad mellett találhatod meg ugyanezt a kikapcsolódást.

Vízöntő: Egy kávézóban találkozhatsz a lelki társaddal. Lehet, hogy éppen könyvet fogsz olvasni, vagy írni, amikor megjelenik. Intellektuális Vízöntőkét jellemző rád, hogy szereted olyasmivel tölteni a szabadidődet, amivel gyarapíthatod a tudásodat, mert azt az élet nagy lehetőségének tekinted.

Halak: Koncerten vagy egy játékban találkozhatsz a lelki társaddal. Lehet az zene, színház, vagy impresszionista festmény, te és a lelki társad képesek lesztek mindegyikről beszélgetni.

(Forrás: egijoslat.hu, nlc.hu)

Ajánló

Ajánló