Heti jóslat az Ezüst Boszorkányság TarottólVálassz egy lapot, ha kíváncsi vagy, hogy milyen rendkívüli eseményre számíthatsz a napokban!1. Érmék kilences: Az első kártyalapon keresztül azt jósolja az Ezüst Boszorkány Tarot, hogy a heted rendkívüli eseménye az lesz, hogy pénzt kapsz. Ennek sokféle formája lehet. Lehet, hogy valaki, aki tartozik neked, visszafizeti a kölcsönt.

Arról is lehet szó, hogy tető alá hozol egy üzletet, esetleg eladod egy nagyobb ingóságodat, de még az sem kizárt, hogy nyereményjátékon pénzt nyersz. Történjék bárhogy, te csak örülj, hogy pénzzel gyarapodtál, és figyelj, hogy okosan gazdálkodj vele!

2. Csillag: Abban az esetben, ha a második kártyalapot választottad, akkor az Ezüst Boszorkány Tarot azt jövendöli neked, hogy a hét kiemelkedő eseménye egy hihetetlen öröm, kellemes meglepetés, kimagasló siker lehet.

Ennek tudatában megéri már most lelkesen várnod a következő hetet, hiszen olyasmire számíthatsz, ami boldoggá fog tenni! Az előtted álló napokban nagyon valószínű, hogy pozitív irányba fordul a helyzeted. Ha az elmúlt időben nehézségeid voltak, akkor végre bekövetkezhet az áttörés, ami reményt és fényt hoz az életedbe.

3. Kelyhek hatos: Ha a harmadik lapot választottad, akkor az Ezüst Boszorkány Tarot szerint az érzékiség, az élvezet és a gyönyör jelképét, a Kelyhek hatost kaptad, így a heted rendkívüli eseménye egy nagyon izgalmas szexuális élmény lehet.

Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal fedezhettek fel újdonságokat a testiségben, vagy a társad olyan csodálatos örömöket okoz, amilyenekben eddig még nem volt részed. Amennyiben tudatosan dolgoztok azon, hogy felfrissítsétek a kapcsolatotokat, akkor utánozhatatlan élményekkel lehettek gazdagabbak a következő héten.

4. Botok Ásza: Ha a hat lap közül a negyediket választottad, akkor az Ezüst Boszorkány Tarot azt jövendöli neked, hogy a heted kimagasló eseménye az lesz, hogy valami elkezdődik. Ezekben a napokban egy egészen újszerű dolog veheti kezdetét az életedben.

Jelenthet ez új munkahelyet, párkapcsolatot, de akár azt is, hogy megvalósítod az egyik álmodat, vagy vállalkozást indítasz. Legyen bárhogy, az biztos, hogy olyan pozitív változást hoz, ami által új korszak kezdődhet az életedben, ez pedig hatalmas örömmel és energiával fog feltölteni.

5. Szerencsekerék: Az ötödik kártyalapon keresztül azt jövendöli neked az Ezüst Boszorkány Tarot, hogy a heted jelentős eseménye az lesz, hogy fordul a kocka. Az, hogy milyen irányba, még rejtély.

Talán elképesztően szerencsés, vagy ellenkezőleg, nagyon szerencsétlen leszel az előtted álló napokban. Előfordulhat, hogy megütöd a főnyereményt, megvalósul valami, amiben reménykedtél, esetleg álmodni sem mertél róla.

Ugyanakkor az Ezüst Pogány Tarot lapja azt is jelezheti, hogy füstbe megy egy terved, kisebb kellemetlenség, vagy csalódás ér. A következő héten bízz a legjobbakban, vagyis abban, hogy a szerencse melléd áll!

6. Diadalszekér: Amennyiben a hatodik kártyalap mellett döntöttél, akkor az Ezüst Boszorkány Tarot azt jövendöli neked, hogy a heted kimagasló eseménye egy óriási győzelem lesz. Lehet, hogy megkapsz valamit, amiért keményen küzdöttél, esetleg megnyersz egy csatát, egy vitát, vagy egy új ügyfelet szerzel, de akár arról is lehet szó, hogy magad mellé állítasz valakit, illetve legyőzheted az ellenségeidet, riválisaidat.

A következő héten az is lehet, hogy végre sikerül áttörést elérned egy ügyben, amivel eddig elakadtál. Az Ezüst Boszorkány Tarot lapja arra kér, hogy figyelj oda arra, hogy méltósággal kezeld az győzelmedet, amivel ne bánts meg másokat!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló