Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Ikrek: A Nap, a Vénusz és a Merkúr is az Ikrekben jár a héten, de csak csütörtökig, ugyanis akkor az uralkodó bolygód, a Merkúr átlép a Rák jegybe. Panaszra azonban nem lesz okod május utolsó napjaiban, hiszen rengeteg lehetőség vár még rád.

Mérleg: Sokat tanulhatsz magadról és az életedről. Erről fog szólni május utolsó hete is, ugyanis Mérlegként izgalmas dolgokkal ismerkedhetsz meg, új hobbit próbálhatsz ki, valamint olyan újdonságban lehet részed, ami szenvedélyessé tesz.

A régebben szeretett elfoglaltságaidhoz bármikor visszatérhetsz, de ez a hét az igazi öröm felfedezéséről szól, úgyhogy tudatosan keresd ennek a lehetőségeit! Május utolsó napjaiban az a legfontosabb, hogy kihozd magadból a legtöbbet és a legjobbat!

Habár furcsán hangozhat, most mégis örömforrás lehet számodra még a házi munka is, főleg akkor, ha mindenben a jót és a szépet keresed. Mérlegként ebben vagy a legjobb.

Vízöntő: Bátran hozd ki magadból a valódi egyéniséget, ugyanis ezen a héten valóban lehetsz egészen más és egyedi! Nyugodtan mutasd meg az éned rejtett, különc oldalát, ami ellentmond az elvárásoknak! Most ezzel fogsz másokat inspirálni.

Ahogy a környezetednek, úgy a világnak is hatalmas szüksége van arra az új szemléletmódra, amit Vízöntőként képviselni fogsz. Változtass meg mindent, amit csak tudsz! Május utolsó hetén te lehetsz a forgószél, ami elsöpri az útjába kerülő akadályokat.

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Rák: Intenzív és megterhelő számodra május utolsó hete, aminek napjaiban hajlamos lehetsz arra, hogy mindent sötétebbnek láss, mint amilyen az valójában. Amellett, hogy a legrosszabbra gondolsz minden helyzetben, még az állandó aggódás és félelem is kínozza az érzékeny lelkedet.

A negatív gondolkodással csak azt éred el, hogy egyre rosszabbul érzed magad a héten. Ha sikerül minél előbb felismerned a benned lakozó igazságot, akkor sokkal előbb találhatsz vissza magadhoz. A napjaidat sokkal elviselhetőbbé tehetnéd, ha próbálnál arra koncentrálni, ami pozitív az életedben, vagy örömöt okoz.

Tedd ezt még akkor is, ha egy jelentéktelen apróságról van szó, mert az is segíthet. Törekedj erre, és meglátod, hogy érdemes!

Skorpió: Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy mit tartogatnak számodra május utolsó napjai, mert neked mindenképpen a dolgok mélyére kell nézned ahhoz, hogy megérezd, meglásd az igazi összefüggéseket.

A héten könnyen felismerheted mindazt, amire már semmi szükséged és csak akadályoz az életben. Ideje, hogy a sarkadra állj és megszabadulj mindettől, hiszen csak elpazarlod az energiádat ezekre az idejét múlt dolgokra. Csak a valóban fontos célokra koncentrálj, és ne hagyd, hogy valami vagy valaki eltereljen róla!

Halak: Sokkal markánsabban képviselheted az álláspontodat, ám ugyanez okozhatja a türelmetlenségedet is, ahogy azt is, hogy nem fordítasz elég időt a pihenésre. Jól tudod, hogy azzal, hogy nem alszod ki magad, azt kockáztatod, hogy belül könnyen kiéghetsz.

Jól tennéd, ha elvégeznél néhány átalakítást az otthonodban. Például rendezz át pár dolgot, frissítsd fel a színeket, mert ettől máris jobb lesz a kedved. A héten sokkal több törődést igényelhetsz, ezt pedig a családod boldogan megadja neked.

Május utolsó napjaiban próbáld átgondolni, hogy mi az, amire a leginkább vágysz, mert azzal, hogy nem figyelsz arra, amit a szíved súg, csak azt éred el, hogy egyre rosszabbul fogod érezni magad a bőrödben.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló