2020-as nyári szerelemhoroszkóp



Ez várhat rád az évszakban.Kos: A szokottnál intenzívebben fogod megélni az érzéseidet. Ha igyekszel optimistán és bizakodva tekinteni a jövőbe, akkor azzal megnöveled annak esélyét, hogy találkozz azzal a személlyel, akire régóta vársz.

Bika: Biztonságban és nyugalomban telhet számodra az idei nyár. Amennyiben párt keresel, akkor jól nyisd ki a szemed, mert egy baráti kapcsolatod szépen, lassan elmélyülhet, intenzívebbé válhat ebben a három hónapban.

Ikrek: Nagyon vártad már, hogy elővehesd a játékos, kalandos és önfeledt énedet, amit nyáron bátran szabadjára engedhetsz. A következő három hónapban rengeteg meghívásra és programra számíthatsz, ráadásul ezek során nem lesz hiány flörtölésből, bókokból és vidámságból. Ezen a nyáron nem győzöl majd a jelöltek közül válogatni!

Rák: A romantikus éned kaphat igazi kényeztetést a nyár közepén, amikor egy olyan személy érkezhet az életedbe, aki rendkívül nagy meglepetést fog okozni neked. Ez az illető olyan érzelmeket ébreszthet benned, amilyeneknek a létezésében sem hittél. Nagyon szép hetek várnak rád!

Oroszlán: Az elmúlt időben igencsak kijutott neked a problémákból, ezért elég visszahúzódóvá, elgondolkodóvá váltál, sőt, egyre többször kerested saját magadban a hibát. Az idei nyár azonban ellensúlyozni fogja a rossz tapasztalataidat, ráadásul az évszak második felében érkezhet valaki, aki teljesen levesz a lábadról, és sok boldogsággal tölti meg az életedet.

Szűz: Ha párt keresel, akkor nyáron arra számíthatsz, hogy amikor már feladnád annak reményét, hogy megtalálod életed párját, akkor hoz össze a sors egy csodás lehetőséggel. Ne mondj nemet az előtted három hónapban érkező meghívásokra és programokra! Mosolyogj, légy optimista, mert hamarosan új korszak veszi kezdetét az életedben!

Mérleg: Ha nincs párod, akkor 2020 nyarán az a legfontosabb, hogy eldöntsd, valójában mit szeretnél, ki az, akit keresel, mert gyakran te magad sem tudod ezekre a kérdésekre a választ. Annak érdekében, hogy a megfelelő partnernek adj esélyt, tisztában kell lenned a vágyaiddal. Ha erre rájössz, akkor már a nyár első hetei is sokkal boldogabbak lesznek.

Skorpió: El kell űznöd azokat a nyomasztó, bosszantó gondolatokat, amelyek mostanában felgyűltek benned. Ha az évszakban úgy érzed, hogy változtatnod kell, akkor bátran tedd azt meg! A szerelem terén bátran kockáztathatsz, mert ezen a nyáron bebizonyíthatod, hogy bátraké a szerencse.

Nyilas: Amennyiben mostanában elcsöndesedtél, befelé fordultál és átgondoltad a múltat, akkor azt jól tetted, hiszen akkor lehetsz igazán boldog, ha levonod a tanulságot a korábbi tapasztalataidból. Habár ezzel még nem végeztél, mégis nyáron jól tennéd, ha nyitnál a világ felé, mert kellemes három hónapban lesz részed.

Bak: Az elmúlt időben szerzett sebeid kezdenek begyógyulni, nyáron pedig már képes leszel újra szeretettel gondolni önmagadra. Ez azért is fontos, mert ennek lesz köszönhető, hogy az emberek a szokottnál sokkal jobban felfigyelnek rád. Az évszak végén olyan fordulatban lehet részed, amilyenre álmodban sem gondoltál volna.

Vízöntő: Ha párt keresel, akkor lazulj el, és csak sodródj az árral ezen a nyáron, aminek három havában be fog bizonyosodni, hogy jól döntöttél.

Halak: Már a nyár elején találkozhatsz valakivel, akibe olyan szinten belehabarodhatsz, hogy magadra sem fogsz ismerni. Azért maradj óvatos, és próbáld kideríteni, hogy ugyanazt akarjátok-e, ugyanis könnyen lehet, hogy nem fog egyezni a jövőről alkotott elképzeléseitek!

(Forrás: ripost.hu)

Ajánló

Ajánló