Ezek a karakterek biztos, hogy meghaltak a Marvel Moziverzumban



Őket kár visszavárni.Vasember: A Bosszúállók: Végjátékban áldozta fel magát Tony Stark, aki csettintéssel elpusztította Thanost és a seregét, egyúttal megmentette az univerzumot.

Phil Coulson: A mozivásznon kívül, A S.H.I.E.L.D. ügynökei című tévésorozatban azonban visszahozták a halálból a T.A.H.I.T.I. projekt keretében. A széria ötödik évadában kiderült, hogy Coulson halálos beteg. A férfi beletörődött a sorsába, élete utolsó napjait pedig (most tényleg) Tahitin töltötte, ahova vele tartott Melinda May.

Frigga: Karddöfés következében halt meg Frigga A Thor: Sötét világban. Thor édesanyját Kurse, Malekith csatlósa gyilkolta meg Asgard inváziójakor, miután Frigga nem mondta el neki, hogy hol van az Aether.

Frigga később a Bosszúállók: Végjátékban feltűnt egy múltban játszódó jelenetben, de a sorsa nem változott meg.

Odin: Időskora miatt halt meg Thor és Loki apja a Thor: Ragnarökben.

Ősmágus: Kaecillius vetett véget az Ősmágus életének, akit az összecsapásuk során leszúrt, majd berúgta egy portálba A Doctor Strange-ben.

Peggy Carter: Az Amerika Kapitány: A tél katonájában halt meg a megöregedett Peggy Carter, aki időskori demenciában szenvedett, amikor Steve Rogers meglátogatta a betegágyánál. Habár a filmben meghalt, mégis a Bosszúállók: Végjátékában úgy alakult, hogy egy alternatív idősíkon Steve és Peggy megkapta azt a boldog befejezést, amit sok rajongó kívánt nekik.

Groot: A galaxis őrzőiben áldozta fel magát Groot, amikor védőpajzsot épített a csapat többi tagja fölé, hogy megmentse őket a Dark Aster lezuhanásakor. A film író-rendezője elmondta, hogy Bébi Groot valójában az eredeti Groot gyermeke.

Fekete Özvegy: A Bosszúállók: Végjátékban áldozta fel magát Natasha a Vormir bolygón, hogy megmentse Sólyomszemet a haláltól. Fekete Özvegy saját filmje a Végjáték előtt játszódik, tehát a halála véglegesnek tűnik.

Higanyszál: A Bosszúállók: Ultron korában kiderült, hogy a szupergyors Pietro Maximoff, avagy Higanyszál, nem gyorsabban a golyóknál, ugyanis halálos lövés érte, amikor meg akarta menteni Sólyomszemet.

T’Chaka: Az Amerikai Kapitány: Polgárháborúban ölték meg Vakanda királyát és a korábbi Fekete Párducot. T’Chaka akkor halt meg, amikor Helmut Zemo bombát robbantott Bécsben, a Szokóviai Egyezmény aláírásának helyszínén.

Yondu Udonta: A galaxis őrzői vol. 2-ben áldozta fel magát Yondu, aki Ego bolygójának pusztulása után odaadta Quillnek az utolsó védőruhát, ő pedig halálra fagyott az űrben.

Gamora: A Bosszúállók: Végtelen háborúban ölte meg Thanos a kedvenc lányát, akit a Lélekkő megszerzése miatt a mélybe kellett taszítania a Vormir hegyéről. Gomora múltbéli énje átkerült a jelenbe, tehát ilyen formában életben van, de nem ismeri a Galaxis Őrzőit.

Vízió: A Bosszúállók: Végtelen háborúban halt meg Vízió, amikor Thanos kitépte az Elmekövet a homlokából.

Heimdall: A Bosszúállók: Végtelen háborúban Thanos bosszúból döfte le a Bifrost védelmezőjét, amiért az a Földre küldte Hulkot.

Mar-Vell: A Marvel Kapitányban a magát Dr. Wendy Lawsonnak nevező Kree tudós, Mar-Vell eleve komoly sérülést szerzett, miután lezuhant Carol Danvers sugárhajtású repülőgépével, de a halálát a Yon-Roggtól érkező lövés okozta.

Thanos: A Bosszúállók: Végjátékban először Thor fejezte le az őrült titánt, majd a film végén Vasember csettintése ölte meg Thanos jövőbe utazó 2014-es énjét.

Nebula (2014): A Bosszúállók: Végjátékban Nebulát a saját jövőbeli énje lőtte le, hogy megmentse tőle Gamorát.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló