A számmisztika szerint mi várhat rád 2020 nyarán?A nyárszámod alapján megtudhatod, hogy mi határozhatja meg az évszakot az életedben!Példa:

Ha a születési dátumod 1978. 05. 15.:

1+9+7+8+0+5+1+5 = 36

3+6 = 9

Tehát a 9-es a személyes születési számod.

Ehhez add hozzá a 2020-as év nyárszámait, amit az évszámból és a nyári hónapok összegéből kapsz meg, vagyis kell a 2020-as szám, a hatos, a hetes és a nyolcas.

Íme:

2+0+2+0+6+7+8 = 25

Ehhez a számhoz add hozzá a személyes születési számodat addig, amíg egy és kilenc közé eső számot nem kapsz eredményül.

Példa a fentiek alapján:

25+9 = 34

3+4 = 7, tehát a számod a hetes.

Ha megvan az eredmény, akkor olvasd el az ahhoz tartozó nyári kilátásaidat!

1. 2020 nyarán a baráti és szerelmi kapcsolataid kerülhetnek előtérbe. Az előtted álló időszakban úgy érezheted, hogy valójában az a sok ember, aki körülötted van, nem is barát, hanem csak érdekből része az életednek, tehát ideje szelektálnod köztük.

2. Ha az elmúlt időszakban túlzásba estél a költekezéssel, akkor ennek negatív hatását nyáron érezheted meg, ami miatt kemény munkával kell töltened az évszakot. Bele kell törődnöd 2020 nyara számodra elsősorban a munkáról fog szólni, hogy behozd a kiesést, ami nem lesz könnyű feladat, de neked muszáj lesz elvégezned.

3. Kihívásokkal teli nyárnak ígérkezik a mostani, ráadásul ez az életed minden területére vonatkozik, így számíthatsz munkahelyi és párkapcsolati változásokra is. 2020 nyarán nagyon fontos, hogy még mielőtt beleugrassz valamibe, gondold át jó alaposan, hogy minden függő ügyet lezártál-e. Emellett azt is vizsgáld meg, hogy mi az, amin mindenképpen változtatnál!

4. Amilyen sok lehetőséggel, olyan kevés akadállyal számolhatsz 2020 nyarán, amelynek hónapjaiban új barátokkal és új szerelemmel lehetsz gazdagabb. Az évszak elhozza neked a szabadság, buli, szórakozás időszakát, ami azért érhet meglepetésként, mert nem vagy kalandor típus.

5. A családod kerülhet előtérbe 2020 nyarán, aminek időszakában mélyebb társas kapcsolatokat kellene kialakítanod. Most kifejezetten örülni fogsz annak, hogy a nyár nyugalomban telik, ugyanis új kalandok helyett a meglévő kapcsolataidon kell változtatnod, finomítanod.

6. A munkakörülményeid pontos és türelmes kialakításához lesz remek időszak 2020 nyara, aminek három havában örülj, ha egy kicsit leülnek körülötted a dolgok, mert ez kiváló alkalom lesz arra, hogy elrendezd a feltorlódott dolgaidat, és fejleszd a munkatársaiddal kialakított kapcsolatodat!

7. Az életed egy nehéz időszakát zárhatod le 2020 nyarán, aminek három havában légy őszinte önmagadhoz és tarts ki, mert csak így hozhatod ki a legtöbbet ebből a helyzetből, ami anyagi gyarapodással is járhat.

8. Igazán nehéz időszak lehet számodra 2020 nyara. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az évszak eldöntheti, hogy össze tudtok-e csiszolódni a kedveseddel, vagy inkább megszakítjátok a szerelmi viszonyotokat. Függetlenül attól, hogy együtt maradtok-e, vagy sem, te tudd, hogy mind a ketten felelősek vagytok a kapcsolatért!

9. 2020 nyarán megtérül az eddig befektetett energiád! A munkádban sikert fogsz aratni, amit a szorgalmadnak és az ambíciódnak köszönhetsz majd. Ugyanakkor mindez azzal fog járni, hogy rendkívül elfoglaltnak fogod érezni magad 2020 nyarán, aminek hónapjaiban jellemző lesz rád a folyamatos pörgés, és az a vágy, hogy szeretnél mindenhol ott lenni, nehogy lemaradj valamiről.

Ha vállalkozást indítanál, akkor ebbe bátran belevághatsz nyáron, hiszen a csúcson leszel! 2020 nyara a szerelem terén is izgalmasnak ígérkezik, bátran élj, bulizz, szórakozz a nyáron!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló