Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Ikrek: Ezen a héten az a legfontosabb feladatod, hogy rátalálj a valódi személyiségedre, még akkor is, ha ez az érzés nem lesz komfortos számodra. Most ne a környezetedhez próbálj igazodni, hanem engedd, hogy a világ változzon körülötted.

Jellemző rád a szókimondás és az, hogy nagyon jól vág az eszed, ezért június második hetében mondd ki őszintén, amit gondolsz!

Szűz: A bolygók és a fényszögek egy különleges találkozás lehetőségével lepnek meg téged. Ez a személy olyan jelentős hatással lesz rád, hogy hirtelen nem is tudod majd kezelni az érzéseidet. Ugyanakkor a héten a munkádra is figyelj oda, mert végre kezdenek összeállni azok a lehetőségek, amelyek segíthetnek az életed átformálásában!

Június második hetén energiát, lökést és inspirációkat kapsz, minderre pedig már nagy szükséged volt, valld csak be magadnak! Ha az elmúlt időben kicsit elvesztetted a céljaidba vetett hitet, akkor ezekben a napokban megkapod, amire szükséged van, és amivel mindenképp élned kell!

Mérleg: Ne kerüld az igazi érzéseidet, hanem add át magad azoknak és az empátiának! Ezekben a napokban ne fogd vissza magad, hanem aknázd ki a csodás lehetőségeidet, valamint alakíts ki minél erősebb és mélyebb kapcsolatot a környezeteddel!

Ha végre igazán közel engedsz másokat a lelkedhez, akkor ők is sokkal nyitottabbak lesznek veled. Ahogy mindenkiben, úgy benned is van valami egyedi és különleges. Június második hetében mutasd meg a valódi arcodat, engedd meg magadnak a színeket, ne ismételgesd ugyanazt!

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Rák: Ez már a sokadik kihívásokkal teli hét a számodra. A nehézséget most az okozhatja számodra, hogy a napokban nem tudod meghatározni, hogy mit kellene tenned, vagy milyen irányba kellene elindulnod.

Most lépj egyet hátra, és nézz magadba, mert így könnyen ráébredhetsz, hogy az, amit eddig igaznak gondoltál, valójában köszönőviszonyban sincs a valósággal. Ezen a héten nem kell eredményeket felmutatnod, úgyhogy engedd el a görcsös akarásodat, és inkább engedd, hogy jöjjön, aminek jönnie kell!

Meglátod, hogy minden mennyivel könnyebb és egyszerűbb, amikor elfogadó és megengedő vagy. A héten éld meg a jelen pillanatait, és ne mindig csak a holnap járjon az eszedben!

Skorpió: Az, hogy te mit akarsz, nem számít, mert a világon minden folyamatosan változik. Ha nem fogadod el ezt a tényt, akkor azzal csak azt éred el, hogy a saját életedet nehezíted meg, valamint maga az élet fog rákényszeríteni a változásra, ezért jobb, ha saját magadtól változtatsz.

Bár érthető, hogy sok minden van, amihez ragaszkodsz, mégis a lelkedben érzed, hogy mi az, ami csak akadályoz, ezért jobb lenne elengedned. Ha ezt megteszed, akkor fel fogsz lélegezni, és szó szerint, de átvitt értelemben is megélheted az igazi szabadságot. Ez az, amire a leginkább szükséged van június második hetében.

Halak: Konfliktusokkal telhet a június második hete. Ezekben a napokban nem lesz könnyű higgadtnak és türelmesnek maradnod. Most a legtöbb, amit tehetsz az, ha jó mélyeket lélegzel, valamint iparkodsz sokat lazítani, pihenni és meditálni.

A héten ne feledd, hogy a rád jellemző különleges érzékenység nem gyengeség, hanem egy különleges adomány. Igaz azonban, hogy a napokban mindenkinél érzékenyebben reagálhatsz minden energiára, változásra és rezdülésre. Most ez fogja a legnagyobb kihívást jelenteni számodra. A héten próbálj szelektálni, nemet mondani, és elsősorban önmagadra figyelj, ne másokra!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló