Milyen anyagból lehet a szíved?A csillagjegyed jellemzői alapján mit lehet mondani a szívedre?Kos – Jég: Gyakran hidegnek, távolságtartónak, közömbösnek találhatnak mások. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy a jég alatt ott van a melegség. Erről csak a szeretteid és a bizalmasaid tudhatnak, mert velük szeretetteljes, törődő és odaadó vagy.

Bika – Vaj: Tele vagy lágysággal, nincs egy rossz szavad, de sokszor negatív gondolatod se. Teljesen nyitott vagy az emberek felé, akik számíthatnak a bizalmadra, érdeklődésedre, kíváncsiságodra és a hatalmas szeretetedre.

Ikrek – Agyag: A te szíved azért lehet agyagból, mert képlékeny és formázható, akárcsak te, hiszen jellemző rád a sokoldalúság és az, hogy bármivé képessé vagy válni. Ikrekként állandóan alakítod magad.

Rák – Arany: Folyton azon dolgozol, hogy mindenkivel jót tegyél. Ez nem kizárólag a szeretteidre vonatkozik, ugyanis bárkinek szívesen segítesz, hogy boldog legyen, mert ettől te is az leszel. Tele vagy érzelmekkel, amiket nem rejtegetsz, hanem bátran megmutatod és osztogatod.

Oroszlán – Harcos: A lehetőségeidhez mérten, mindig próbálsz segíteni másokon, akiknek megmutatod a nagylelkűségedet és gálánsan viselkedsz velük. Ha valaki kiesik a kegyeidből, akkor azt soha nem felejted el, még akkor sem, ha egyszer visszafogadnád az illetőt.

Szűz – Cukor: Kedves, udvarias, imádni való vagy másokkal, valamint megnyerő és népszerű is vagy. Ha viszont megbántanak, megsértenek, akkor megkeseredsz, és olyan mély nyomot hagysz a tettesben, hogy azon nagyon sokára fogja túltenni magát.

Mérleg – Fény: A te szíved anyaga azért lehet a fény, mert beragyogod mások életét a tudásoddal, a személyiségeddel és a szépségeddel. Képes vagy megvilágítani az emberek elméjét, jó tanácsokat és útmutatást adsz nekik, valamint számíthatnak a melegségedre, ha szomorúak, magányosak.

Skorpió – Szőr: Eleinte sokan szigorúnak, elérhetetlennek, érzelemmentesnek, rémisztően tekintélyesnek, esetleg kegyetlennek és gonosznak látnak, csakhogy ez az első pillantás, ráadásul azt is akarod, hogy ilyennek lásson az, akit meg akarsz ijeszteni, vagy próbálsz befolyásolni. A szeretteid és a barátaid azonban tudják, hogy valójában tele vagy kedvességgel, szeretettel és segítőkészséggel.

Nyilas – Tűz: A jellemed ugyanolyan könnyen változik, ahogy a tűz intenzitása. Egyszer magas hőfokon égsz, máskor alig pislákol, szinte kihunyt. Ez az oka, hogy gyakran kiszeretsz az emberekből, dolgokból, és ugyanezért keresed folyton a friss, új élményeket.

Bak – Kő: Bak jegyed alapján nem érdekel különösebben mások sorsa, mert a sajátoddal foglalkozol. Az érzelmeidet nehezen mutatod ki, nehezen nyílsz meg, ám ez inkább védekezés a részedről. Előfordul azonban, hogy a kő drágakövet, aranyat, gyémántot, rubint jelent, mert a szeretteiddel nemes, gáláns és önzetlen teremtés vagy.

Vízöntő – Energia: A szíved anyaga az energia lehet, mert tele vagy erővel, életkedvvel, derűlátással és optimizmussal. Vízöntőként arra teremtettek, hogy élj, alkoss és mozgásba hozz dolgokat, és embereket, akiket motiválsz, ösztönzöl. A dolgokat soha nem adod fel, kitartóan haladsz előre, hogy elérd a céljaidat. Folyton küzdesz, soha nem hal meg benned a remény, és akkor is felállsz, tovább mész, ha az élet padlóra küldött.

Halak – Nyúl: Mivel nagyon szereted a békét, az idillikus, álomszerű életedet, kapcsolataidat, ezért hajlamos vagy elmenekülni a viták, problémás helyzetek elől, és inkább a másikra hagyod a dolgokat, ha úgy látod, hogy ő ettől lesz boldog. Előfordul, hogy hagyod, hogy mások azt higgyék, gyámolatlan vagy, ezért védelemre szorulsz.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló