Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Rák: Hamarosan új korszak veszi kezdetét, ez a hét pedig nagyon különleges és emlékezetes lesz a számodra! Valahol legbelül már biztos érzed a változás szelét, éppen ezért légy nyitott minden újdonságra, mert a lelked végre igazán felszabadul és megkönnyebbül!

A héten semmi okod a félelemre, úgyhogy bátran add át magad mindennek, ami jön! Végre eljött annak az ideje, hogy azt tedd, amire a legjobban vágysz, de eközben rá fogsz ébredni arra, hogy a múltban semmi sem történt feleslegesen, vagy ok nélkül.

Skorpió: Június harmadik hetén megérkezik a várt fordulat, aminek hála, meglátod a fényt az alagút végén! Hamarosan arra is rá fogsz jönni, hogy az életed nem is volt olyan problémás, mint amilyennek te láttad. Már ezek a napok is ideálisak arra, hogy ne az apró, kedvezőtlen részletekre koncentrálj, hanem az igazi szépségre és a teljességre.

Vedd észre, hogy milyen kiváló lehetőségek vesznek körül! Légy figyelmesebb, az esélyeidet pedig ne csak megbecsüld és értékelt, hanem aktívan vegyél is részt azokban! Fontos, hogy ne maradj le életed egyik legkiválóbb időszakáról!

Halak: Június harmadik hetén visszatalálhatsz a régi önmagadhoz, valamint megint megláthatod az élet csodáit! A napokban figyelj kicsit magadra, gondold végig, hogy mi az, ami nagyon lelkessé és boldoggá tesz, mert ez az, amire energiát kell fordítanod.

Halakként biztos, hogy akad néhány hobbi, amivel régóta nem foglalkoztál. Válassz egyet ezek közül, és alkoss a saját kedvedre! A művészet és a kreativitás hozzád tartozik, a héten pedig kihozhatod magadból a legtöbbet. Végre légy felhőtlenül boldog, hisz megérdemled!

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Kos: A héten a szokottnál sokkal érzékenyebben fogsz reagálni mindenre, ami körülötted zajlik. A napokban egyedül abban reménykedhetsz, hogy amilyen gyorsan jönnek ezek az érzések, olyan gyorsan szállnak el.

Iparkodj jobban odafigyelni magadra, valamint próbáld értelmezni mindazt, ami a szívedben és a lelkedben történik! Június harmadik hetén légy kíméletesebb, gyengédebb és empatikusabb önmagaddal és másokkal, illetve légy sokkal nyitottabb mindenre és mindenkire. Most ez a legjobb, amit tehetsz.

Oroszlán: Ne lepődj meg, amiért június harmadik hetén nem találod a helyed. Most magányra, egyedüllétre vágysz, nem a társaságra, ráadásul cseppet sem érzed magad önmagnak. Ez a hét ilyen időszak számodra. Most egy spirituális, lelki utazás közepében találod magad. A jó hír számodra az, hogy sokkal könnyebben boldogulhatsz azzal, ami mások számára rendkívül nehéz feladat.

Ugyanakkor a héten semmi sem lesz olyan ragyogó, mint máskor, a feladatok pedig eleinte sokkal bonyolultabbnak tűnhetnek. Igyekezz szembenézni azokkal a félelmekkel és régi emlékekkel, amelyeket jó mélyre temettél magadban. Ha a félelemből erőt kovácsolsz, akkor azzal rengeteget segíthetsz magadon!

Nyilas: Rendkívül nyugtalannak, stresszesnek és feszültnek érezheted magad június harmadik hetén. Bár ez most természetes, téged ez mégsem fog vigasztalni, hiszen ez az állapot nem változik meg egyik napról a másikra, ezért nehéz lesz visszatalálnod önmagadhoz.

Most kizárólag lépésről lépésre haladva építheted fel magad újra, miközben meg kell állnod, hogy átgondold, mi az, ami valóban fontos érték és cél az életedben. Lassíts, lépj hátra és szemlélődj június harmadik hetén!

Még mielőtt túl nagy elvárásokat támasztanál magad elé, idézd fel, hogy régen mire nem fordítottál elég figyelmet.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló