A cigánykártya nyári üzeneteMit üzen a csillagjegyednek a jóskártya?Kos: Nem lesz túl jó időszak számodra a nyár, ugyanis sokan megpróbálhatják kihasználni a gyermeki naivitásodat, ezért egyre bizalmatlanabb leszel a környezeteddel szemben.

Bika: Párkeresőként próbálj többet kimozdulni otthonról, vagy próbálkozz a társkeresővel, mert az is eredményt hozhat ebben a három hónapban. Kapcsolat esetén váratlanul elsimulnak a dolgok, és igazán vonzóvá válsz a párod számára, ám mivel mások is felfigyelnek rád, ezért ne feledkezz el hűségről!

Ikrek: Ha gyereket szeretnél, akkor ebben a három hónapban érdemes próbálkoznod, mert most gyerekkérdésben minden a helyére kerül. A pénzügyeid végre rendeződnek. A párkapcsolatodban elköteleződésre is számíthatsz.

Rák: Váratlanul érkező pénzre számíthatsz 2020 nyarán. A hirtelen jött összeget fektesd értékálló dologba, vagy fektesd be, hogy a jövő miatt is nyugodt lehess! Nyáron ne feledd, hogy nem kell mindig neked gondoskodnod mindenkiről!

Oroszlán: Új kapcsolatokkal lehetsz gazdagabb 2020 nyarán, ám ne bízz meg mindenkiben, ugyanis nem minden arany, ami fénylik, és a körülötted lévő emberek között akadhat, akit a rossz szándék fog vezérelni!

A pénzügyeid döcögősen alakulhatnak nyáron, aminek három havában túl könnyelműen vásárolhatsz, ezért kicsit állj meg, és gondold át a dolgaidat!

Szűz: Ha mostanában sok volt az otthon a veszekedés, aminek oka a pénz volt, akkor a megteremtheted a békét 2020 nyarán, ugyanis jó hatással leszel másokra, akiknek a saját lelki nyugalmadból is adhatsz.

Mérleg: Nagy változások ideje jön el számodra 2020 nyarán, aminek három hónapjában elutazhatsz az ország másik végébe, de akár külföldre is. A jó ötleteidet most megvalósíthatod, de arra azért ügyelj, hogy nem kell mindenkinek mindent elmondanod!

Nyáron könnyen találhatsz olyan segítőket, akiket lenyűgöz az elméd. Az évszak örömben és lehetőségben gazdag időszaknak ígérkezik, ezért élj minden eséllyel, ami megadatik a számodra, még akkor is, ha némi áldozatot kell hoznod! A nyári hónapokban felejtsd el a halogatást, mert az idő lesz az egyetlen ellenséged!

Skorpió: Ha hosszabb ideje tartó lelki válságba kerültél, akkor végre békére lelsz. Amennyiben van egy hivatalos ügyed, akkor annak vége pozitívnak ígérkezik. Végre lazíthatsz, és elengedheted a sérelmeidet. Ne akarj mindent egyedül megoldani, és felejtsd el, hogy neked kell megoldanod mindenki más problémáját!

Ha a vágyaidat és a céljaidat a háttérbe szorítottad, akkor ideje, hogy azokat előrevedd és azokkal foglalkozz! Azt azért ne feledd, hogy egyedül nem válthatod meg a világot!

Nyilas: Fontos döntéseket kell meghoznod 2020 nyarán, aminek három hónapjában egy lehetőség teljesen új életet kínálhat fel, ezért el kell döntened, hogy merre haladsz tovább. Az anyagi helyzeted sokat javul, ami miatt jusson eszedbe, hogy jobb adni, mint kapni, vagyis ne légy fukar a pénzzel, amiből olykor áldozz jótékony célokra is!

Bak: Pozitív fordulatot vesz az életed 2020 nyarán. Ez jelenthet boldog párkapcsolatot, de stabil anyagi helyzetet is. Ugyanakkor a cigánykártya figyelmeztet, hogy ne vágj fel a sikereiddel, mert a hencegéssel elveszítheted azokat a barátaidat, akik a nehezebb időkben is melletted álltak.

Vízöntő: Vigyázz az egészségedre és pihenj! A kisebb betegségekre ne vonj vállat, mert a figyelmetlenséged miatt szövődmények alakulhatnak ki. Nyáron vegyél ki néhány szabadnapot, mert a barátaidnak és a családodnak nagyobb szükségük lesz rád, mint a munkádnak!

Halak: Ahol pénz van, ott a tolvajok is megjelennek. Mivel közülük sokan egészed a házadig mehetnek, ezért légy óvatos, ne hagyd magad átverni!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló