Ilyen hatással lehet rád a hátráló mozgást végző Neptunusz!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz mától november 28-ig.Kos: A Neptunusz retrográd hatására elkezdheted másodlagosan kezelni magad mától november 28-ig, pedig sokkal jobb lenne, ha bíznál a megérzéseidben, még akkor is, ha ez nem lesz könnyű a számodra. Ebben az időszakban csak az ösztöneid vezethetnek el az igazsághoz.

Bika: A Neptunusz hátráló mozgása miatt válhatnak komplikáltabba a barátságaid mától november 28-ig. Úgy érezheted, hogy a barátaid nem figyelnek, nem hallgatnak rád, éppen ezért válik nagyon fontossá a kommunikáció, tehát az, hogy megértsék az érzéseidet, aggodalmaidat, éppen ezért ne félj megnyílni nekik!

Ikrek: A Neptunusz retrográd miatt homályossá válhatnak a karriereddel kapcsolatos érzéseid. Ha mától november 28-ig elbizonytalanodsz abban, hogy mit kellene tenned az előrébb jutásod érdekében, akkor bátran kérd a barátaid segítségét! Együtt rá fogtok jönni, hogy mihez van a leginkább tehetséged.

Rák: Annak hatására, hogy a Neptunusz hátráló mozgásba kezd, mától visszatérhetsz ahhoz a régi filozófiádhoz, amelyet fiatalként tanultál meg. November 28-ig fontos, hogy megtaláld az arany középutat, vagyis lényeges, hogy a régi dolgokat ne keverd az új hiedelmekkel! Fontos, hogy olyan egyensúlyt teremts, amelyben jól érzed magad!

Oroszlán: Oroszlánként nem esik nehezedre határokat húzni, de azok betartására már nehezen vagy képes. A Neptunusz mától november 28-ig tartó retrográd időszakában meg kell tanulnod, hogy mikor kell igent és mikor kell nemet mondanod, annak érdekében, hogy ne pazarold felesleges dolgokra az idődet.

Szűz: Annak hatására, hogy a Neptunusz retrográdba kezd, felbukkanhat egy régi szerelmed mától november 28-ig. Ha felmerül benned, hogy adsz még egy esélyt a kapcsolatotoknak, akkor jusson eszedbe, hogy a jelenre kell koncentrálnod! Hagyd a múltat!

Mérleg: A Neptunusz hátráló mozgásának időszakában túlhajszoltnak és kimerültnek érezheted magad, ezért mától november 28-ig próbálj kicsit lazítani! Rendszeresíts gyógyító, fiatalító fürdőket a mindennapjaidba, és iparkodj többet aludni, hiszen ez is gyógyítóan hathat rád!

Skorpió: A Neptunusz retrográd miatt sokat gondolhatsz a szerelemre mától november 28-ig. Talán úgy fogod érezni, hogy nehezen találsz olyan személyt, akinek érdemes esélyt adnod. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a bolygó hátráló mozgásának időszakában szinglinek kell maradnod, de arra számíthatsz, hogy nehezebb lesz a párkeresés és többet kell tenned életed szerelme megtalálásért.

Nyilas: Mától november 28-ig úgy érezheted, hogy nem illesz a barátaid sorába. Ha azonban változtatsz a hozzáállásodon, akkor a Neptunusz retrográd időszakában rátalálhatsz azokra az emberekre, akikkel jól szórakozhatsz.
 

Bak: A Neptunusz hátráló mozgásának időszakában be kell látnod, hogy meghallgatsz másokat, de nem igazán figyelsz oda rájuk. Mától november 28-ig sok beszélgetésed fulladhat káoszba, ha nem tanulod meg meghallani mások véleményét is. Hallgasd végig a másik felet, és csak ezt követően hozz döntést!

Vízöntő: A mától november 28-ig tartó időszakban kezedbe kell venned a pénzügyeidet! A Neptunusz retrográd miatt nehéznek érezheted a pénzügyi terveid iránti elkötelezettségedet. Sok munkára lesz szükséged ahhoz, hogy ezt az érzést megszüntesd.

Halak: Mától november 28-ig, amíg a Neptunusz hátráló mozgást végez, el kell bűvölnöd másokat. Erre a legegyszerűbb, egyben a legjobb megoldás, ha olyan élénk színeket viselsz, amelyek pozitív kisugárzást kölcsönöznek neked.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló