Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Kos: A mögötted álló hetekben bőven volt részed nehézségekben, kihívásokban és akadályokban, de ennek most vége, mert ezzel a héttel új korszak veszi kezdetét az életedben! Ahogy telnek a napok, te úgy leszel egyre lendületesebb.

Mivel ennyire jó időszaknak nézel elébe, ezért érdemes új célokat kitűznöd, valamint erőt fektetned mindenbe, amit szeretnél elérni. Ezekben a napokban nem lesz senki és semmi, ami megállíthatna!

Ikrek: Igazán szerencsésnek érezheted magad, ha Ikrek a csillagjegyed, vagy az aszcendensed, hiszen a Vénusz sokkal hosszabb időt tölt a jeledben, mint általában egy-egy csillagjegyben szokott. Június utolsó hetén még több okod lesz az örömre, hiszen a Vénusz végre direktbe fordul, ezzel szépséggel, örömmel és boldogsággal töltve meg az lelkedet.

Habár június utolsó napjaiban járunk, mégis a nyár még csak most fog kezdődni, és igazán csodás eseményeket hoz az életedbe. A napokra elfogadod magad annak, aki vagy, és felfedezed a pozitív tulajdonságaidat.

Rák: A Nap belépett a Rákban, tehát már a saját hónapodat éled, aminek időszakában minden sikerül és összejön, amit csak szeretnél! Szintén ezekben a hetekben ismerheted meg az igazi erődet, aminek hála sokkal magabiztosabb leszel.

Június utolsó hetében gondold végig az eddigi évedet, készíts számvetést és új terveket! Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mire vágysz igazán, mi az, amit mindenképpen megvalósítanál? A már megszerzett tapasztalataid által másként láthatod magad, és egy új szintre léphetsz az életedben.

Ezekben a napokban megkapod a változás és a változtatás esélyét. Az csak rajtad múlik, hogy mihez kezdesz az új lehetőségekkel.

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Oroszlán: Oroszlánként alaposan meglephet téged, hogy neked, aki imád ragyogni, folyton mosolyog, most vissza kell vonulnod, mert semmi kedved se lesz a csillogáshoz és ahhoz, hogy nagyobb társaságban töltsd az idődet.

Ezekben a napokban magányra és egyedüllétre vágysz. Ha ezt megadod magadnak, akkor ezt az időszakot érdemes arra használnod, hogy befelé figyelj, számvetést készíts és átgondold, hogy valójában mi az igazán fontos az életedben!

Biztos, hogy azokkal az emberekkel veszed körül magad, akikre tényleg szükséged van? Valóban úgy érzed, hogy azzal foglalkozol, ami feltölti a lelked és emel téged? Június utolsó hetén a legfontosabb az, hogy légy őszinte magadhoz, mert ez az első lépés, ami nélkül nincs lezárás és új kezdet!

Szűz: Furcsán érezheted magad június utolsó hetében, aminek időszakában talán szorongani kezdesz, vagy mindent túlgondolsz. Ha szeretnél ezen enyhíteni, akkor nem kell semmi mást tenned, csak azt, ami éppen jól esik. Ne légy túl szigorú magadhoz! A héten különben is kissé összekuszálódik a társasági élet, ezért különösen jól teszed, ha most a magányt választod.

Mivel utálod a drámát, ezért a barátaiddal sem fogod olyan jól érezni magad, mint máskor. Ne feledd, hogy nem kötelező velük lenned, és a panaszaikat sem kell meghallatnod. Ezen a héten ne másokra, hanem kizárólag saját magadra figyelj!

Nyilas: Próbálj minél tudatosabban lélegezni június utolsó hetén! Most mindegy, hogy az élet milyen helyzet elé állít, te ahelyett, hogy azonnal cselekednél vagy mondanál valamit, inkább lélegezz mélyeket!

Ezekben a napokban különös és szokatlan tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb, ráadásul már érezni fogd a közelgő változások szelét, ami nem véletlen, hiszen alapjaiban változhat meg az életed. Egyelőre azonban nem kell tenned semmit, csupán annyit, hogy felkészülsz!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló