Ezek a karakterek kimaradtak a Bosszúállók: Végjátékból



Nyolc szereplő, akit nem láthattunk a nagy csatában.Bill Foster, Hank Pym egykori partnere: Ava pártfogója és Hank egykori partnere, Bill Foster ugyancsak nem vett részt a Végjátékban, pedig ez remek alkalom lett volna arra, hogy a jó ügy szolgálatába állítsa a saját maga által létrehozott csúcstechnológiát, és Góliátként sok nehéz pillanatot okozhatott volna Thanosnak és seregének. Talán a későbbi filmekben még felbukkan.

Lady Sif, az asgardi harcosnő: A Thor: Sötét világ óta nem szerepelt mozifilmben Lady Sif, aki utoljára sorozatban, A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben kapott szerepet. Thor legfőbb csatlósa, aki bátran harcolt a sötét elfek ellen is, talán már a Thor: Ragnarök idején is a saját útját járta, hiszen már a Hela elleni küzdelemből se vette ki a részét.

Valószínű, hogy Thanos csettintése miatt Lady Sif is porrá lett, de Hulk őt is visszahozta, mint mindenki mást. Ennek ellenére Lady Sif nem sietett a Bosszúállók segítségére a végső csatában. Talán azért nem, mert az önálló kalandjaival volt elfoglalva.

A Nova Corps életben maradt tagjai: Valószínű, hogy nem maradt sok a Novásokból, hiszen már a galaxis őrzőiben komoly veszteség érte őket Ronan támadása miatt, majd a Végtelen háborúban kiderült, hogy Thanos elpusztította a Nova Birodalom legfőbb bolygóját, a Xandart.

Ha viszont néhányan mégis életben maradtak a Nova Corps tagjai közül, akkor ők a bosszúvágytól vezérelve részt vehettek volna a Thanos elleni küzdelemben.

Ava Starr / Szellem: A Hangya és a Darázs című filmben szerepelt Ava Starr, aki antagonistából antihőssé vált. A karakter utoljára a 2018-as film végén jelent meg, amikor Hank, Janet és Hope segíteni próbált rajta, de Thanos csettintése miatt nem sikerült befejezni a folyamatot. Bár már korábban nagy eredményeket értek el, mégis a kezelésnek még folytatódnia kellett volna. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi van Avavál, ugyanis nem kapott szerepet a Bosszúállók: Végjátékban.

Everett K. Ross, CIA-ügynök: Korábban a Polgárháborúban, a Fekete Párducban szerepelt Everett K. Ross, aki segített Vakanda megmentésében, valamint Koncoló rémuralmának megdöntésében. A CIA-ügynök azonban nem vett részt a Thanos elleni küzdelemben, aminek oka talán az, hogy emberként nem nyújtott volna nagy segítséget a Bosszúállóknak.

Nakia, a vakandai harcosnő: A Fekete Párducban játszott nagy szerepet Nakia, aki nemcsak a Háború Kutyái tagja, hanem T’Challa korábbi szerelme is. A Végjátékban sokan megjelentek a vakandai hadszíntérről, a végső csatában pedig T'Challa, Shuri, Okoye és M'Baku is részt vett, de Nakia nem. Még nem tudni, hogy mi lesz harcosnővel.

Hank Pym és Janet van Dyne: A 2018-as A Hangya és a Darázsban szerepelt utoljára Hank Pym és Janet van Dyne jelenbeli énje, ami a lányukkal együtt porladt el Thanos csettintésének következményeként.

A Végjátékban csak az időutazás miatt kapott szerepet Hank fiatalabb énje, míg a végső ütközetben csak a lánya, Hope vett részt. Hank és Janet csak Tony Stark temetését tette tiszteletét.

Sharon Carter, egykori S.H.I.E.L.D.-ügynök: Peggy Carter unokahúga, Sharon Carter utoljára az Amerikai Kapitány: Polgárháborúban szerepelt, ahol a címszereplővel váltott búcsúcsókot. Elméletileg ő is elporladt Thanos csettintésének hatására, majd Banner/Hulk segítségével visszatért az élők sorába, ám a nagy csatában nem láthattuk. A hírek szerint Sharon visszatér a Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban, ami majd a Disney+-ra fog érkezni.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló