Így teljesítheted nyáron a küldetésedet!Válassz egy lapot az alábbiak közül, ha kíváncsi vagy, hogy Inanna, az Ég Úrnője szerint hogyan viheted véghez az életfeladatodat!1. Nyáron lehetőséget kapsz arra, hogy új módszereket alkoss, vagy feltalálj valamit, aminek mások is hasznát vehetik. Az Ég Úrnője azt is üzeni, hogy a döntések és az azzal járó felelősség a te feladatod, úgyhogy soha ne hárítsd másokra!

A remek ambícióidat fordítsd a karriered erősítésére, valamint vedd át az irányító szerepét a hivatásodban és a magánéletedben is! Inanna arra kér, hogy ne légy önző és hatalmaskodó, a döntéseidet pedig semmiképpen se kapkodd el!

2. A nyáron teljesíthető küldetésed az, hogy remek társsá válj a hivatásodban vagy a magánéletedben. Megfelelő önuralommal, diplomatikus viselkedéssel és remek önfegyelemmel válhatsz valaki nélkülözhetetlen segítőjévé a munkában, és igazi lelkitárssá a magánéletben.

3. A nyáron teljesíthető küldetésed az, hogy a csodás személyiségeddel, pozitív hozzáállásoddal segíts másokon, és add tovább a szinte állandó jó hangulatodat! Az Ég Úrnője szerint jellemző rád, hogy bármibe kezdesz, azt sikerre viszed, ám előfordul, hogy elbizonytalanodsz, ezért muszáj önfegyelmet és önbizalmat szerezned.

4. A nyáron teljesíthető küldetésed az, hogy megteremtsd a békét és a harmóniát a környezetedben, valamint próbáld átadni ezt az életszemléletet másoknak. Az Ég Úrnője figyelmeztet, hogy gyakran lesznek, akik nem nézik jó szemmel a tevékenységedet, sőt, lenézhetik a világnézetedet, de te akkor se hagyd el az általad választott utat, hiszen már akkor sikert érsz el, ha csak néhány emberrel sikerül megértetned, hogy milyen fontos a mindennapi életben a béke és a megértés.

Inanna arra kér, hogy mutass példát a családodnak, az ismerőseidnek, mert elhiheted, hogy lesznek követőid.

5. A nyáron teljesíthető küldetésed a a folyamatos változás, a körülményekhez való alkalmazkodás, a tanulás, a tudásod hasznosítása és az, hogy tégy minél többet az emberekért, főleg a családodért. Az Ég Úrnője szerint jellemző rád a határtalan rugalmasság, így képes vagy bármilyen életkörülményekhez alkalmazkodni. Az élet nehézségeit nemcsak jól kezeled, hanem szabályosan keresed is a megoldható problémákat, ugyanis képtelen vagy tétlenül ücsörögni.

6. A nyáron tejesíthető küldetésed az, hogy minden egyes nap használd az olyan veled született képességeidet, mint a türelem, az odafigyelés és a munkabírás, valamint a saját problémáid megoldása mellett akár mások gondjaira is találhatsz választ.

Az Ég Úrnője úgy látja, hogy a szociális érzékenységed elég nagy, emiatt nem tudsz elsétálni mások mellett úgy, hogy gondolatban ne próbálj segíteni. A hűség és a megbízhatóság nagyszerű tulajdonságod, ezért biztos, hogy olyan munkát vállalsz, amelyben sokáig kitartasz.

Inanna szerint hasznos dolgokat fogsz véghezvinni, valamint kamatoztathatod a szellemi tudásodat, a szerelemben pedig úgy választasz párt, hogy a kapcsolat örökre szóljon.

7. A nyáron teljesíthető küldetésed az, hogy maximálisan használd fel a szervező és irányítóképességedet, de akár a jelentős gazdasági és hatalmi ambícióidat is bevetheted arra, hogy hatalomra kerülj.

Ugyanakkor az Ég Úrnője óvatosságra is int! Soha ne élj vissza az élet által felkínált lehetőségekkel, mert könnyen fordulhat a kocka, és pillanatok alatt kudarcot vallhatsz, ha nem a közösség érdekében cselekszel!

8. A nyáron teljesíthető küldetésed az, hogy a saját érdekeid alapján jólétet teremts magadnak, majd amikor ezzel megvagy, akkor segíts azoknak, akik egyedül nem boldogulnak ezzel a feladattal. Vállalj olyan szerepet, amely a nagyobb közösség érdekében próbál eredményt és sikert elérni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló