Hogyan és milyen gyakran sírsz a horoszkóp szerint?



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mikor és mennyire itatod az egereket.Kos: Nem szoktad könnyen elsírni magad, hiszen szívós és kemény teremtés vagy. Ha mégis elfutja a könny a szemedet, akkor az általában azért történik, mert dühös vagy, amiért sehogy sem nem tudod elérni azt, amit akarsz. Ilyen esetben kiabálsz, bosszankodsz és mindig kimondod a véleményedet.

Bika: Általában nyugodt és kiegyensúlyozott típus vagy, akkor is, ha sírsz. Jellemző rád, hogy csendben, magadban pityeregsz, ugyanis egyáltalán nem akarod, hogy mások lássák, hallják, hogy sírsz. Ez az oka annak is, hogy sokszor elfojtod a könnyeidet.

Ikrek: Sokszor sírsz, de mivel alapvetően igazán vidám ember vagy, ezért a sírás a másodperc törtrészéig tart nálad. Fájdalmas könnyeid talán kisbaba korodban voltak utoljára. Tekintve, hogy soha nem titkolod el azt, amit gondolsz, ezért nincs is igazán okod az egéritatásra.

Rák: A horoszkóp szerint, ha Rák a csillagjegyed, akkor mindig találsz okot a sírásra, sőt, hajlamos lehetsz a könnyeiddel, érzelmeiddel manipulálni másokat. Rákként nagyon könnyen meghatódsz, és nemcsak bánatodban, hanem örömödben is sírsz. Érzékenységed miatt könnyen a szívedre veszel mindent, ami újabb ok arra, hogy eleredjenek a könnyeid.

Oroszlán: Rajongsz a figyelemért, az érzelmi drámáért, ezért Oroszlánként mindent bevetsz annak érdekében, hogy minél látványosabban érd el a célodat. Esetedben mindegy, hogy milyen sérelem ért, te abból nagy ügyet csinálsz, aminek részeként olyan fájdalmas zokogásban törsz ki, hogy attól mindenki meghatódik. Oroszlánként ez is a célod.

Szűz: Ha kell, akkor összeszorítod a fogaidat, de akkor sem fogsz sírni. Nyilvánosan biztos, hogy nem! Olykor azonban a te könnyed is kicsordul, de csak akkor, ha valami nagyon fájdalmas dolog ért. Sírni viszont senki nem láthat.

Mérleg: A horoszkóp szerint jellemzően akkor pityeregsz, ha a párod összetöri a szíved. De még akkor sem zokogsz, mert olyasmit soha nem teszel. Neked csak csendben folynak a könnyeid. Mérlegként előfordul veled, hogy örömkönnyeket hullajtasz, de azt is csak némán, látványos gesztusok nélkül teszed.

Skorpió: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy könnyen eluralkodnak feletted az érzelmek. Örömödben soha, vagy csak nagyon ritkán sírsz, de amikor dühös vagy, akkor gyakran eltörik nálad a mécses! Skorpióként jobb, ha nem provokálják ki belőled a sírást, mert akkor nemcsak véres könnyeket hullajtasz, hanem vért is iszol...

Nyilas: Téged nem lehet sírni látni, mert Nyilasként rendkívül vidám, optimista teremtés vagy, így nincs okod, és nem is keresel okot arra, hogy a egereket itasd. Ugyanakkor a születésedkor biztos, hogy te is felsírtál, mint minden újszülött.

Bak: Bak jegyed alapján biztos, hogy soha és senki nem akarja megtudni, hogy mikor és miért sírsz, mert ilyesmi veled csak akkor fordulhat elő, ha arra valóban nagyon nyomós indokod van. Ha valaki sírni lát, akkor az a személy biztos, hogy örökre emlékezni fog rá. Ha elered a könnyed, akkor az egyáltalán nem szép látvány.

Vízöntő: Csillagjegyed alapján nem lehet érzékeny és meghatódó személynek nevezni. Sőt, te inkább mindent elviccelsz. Mivel Vízöntőként teljesen máshogy állsz hozzá a világhoz, mint a legtöbben, ezért olykor úgy tűnhet, hogy azt sem tudod, hogy mi az a sírás. Az állatokért talán eleredhet a könnyed, de ez is csak nagyon ritkán fordulhat elő veled.

Halak: Az egyik legérzelmesebb csillagjeggyel rendelkezel, ezért te folyton sírsz, szinte fuldokolsz a könnyeidtől. Imádod az áldozat és a mártír szerepét játszani. Folyton magadra veszed mások fájdalmait.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló