Miben rejlik a legnagyobb szerencséd júliusban?



Katicabogár alapján tudhatod meg, hogy milyen szerencsében lehet részed.

A katicabogarat a szerencse jelképének tartjuk, a hetes számnak pedig misztikus erőt tulajdonítunk, ezért a hiedelem szerint, ha valakire rászáll egy hétpettyes katicabogár, akkor az illető hatalmas szerencsére számíthat.

Ebből kiindulva most kiderítheted, hogy a katicabogár szerint miben rejlik a legnagyobb szerencséd júliusban. A dolgod csak annyi, hogy válassz egy katicabogarat az alábbi képről, és már olvashatod is a neked szóló jóslatot!1. Hála: Ha úgy határoztál, hogy az első katicabogarat választod, akkor a július csodálatos időszaknak ígérkezik a számodra. Most esélyed lesz arra, hogy megmutasd a valódi önmagad, másoknak pedig azt, hogy mi mindenre vagy képes.

Az életben előfordul, hogy nincs lehetőség arra, hogy megköszönjük a jó tetteiket másoknak, de hálát mindig érdemes adni azért, ami történik velünk. Ha júliusban hálás leszel mindenért, ami megadatik neked, felismered az élet szépségeit, akkor mindent észre fogsz venni, ami szép és jó körülötted, így pedig még több jó dolgot fogsz bevonzani a nyár második havában, amikor a hála lesz számodra a legnagyobb szerencse.

2. Új lehetőségek: Amennyiben a második katicabogarat választottad, akkor júliusban át kell gondolnod az életed fontossági sorrendjét, ugyanis itt a remek alkalom, hogy élj az új lehetőségekkel és más emberekkel ismerkedj meg.

A negyedik katicát valószínűleg azért választottad, mert túl sok energiát ölsz olyan dolgokba, amelyek nem tesznek jó szolgálatot neked, ezért ideje elengedned azokat! Ha például arra vágysz, hogy fitt és egészséges légy, akkor itt a remek alkalom, hogy rászokj a rendszeres testmozgásra és az egészséges táplálkozásra!

Ha másik állást keresnél, akkor ne azon morogj, hogy most mi a munkád, hanem állj neki az aktív keresésnek. Júliusban élj az új lehetőségekkel, mert számodra ezek jelentik a legnagyobb szerencsét!

3. Nyugalom és feltöltődés: A harmadik katicabogár azt jövendöli neked, hogy amennyiben a bölcsességet és a magányt keresed, akkor nagy esélyed van arra, hogy júliusban megtalálod. A nyár második hava tökéletes időszak lesz arra, hogy csendben, nyugalomban élj.

Ha az első katicabogarat választottad, akkor ez valószínűleg azért történt, mert legbelül érzed, hogy most arra van a legnagyobb szükséged, hogy feltöltődj, ez pedig júliusban testileg és lelkileg is meg fog történni.

Egyáltalán ne legyen bűntudatod amiatt, hogy olykor jól esik egyedül töltened az idődet, amit így arra fordíthatsz, hogy elgondolkodj az élet nagy dolgain, ugyanis ezt te is megérdemled, akkor is, ha természetben tartózkodsz, vagy csak a fürdőkádban lazítasz!

Júliusban engedd, hogy beköltözzön hozzád a béke, és a gondolataid elcsendesedjenek, mert számodra a legnagyobb szerencse a megnyugvás és a harmónia lesz a nyár középső havában.

4. Elengedés: Ha a negyedik katicabogár nyerte el a tetszésedet, akkor ez alapján fontos, hogy júliusban légy kíméletesebb magaddal, mert gyakran túl kritikus vagy saját magaddal szemben, még akkor is, ha erre valójában nincs okod.

Ideje, hogy megértsd, hogy a világon senki sem tökéletes, te sem vagy az! Mindenki hibázik. Júliusban ereszd el a múltat, és ismerd fel, hogy jó ember vagy! Mutasd meg másoknak, hogy milyen különleges személy vagy!

Fejezd be, hogy magad felett ítélkezel, és inkább arra gondolj, hogy mit tanultál a múlt tapasztalataiból. Számodra a nyár második hava arról fog szólni, hogy el kell engedned a szorongásaidat, a kétségeidet. Júliusban az elengedés lesz számodra a legnagyobb szerencse.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló