Neked mit üzen a Tarot júliusra?



Fogalmazd meg a kérdésed, majd válassz egy lapot az alábbi három közül!

Ha kíváncsi vagy, hogy mit jósol neked a Tarot júliusra, akkor tedd fel a kérdésed, amire választ szeretnél kapni, majd válassz egy lapot az alábbi három közül, és olvasd el a neked szóló havi jóslatot!

Fontos, hogy egy kérdést csak egyszer tégy fel ugyanabban a hónapban!Első tarot-kártya: 17. A Csillag: Ha az első lap mellett döntöttél, akkor A Csillag tarot-kártya jóslata vonatkozik rád júliusban. A Nagyarkánumok egyik legpozitívabb lapja azt jövendöli neked, hogy csodálatos eseményekben lesz részed a nyár második havában, aminek heteiben elérheted a céljaidat, valóra válthatod az álmaidat, amire régóta vártál, de ezért tenned is kell!

A babérokat akkor arathatod le, ha megdolgoztál értük. Ez bármi lehet, hiszen nem a munka az egyetlen, amiben sikert, örömöt és boldogságot érhetsz el, hanem az életed bármely más területe is! Például felgyógyulhatsz egy komoly betegségből, esetleg találkozol életes szerelmével. A válasz attól függ, hogy mit kérdeztél a tarottól.

Ami biztos, hogy az általad választott lap reményt ad, hogy a lehető legjobb ösvényen haladsz, és már közel a siker, a boldogság, amit megérdemelsz, hiszen rengeteget tettél érte és saját magadért!

Második tarot-kártya: 9. A Remete: Ha a második lapot választottad, akkor A Remete tarot-kártyát kaptad, ami azt üzeni neked júliusra, hogy függetlenül attól, hogy mi a kérdésed, arra a válasz elsősorban benned rejlik.

Annak érdekében, hogy ezt felfedezd magadban, jól teszed, ha kicsit elvonulsz a világ elől, mert a magad csendjében hallhatod meg a belső hangodat. Ez nem azt jelenti, hogy zárkózz be a lakásodba! Bátran sétálj, kirándulj, csak lehetőség szerint egyedül tedd!

Figyelj oda a megérzéseidre, a gondolataidra, és merengj el azokon, még akkor is, ha szokatlanok, furcsák! Ha megfogadod A Remete lap tanácsát, akkor meglepő konkrét válaszokat kaphatsz a kérdéseidre.

Júliusban egyre többen fordulhatnak hozzád és kérhetik a segítségedet, te pedig ösztönösen adhatsz bölcs tanácsokat, de csak annak, aki ezt valóban kéri tőled, és még ebben az esetben is csak azt mondd, amit te tennél az adott szituációban! Ne feledd, hogy nem oldhatod meg mások életét, csak segíthetsz nekik a helyes útra találni!

Harmadik tarot-kártya: 15. Az Ördög: Amennyiben az utolsó lap mellett döntöttél, akkor Az Ördög tarot-kártyát kaptad, ami azt jövendöli neked, hogy különleges és rendkívül izgalmas lehetőséget kaphatsz júliusba, ám légy óvatos, némileg bizalmatlan és távolságtartó, nehogy illúzió áldozatává válj!

Ha tehát úgy érzed, hogy valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor jusson eszedbe lap figyelmeztetése, és kizárólag akkor kötelezd el magad, ha biztos vagy az érzéseidben! Ne feledd, hogy az Ördög mindig vonzónak mutatja magát, de aztán kiderül, hogy nagy árat kell neki fizetni az álmok valóra váltásáért cserébe.

Júliusban mindig többször gondold át, hogy megéri-e élned egy ajánlattal, legyen az munka, egészség, szerelem, vagy az életed bármely területe! A nyár második havában biztos, hogy döntened kell, csak az a kérdés, hogy ezt hogyan teszed. Júliusban mindig nézz utána az „apró betűs résznek”!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló