Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Rák: Ahogy telnek a napok, úgy értékelheted egyre pozitívabban önmagadat és a lehetőségeidet. Légy most nyitott minden jóra, amit az univerzum küld neked! Ebben az időszakban egyre tisztább lehet előtted a világ.

Most nyugodtan mutasd meg mindenkinek a benned rejlő empátiát és jóságot! A kedvességednek senki sem tud ellenállni, ezért a hét kiváló alkalom arra, hogy elrendezd a körülötted lévő vitákat, feszültséget.

Skorpió: Az elmúlt időszakban inkább a negatív dolgokat vetted észre, mint a pozitívakat, és hajlamos voltál sokkal szebbnek, jobbnak és romantikusabbnak ítélni a múltat, mint a jelent, ám ezen a héten megváltozik a szemléleted, vagyis végre meglátod, hogy milyen sok jó és szépség rejlik a mostani életedben.

A napokba észreveszed, hogy milyen sok mesés lehetőséget kínál fel neked az élet, csak ezek mellett eddig elmentél. Szerencsére még semmiről sem maradtál le! Büszke lehetsz arra a rengeteg pozitív dologra, ami körül vesz, amiből erőt meríthetsz!

Halak: A héten rájöhetsz arra, hogy a világ tulajdonképpen egy hatalmas játszótér, ahol szabadon engedheted a gyermeki énedet. Halakként nincs is más dolgod, csak az, hogy önfeledten játssz, akár úgy, mint egy kisgyerek. Sokan nem tudnak olyan varázslatosan tekinteni a világra és a környezetükre, mint te.

Ezekben a napokban csodás könnyedséget, boldogságot és igazi örömöt tapasztalhatsz meg és élhetsz át, ha eldöntöd, hogy mi tesz felhőtlenül boldoggá és mi okoz neked igazi örömöt. Most bátran tedd meg, amit a szíved diktál, mert ez egy ilyen júliusi hét, te pedig megérdemled a varázslatot!

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Kos: Tulajdonképpen nincs semmi okod a panaszra, hiszen az uralkodó bolygód, a Mars, belépett a Kosba, tehát rengeteg energiával tölt fel téged. Valamiért mégsem találod a helyed a héten, ennek oka pedig az, hogy a szokottnál sokkal érzékenyebben reagálsz az energiákra. Ezt ne úgy fogd fel, hogy probléma, és nem is a gyengeség jele!

Ezekben a napokban az a legfontosabb, hogy tudatosan figyelj oda magadra, a lelkedre és az érzéseidre! Próbáld átérezni, megélni, mert így gyógyíthatod azt a fájdalmat, amit a lelkedben érzel! Ha megint csak legyintesz rá, akkor folyamatosan vissza fog térni. Ha a héten hagyod magadnak, akkor be fognak gyógyulni a régi sebeid!

Oroszlán: A héten ne érezd úgy, hogy baj, amiért úgy érzed, hogy még mindig saját magaddal, a saját világodban töltenéd az időt! Semmi probléma nincs azzal, ha nem akarsz szembesülni a valódi világgal, sőt, jól is teszed, ha a napokban csak azokkal a szeretteiddel találkozol, akikkel őszintén tudsz beszélgetni mindenről.

A héten csak abba menj bele, amihez igazán van kedved, és mondd le azt, amihez semmi hangulatod! Emiatt senki sem fog pálcát törni feletted. Ez az időszak ideális arra, hogy szembenézz a múlttal és a fájdalmas emlékeiddel.

A napokban semmit se akarj elfojtani magadban! Engedd felszínre törni az érzéseidet, sírj, ha jól esik, mert attól megújulhatsz, átváltozhatsz!

Nyilas: A szokottnál sokkal komolyabb lehetsz a héten. Most nincs hangulatod a viccekhez, különösebben vidámnak sem érzed magad, ám ez csak egy átmeneti folyamat, aminek végén még jobban értékeled majd a boldogságot és az élet igazi örömeit.

A héten túl sokat merenghetsz a múlton, éppen ezért nagyon figyelj oda arra, hogy visszahozd magad a jelenbe, amikor túlságosan elöntenek a rossz, fájdalmas érzések! Nyilasként most az a legfontosabb feladatod, hogy megbékélj a múlttal, függetlenül attól, hogy mi és kivel történt akkoriban!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló