Milyen kísértés fenyegethet mostanság?



Ha választasz egyet az alább látható Tarot Ördög lapok közül, akkor az alapján kiderülhet, hogy ki vagy mi vihet kísértésbe a közeljövőben.1. Az elcsenés lehetősége: A közeljövőben az elcsenés lehetősége kísérthet meg. Itt ne bankrablásra gondolj! Elcsenés lehet például az, hogy a boltban a kasszás elnézi a dolgot, és háromezerrel többet akar visszaadni, mint kellene, akkor bűn, hogy nem szólsz, hanem elteszed a pénzt és távozol? Ilyen és ezekhez hasonló helyzetekbe kerülhetsz mostanság.

Vajon gondolkodás nélkül fogsz cselekedni, vagy hosszan mérlegelsz aközött, hogy maradj becsületes, vagy inkább fordíts a saját hasznodra a helyzetet? Dönteni egyedül te dönthetsz! Az Ördög hamarosan próbára tesz, neked pedig tisztában kell lenned azzal, hogy mennyit bír el a lelkiismereted.

2. Az egy éjszakás kaland ígérete: Hamarosan találkozhatsz egy vonzó kísértővel, akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy képes lehozni neked a csillagokat, teljesíti minden vágyadat. Lehet, hogy ott és akkor olyan hangulatban leszel, hogy szívesen csinálnál valami butaságot, esetleg nem mindennapit, és ez pont kapóra jön. Ebben a helyzetben nehéz lesz, mégis állj meg, és mérlegelj, mert lehet, hogy másnap szégyent éreznél!

3. Kivetkőzhetsz önmagadból: Hamarosan úgy jelenhet meg előtted a lehetőség, a megoldás, az álsegítség, mintha azt az égiek küldték volna, de ne dőlj be neki! Egyáltalán nem biztos, hogy a drogok, különféle tabletták elveszik a fájdalmadat, az alkohol sem fogja eltüntetni a bánatodat, ahogy a mértéktelen evés sem biztos, hogy boldogsághormonokat termel!

Legyen bármilyen vonzó a lehetőség, amivel a közeljövőben találkozol, légy óvatos, mindig számolj a következményekkel! Mindegy, hogy mennyire érzed rosszul magad a bőrödbe, mert mindig eszedbe kell, hogy jusson: „Megéri?”

4. A hazugság hálója: Hamarosan tenni fogsz valamit, amire nem leszel büszke, amivel kapcsolatban szeretnéd, hogy soha ne tudja meg a családod, a párod, vagy bárki más. Nem fontos, hogy kis vagy nagy dolgot akarsz-e majd eltitkolni, mert az Ördög mindenképpen azt fogja súgni a füledbe, hogy hazudj. Te pedig engedni fogsz neki, hiszen hazudni könnyű, csak jól kell csinálni, és akkor soha nem derül ki a titok.

De vigyázz, hiszen könnyen lehet, hogy csak eleinte lesz egyszerű hazudnod, ám aztán menthetetlenül belegabalyodhatsz a hazugságok hálójába, vagy éppen elfelejtheted, hogy mit is mondtál, sőt, az igazság is kiderülhet! Mindezt vedd számításba, ha mostanában arról kell döntened, hogy megfogadod-e az Ördög tanácsát!

5. Egy harmadik csábítása: Egy harmadik fél toppanhat be az életedbe. Ennek a személynek a fellépése ugyanolyan lehet, mint az Ördöggé, vagyis kívánatos, csábító, ígéretes. Ha a kapcsolatod szilárd, akkor is képes leszel ellenállni a kísértésnek, még akkor is, ha úgy érzed, hogy ez a személy megadhatja neked mindazt, amit a párodtól nem kapsz meg. Ha viszont a kapcsolatod nem elég erős, akkor könnyen elcsábíthat ez az illető.

Tudd, hogy azzal, hogy hagyod magad elcsábítani, azt kockáztatod, hogy véget ér a kapcsolatod, ha megtudja a párod! Jól gondold meg, hogy valójában mit szeretnél!

6. A csalás árnyéka: Az Ördög szerint némi csalással minden lehetséges lesz számodra a közeljövőben. Ez a csalás pont akkora lesz, amivel még együtt tudsz élni, nem lesz miatta bűntudatod, és le sem fogsz bukni vele, legalábbis nem mostanában.

Ugyanakkor számítanod kell ennek az ellenkezőjére is, tehát arra, hogy igenis nyomasztani fog, vagy kiderül a csalás! Ha megvalósul az Ördög jóslata, akkor ne kapkodd el a döntést!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló