Anime készül a Cyberpunk 2077-ből



Videójátékok filmes és sorozatos adaptációi, amelyek biztos, hogy elkészülnek.A filmiparban gyakran hallani híreszteléseket, pletykákat arról, hogy mely videójátékokból terveznek filmes vagy sorozatos adaptációt, ám kijelenthető, hogy a rengeteg elképzelésből csak néhány valósul meg.

A közelmúltban azonban több videójáték esetében is bejelentették, hogy biztosan elkészül a filmes vagy sorozatos adaptációja.


Cyberpunk: Edgerunners (2022): A Netflix készít anime adaptációt a Cyberpunk 2077-ből. A sorozat produceri munkáját a CD Projekt Red látja el, míg a gyártásával a Trigger animációs stúdiót és Imaishi Hiroyuki rendezőt bízták meg. A zenét Yamaoka Akira szerzi.

Tomb Raider 2 (2021. március 19.): Annak ellenére, hogy a 2018-as Tomb Raider csak közepes kritikát kapott, az MGM és a Warner Bros. elég elégedett volt a film box office szereplésével, ezért úgy döntöttek, hogy elkészül a második rész, aminek rendezője Ben Wheatley, a forgatókönyvírója Amy Jump lett. Lara Croft szerepét ismét Alicia Vikander alakítja, Kristin Scott Thomas pedig Ana Millerként tér vissza.

Mortal Kombat (2021. január 15.): A New Line egy ideig munkálkodott az 1995-ös Mortal Kombat folytatásán, de a stúdió végül úgy döntött, hogy rebootolja a szériát, aminek produceri munkáját James Wan, a rendezőit Simon McQuid végzi el.

A szereplők terén Tadanobu Asano kapta Raiden karakterét, Mehcad Brooks Jackson „Jax” Briggset, Ludi Lin Liu Kangot, Jessica McNamee Sonya Blade-et, Hiroyuki Sanada Scorpiont, Joe Taslim Sub-Zerót, John Lawson Kanót, Max Huang Kung Laót. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Lewis Tan kit fog alakítani.

A film gyártása 2019 decemberében fejeződött be, így remélhetőleg megvalósul a 2021-es januári premier.

Minecraft: The Movie (2022. március 4.): Peter Sollett rendezésével készül a Minecraft című film, aminek főszereplője egy tinilány, aki egy Ender sárkánytól próbálja megmenteni az Overworld világát.

Uncharted (2021. július 16.): 2009-ben jelentette be a Sony az Uncharted filmet, amit már hat rendező hagyott ott, legutóbb Travis Knight, aki azzal magyarázta a döntését, hogy nem fér bele az idejébe. A hírek szerint Knight utódja Ruben Fleischer lesz.

A film szereplői közül Tom Holland kapta a kalandor Nathan Drake szerepét, akinek mentorát, Sully-t Mark Wahlberg alakítja. Az Uncharted filmhez, amit Holland elmondása szerint az Uncharted 4: A Thief’s End inspirált, Antonio Banderas is csatlakozott.

Without Remorse (2021. február 26.): Michael B. Jordan kapta John Clark szerepét a Paramount által készülő Rainbow Six Siege filmben, ami Tom Clancy két könyvén (Szivárvány kommandón és Bűntudat nélkül) alapszik.

A film eredeti premierje 2020 szeptemberében lett volna, de a járvány miatt átették 2021 februárjára, valamint már tervezik a csapatközpontú Rainbow Six folytatást.

Monster Hunter (2020. szeptember 4.): Paul W.S. Anderson rendezéséve készül a Screen Gems Monter Hunter-filmje, amiben Milla Jovovich, Ron Perlman és Tony Jaa az ENSZ egyik katonai egységének tagjait alakítják, akik átkerülnek egy alternatív, halálos lényekkel teli dimenzióba.

Sonic, a sündisznó 2.: A Paramount Pictures és a Sega Sammy bejelentette, hogy készül a Sonic, a sündisznó folytatása, méghozzá ugyanazzal a stábbal, amellyel az első rész. Ez alapján a rendező újra Jeff Fowler lesz, a forgatókönyvet ismét Pat Casey és Josh Miller írja, és sejthető, hogy a szereplők (Ben Schwartz, Jim Carrey és James Marsden) is visszatérnek.

Pokemon: Detective Pikachu 2: 2019 januárjában, négy hónappal az első rész premierje előtt, jelentette be a Legendary Pictures, hogy készül a Pikachu, a detektív folytatása.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló