Erre figyelj júliusba, hogy semmi se ronthassa el ezt az időszakot!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy életed mely területére kell jobban figyelned a nyár második havában.Kos: Ha szeretnéd a lehető legjobban tölteni a nyár második havát, akkor koncentrálj az otthonodra, mert az érzelmeid folyton változni fognak ezen a területen!

Bika: A legjobb az lenne, ha júliusban pozitív emberekkel vennéd körül magad a nyár második havában, aminek időszakában légy a barátaiddal és a családoddal, valamint foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek feltöltenek!

Ikrek: A lelassulás és az elmélkedés időszaka lesz számodra a július. Nincs azzal semmi baj, ha az elméd sebesen száguld, ha hagyod, hogy a gondolataid szabadon cikázzanak, miközben a tested pihen. Az uralkodó bolygód, a Merkúr, jó dolgokat hoz neked a nyár második havában.

Rák: Július a Rák hónapja, így nem meglepő, hogy minden rólad szól, ezért koncentrálj önmagadra, foglalkozz az öntudatosságoddal, a személyes növekedéseddel és az érzelmi szükségleteid kielégítésével. Számodra a pozitív hatások és gyógyulás hava a július.

Oroszlán: Nem kizárt, hogy lecsúszol a karriereddel kapcsolatos céljaidról, esetleg a munkádban áll be változás, de számodra annak jött el az ideje júliusban, hogy valami kiválót tégy! Annak érdekében, hogy csodás hónapod legyen, oda kell figyelned arra, hogy ne aggódj a jövő miatt, mert azzal csak megfosztanád magad attól, hogy elégedett légy magaddal és a munkáddal.

Szűz: Júliusban könnyen rá fogsz jönni arra, hogy mire kell figyelned annak érdekében, hogy csodás hónapod legyen, ugyanis több régi kapcsolatod és barátod kerülhet az utadba. Ne sajnáld az időt attól, hogy felveszed a kapcsolatot azokkal, akiket szerettél a múltban! A rossz kapcsolataidat viszont szakítsd meg!

Mérleg: Júliusban hihetetlenül szerencsés lehetsz a horoszkóp szerint, ugyanis fordítsd az energiádat bármire, abban szerencséd lesz! Ebből következik, hogy arra kell koncentrálnod júliusban, hogy ne szaladsz el azokat a pozitív lehetőségeket, amelyek még jobbá tehetik az életedet!

Skorpió: Júliusban a megbocsátásra kell fókuszálnod, ha szeretnéd, hogy csodálatosan alakuljon a hónap. A horoszkóp szerint valamit túl régóta fojtasz magadba, ezért ideje, hogy elengedd azt! Júliusban javíts minden kapcsolatodon, amelyeken csak tudsz! A menthetetlen viszonyaidat engedd el, méghozzá harag és megbánás nélkül! Ne feledd, az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy sértetten töltsd!

Nyilas: Júliusban ellenállhatatlan vágyat érezhetsz arra, hogy elutazz, esetleg valami impulzív dologra szórd el a megtakarított pénzedet. Ahelyett, hogy engednél ezeknek a vágyaknak, inkább összpontosíts a pénzügyeidre, illetve légy kreatív mindenhol, ahol csak tudsz!

Bak: Ha szeretnéd, hogy a július csodálatos időszak legyen a számodra, akkor a kapcsolataidra kell koncentrálnod. Amennyiben van valaki, akire egy ideje vágyakozol, akkor tedd meg az első lépést! Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal mélyítheted el a szerelmeteket a nyár második havában, aminek időszakában nemcsak új érzelmeket tapasztalhatsz meg, hanem a saját testeddel is jobb lehet a kapcsolatod!

Vízöntő: Nehéz időszaknak érezheted a júliust, ugyanis minden cselekedetedre érkezni fog jó és ellentétes reakció. Annak érdekében, hogy mégis csodálatos legyen számodra a nyár második hava, iparkodj a tevékenységeidre összpontosítani, ne a döntéseidre!

Halak: Júliusban felfokozódhatnak az érzelmeid, ezért légy sokkal figyelmesebb magaddal és másokkal! A kreatív energiádra is figyelj, mert most esélyed lesz arra, hogy egy gyümölcsöző projektbe kezdj! Július végén elengedheted az érzelmeidet, aminek örülni fogsz.

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló