Kinek lesz boldog, kinek lesz nehéz időszak a július?Mely csillagjegyek fogják jól, melyek rosszul megélni a nyár második havát?Három csillagjegy számára szuper lesz a július!

Bika: A 2020-as év egyik legszebb hónapja lesz számodra a július, ugyanis most könnyedén valóra válthatod az álmaidat és a terveidet. A nyár második hava új lehetőségeket hoz neked, ha pedig akadályokkal találkoznál, akkor azokat könnyen legyőzöd.

Júliusba képes leszel élvezni az élet adta lehetőségeket, örömmel veted bele magad a társasági életbe, és imádni fogod a hónap minden pillanatát. Július heteiben úgy határozhatsz, hogy te és a saját boldogságod lesz számodra a legfontosabb.

Oroszlán: A július rendkívül különleges hónap lesz a számodra, ugyanis a csillagok támogatni fognak, hogy minden, amibe belevágsz, sikerüljön. Szakmai téren olyan lehetőséget kaphatsz a nyár második havában, amit hiba lenne kihagynod! A pénzügyeid terén váratlan fejlődést tapasztalhatsz, míg a szerelemben július végén érhet olyan meglepetés, ami olyan boldoggá tehet, amilyen még soha nem voltál.

Szűz: Számodra kiváló hónapnak ígérkezik a július, aminek időszakában a kezedbe veheted az életed irányítását. Végre eljuthatsz arra a pontra, ahol többé nem érdekel mások véleménye, mert úgy érzed, hogy érdemes vagy arra, hogy egyedül te dönts a saját boldogságoddal kapcsolatban.

A nyár második havában tele leszel életerővel, boldogsággal, újra felfedezheted önmagadat, rájöhetsz arra, hogy milyen különleges ember vagy, átértelmezheted a jövődet, nyugodtan készíthetsz terveket, vagyis végre szabadon szárnyalhatsz!

Három csillagjegy számára nehéz lesz a július!

Ikrek: Legyen az bármi, amit a július hoz neked, ne hagyd, hogy megrémisszen! Ha kell, akkor kicsit állj meg, és szánd rá az időt arra, hogy átgondolod az elmúlt időszak eseményeit, mert így könnyen ráébredhetsz arra, hogy valójában sokkal jobb helyzetben vagy annál, mint azt most gondolod és érzed!

A nyár második havában úgy érezheted, hogy elvesztetted az irányítást, és minden elveszett, amit biztatónak éreztél. Ha így van, akkor hidd el, hogy csak arról van szó, hogy lehetőséget kaptál arra, hogy mindent még egyszer átgondolj és elölről kezdj!

Ne add fel a céljaidat, hanem légy türelmes, mert a céljaid nem vesztek el, ugyanúgy megvannak, és a lehető legjobb időben fogsz energiát kapni ahhoz, hogy megvalósítsd azokat! Júliusban még nem jön el a valódi változások ideje.

Mérleg: Ha a csillagjegyed, vagy az aszcendensed Mérleg, akkor mostanában élvezhetted a szeretteid és a környezeted támogatását, ám júliusban ideje, hogy viszonozd nekik mindazt a jót, amit tőlük kaptál az elmúlt időszakban! A családodnak szüksége lesz az energiádra és a támogatásodra a nyár második havában!

Szintén júliusban számíthatsz arra, hogy napvilágot látnak a múltad lezáratlan ügyei, amelyek miatt kellemetlen helyzetekben találhatod magadat. Ezzel kapcsolatban tudd, hogy valójában érted történik, mert végre rendezheted a szőnyeg alá sepert dolgaidat. Ezt a saját érdekedben tedd meg, mert utána új korszak kezdődhet az életedben!

Vízöntő: Júliusban az egyik uralkodó bolygód, a Szaturnusz visszalépett a Bakba, ami azt jelzi neked, hogy a nyár második havában még nincs itt az ideje az igazi változásoknak. Rosszul élheted meg, hogy a július nem hoz számodra különösebb fordulatokat és az új kezdet lehetőségét, ám ne hidd, hogy mindennek vége, ugyanis ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy elengedj mindent, amibe túlságosan és felesleges kapaszkodtál. Most nézz magadba, és légy őszinte, mert júliusban nagyon lényeges felismeréseid lehetnek!

(Forrás: filantropikum.com, nlc.hu)

Ajánló

Ajánló