Így távozhatsz a horoszkóp szerint!Milyen véget érhet az életed a csillagjegyed alapján?A világom senki és semmi sem tudja megjövendölni, hogy ki és hogyan fog meghalni, éppen ezért a horoszkóp is csak a csillagjegyek jellemző alapján próbál humoros tippet adni arról, hogy milyen halálnem várhat rájuk.

Te vajon hogyan hagyhatod itt a földi létet? Íme!

Kos: Ne lepjen meg, ha akkor ér utol a vég, amikor a hegyekben kirándulsz, és elsodor egy lavina. Mivel nem jellemző rád, hogy határozott lennél a döntéseidben, ezért egy olyan helyzet is okozhatja a vesztedet, amelyben képtelen leszel dönteni.

Bika: Természeti baleset vethet véget az életednek. Talán rád fog dőlni egy fa, esetleg egy medve támad meg, aki elől biztos, hogy nem tudsz elmenekülni. Bikaként rendkívül balszerencsés vagy az ilyen és ehhez hasonló szituációkban.

Ikrek: Egy harc okozhatja a veszted. Ez a küzdelem lehet emberrel, állattal szemben, de egy lelki tusa is véget vethet a földi pályafutásodnak.

Rák: A szobádban, magányosan érhet utol a vég. Rákként hajlamos vagy az önsajnálatra, a felesleges szenvedésre ezért elég valószínű, hogy egy ilyen helyzet vet véget az életednek.

Oroszlán: Kedveled a veszélyes, kalandos életet, emiatt elképzelhető, hogy kígyómarás, esetleg egy extrém túra lesz az, amibe belehalsz.

Szűz: A horoszkóp szerint könnyen elképzelhető, hogy a félelmeid, felfokozott érzelmeid okozzák majd a veszted. Szűzként folyton idegeskedsz, ami agyvérzéshez, de szívinfarktushoz is vezethet.

Mérleg: A döntéshozás olyasmi, amiben soha nem jeleskedtél, ezért egy olyan helyzet vethet véget a földi életednek, amelyben nem tudod időben meghozni a jó döntést.

Skorpió: Hajlamos vagy kissé eltúlozni a dolgokat. Skorpióként egy merész szerelmi kaland lehet az, ami a halálodhoz vezet.

Nyilas: A horoszkóp szerint egy szerencsétlen balesetbe halhatsz bele. Talán csak sétálsz a járdán, amikor megbotlasz, és szerencsétlenül esel, vagy egy virágcserép esik a fejedre.

Bak: A horoszkóp szerint egy olyan különös helyzet okozhatja a halálodat, amelyből lenne esélyed megmenekülni, ha valaki segítene, de senki sem fog idejében a segítségedre sietni.

Vízöntő: A horoszkóp szerint a kimerültség lesz az, amibe belehalsz. Lehet, hogy a munka, de a szórakozás is az, amivel túlzásba esel, ugyanis Vízöntőként soha nem tudod meghúzni a határokat magadnak.

Halak: A horoszkóp szerint vízbefulladás vethet véget a földi pályafutásodnak, de az sem kizárt, hogy halszálka akad meg a torkodon. Próbálj tudatosabban és megfontoltabban élni, mert banális szerencsétlenség is véget vethet az életednek!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló