Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Rák: Nemcsak azért érezheted jól magad a bőrödben, mert a Nap még a jegyedben jár, hanem azért is, mert a hangodat is visszakapod a direktbe forduló Merkúr hatására. Ideje, hogy búcsút ints a feleslegessé vált dolgoknak! Hozd ki magadból a lehető legtöbbet és legjobbat!

Nyugodtan szakítsd meg az egészségtelen kapcsolatokat, amelyek károsak a lelkedre, ugyanis sokkal jobbat érdemelsz a mérgező embereknél! A héten élj a lehetőségeiddel, élvezd ki az élet valódi örömeit! Ez az időszak rólad szól, úgyhogy ünnepeld magad, és még a legkisebb sikereket is, hiszen sokat tettél értük!

Skorpió: Olyan érzésed lehet, mintha egy kincsesládából válogathatnál kedvedre, ugyanis jobbnál jobb lehetőségeket kaphatsz a napokban, éppen ezért légy nyitott, elfogadó és bátran bólints rá mindenre!

A héten légy rugalmas, győzd le a félelmeidet, ne húzd az időt azzal, hogy sokáig gondolkodsz! Emellett tudd, hogy ez még csak a kezdete annak, ami rád vár! Használd ki ezt a remek időszakot, tedd izgalmasabbá az életedet, hisz nagy szükséged van a változatosságra!

Halak: Vedd észre, hogy mennyire vonzó, ragyogó teremtés vagy! A szerelem és a boldogság már a küszöbödön ácsorog, csak be kellene engedned magadhoz, éppen ezért ne lepődj meg, ha vonzódni kezdesz valakihez! A legjobb, hogy az érzéseid viszonzásra találnak!

A valódi szerelem megélésére tökéletes időszak a nyár közepe, úgyhogy hidd el, hogy megérdemled azt a sok örömöt, amiben részed lehet ezen a júliusi héten!

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Kos: Rengeteg feszült pillanatra, kimerítő beszélgetésekre számíthatsz a családodban. Habár most egyáltalán nem lesz türelmed a többiekhez, és a legszívesebben magadra zárnád az ajtót, mégis jobban tennéd, ha tisztáznád a félreértéseket, és azt, hogy ki mire vágyik a legjobban.

A héten az is nagyon fontos, hogy ne emlegesd fel a régi sérelmeket, és inkább csak a jelenlegi feladatokkal foglalkozz! Jól tudod, hogy senkit sem változtathatsz meg, de azzal, hogy kezeled a konfliktusokat, sokkal erősebbé válhatsz.

Ne feledd, hogy a legproblémásabbnak tűnő feladatokból tanulhatod a legtöbbet! A héten adj időt magadnak, aztán tégy mindent rendbe magad körül! Hidd el, hogy menni fog!

Oroszlán: Oka van annak, hogy változásra vágysz ezen a júliusi héten, aminek napjain még próbára teszik a bolygók a türelmedet és a kitartásodat, de már nem kell sokat várnod, hogy jobbra forduljon a sorsod!

Ne lepődj meg azon, ha a napokban nem találod a helyed, nem érzed olyan szépnek és jónak a világot, mint szeretnéd! Most a legtöbb és a legjobb, amit önmagadért tehetsz az, ha elfogadod, amit az élettől kapsz. Ne harcolj ellene, hanem csak hagyd, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, ugyanis minden sokkal könnyebb, kevésbé problémás lesz, ha elfogadó vagy. A héten a legfontosabb az, hogy figyelj jobban az egészségedre és törődj többet magaddal!

Nyilas: Csak keresed önmagad ezen a júliusi héten, aminek időszakában úgy érzed, hogy minden sokkal nehezebben megy, és bármibe is fogsz, azzal kicsit sem haladsz, hanem csak egy helyben állsz vele. Ne feledd, hogy minél inkább erőltetsz valamit, annál jobban nehezíted a helyzetedet.

Ezekben a napokban a teljes elengedés a legfontosabb, vagyis dobjon az élet bármit, te azt csak fogadd el! Ha erre van lehetőséged, akkor tölts sok időt a szabadban, méghozzá egyedül, és figyelj az érzéseidre, gondolkodj a céljaidon, önmagadon, az életeden és minden olyan dolgon, ami a legjobban foglalkoztat! Amellett, hogy igazán érdekes felismeréseket tehetsz, még arra is rájöhetsz, hogy valójában semmi sincs veszve.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló