Melyik állatra hasonlíthatsz a külső és belső jellemzőid alapján?



A horoszkóp elárulja, hogy tulajdonságaidban melyik állatra emlékeztetsz.Kos: Kos jegyed alapján elmondható rólad, hogy intelligens és ravasz vagy, de szeretsz lustálkodni, amit gyakran megengedsz magadnak. Igazi vadmacskaként elég néhány pillanat ahhoz, hogy felkeltsd mások figyelmét. Amikor te belépsz egy helyiségbe, akkor minden szem rád szegeződik, ami leginkább annak köszönhető, hogy a jellemvonásaidban egy párducra hasonlítasz.

Bika: Annak ellenére, hogy Bika a csillagjegyed, nem a bika az az állat, amelyikre a leginkább hasonlítasz a jellemvonásaid alapján, ugyanis azok egy kutya tulajdonságaira emlékeztetnek. Bikaként jellemző rád, hogy kedves, játékos, de néha meggondolatlan és makacs vagy. Az utánozhatatlan hűséged és a finom ételek iránti vágyad is a kutyát juttatják az ember eszébe.

Ikrek: Ikrek csillagjegyed alapján erősen jellemző rád a kettős természet, ahogy az is, hogy gyakran változnak a gondolataid, ráadásul olyan fordulattal, hogy azt szinte nem is lehet követni, ezért a gyorsan irányt változtató halra hasonlítasz a leginkább.

Rák: Habár Rák a csillagjegyed, mégsem a rákra hasonlítasz a leginkább. Mivel igazi lázadó természettel vagy megáldva, ezért szinte minden állat illik hozzád, ami erősebb, mint egy rák, valamint lopakodó és akaratos. A tulajdonságaid alapján a macskára hasonlítasz a legjobban.

Oroszlán: Oroszlánként minden megvan benned ahhoz, hogy valóban az oroszlánra hasonlíts a leginkább, hiszen hatalmas, büszke, erőteljes, határozott teremtés vagy, aki többszörösen visszaadja, ha megbántották.

Szűz: Szűz jegyed alapján nem jellemző rád a szendeség, hiszen igazi vadóc vagy, nem riadsz meg a piszkos helyzetektől, ezért a jó tulajdonságaid, így például a kimagasló intelligenciád alapján leginkább a disznóra hasonlítasz.

Mérleg: Mérleg csillagjegyed alapján vonzó, ravasz és harmonikus személy vagy, valamint mindig találsz arra módot, hogy az élethez és a természethez kapcsolódj. A tulajdonságaid alapján leginkább egy rókára hasonlítasz.

Skorpió: Skorpió csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy néha harapós a kedved, amit nem titkolsz el, de a bájos külsőd miatt sokan alapvetően kedvesnek gondolnak. A jellemvonásaid alapján leginkább a kutyára, de azon belül is a csivavára hasonlítasz.

Nyilas: Nyilas csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy erős a tartásod, tele vagy szenvedéllyel, de az mégsem tüzes. Előfordul, hogy szeretsz a figyelem középpontjában lenni, megmutatni az erősségeidet, de néha jobban szeretsz elbújni a sötét sarokban. A tulajdonságaid alapján a lóra hasonlítasz a leginkább.

Bak: Bak csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy csodálatos barát vagy, de elővigyázatos, ezért eleinte óvatosan ismerkedsz és nyitsz a másik ember felé. Amikor úgy érzed, hogy valaki nem tartozik a tieid közé, akkor azzal szemben könnyen válsz ellenségessé. A tulajdonságaid alapján a cápára hasonlítasz a legjobban.

Vízöntő: Vízöntő csillagjegyed alapján elmondható rólad, hogy néha hátulról támadsz, nem vagy mindig hűséges és szívesen dolgozol a sötétben, ezért a patkány jellemvonásai találhatók meg benned. Téged kicsit sem érdekel, ha valaki gyűlöl, akkor is iparkodsz, hogy bármi áron elérd azt, amit célként tűztél ki magad elé.

Halak: Halak csillagjegyed szerint jellemző rád a szorgalom, illetve az, hogy kiegyensúlyozottan és céltudatosan dolgozol, valamint gyűjtögetsz, akárcsak egy mókus. Mivel aranyos, energikus, izgalmas és mindenki által kedvelt személyiség vagy, ezért ezekben a jellemvonásaidban is a mókusra hasonlítasz a leginkább.

(Forrás: twn.hu)

Ajánló

Ajánló