Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete van



Kiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Kos: Amellett, hogy a Mars a jegyedben van, még a héten a Nap belép az Oroszlánba, aminek hatására semmi sem állíthat meg abban, hogy megvalósítsd a szíved vágyát. A kérdés most az, hogy képes vagy-e szívből táncolni, meg tudod-e élni az élet valódi örömeit, ugyanis ezek a napok erről szólnak. Légy önfeledt, engedd el magad és hagyd, hogy valami igazán jó történjen veled, hisz megérdemled!

Oroszlán: Biztos, hogy te vagy az, aki a legjobban várta ezt a júliusi hetet, hiszen végre magad mögött hagyhatod azt a nehéz időszakot, amin eddig át kellett menned. Ugyanakkor te is tudod, hogy ez sem véletlenül történt. Ettől a héttől kezdve ünnepelhetsz, learathatod a babérokat és begyűjtheted az elismeréseket.

A napokban a Nap belép az Oroszlánba, amivel elkezdődik a te hónapod. Végre minden rólad szól, újra az igazi önmagad lehetsz, ragyoghatsz és kihozhatod magadból a lehető legjobbat. Élvezd ki, hogy mindenki téged ünnep, téged csodál, mert ez jár neked!

Nyilas: Ezen a júliusi héten minden neked fog kedvezni, hogy azt tehesd, amit a legjobban szeretsz, vagyis eljött az utazás ideje! A napokban mozdulj ki, gyűjts élményeket, tapasztalatokat és éld meg az igazi nyári örömöket!

Ha ezzel még nem foglalkoztál, akkor a héten tervezd meg a szabadságodat! Szükséged van a pihenésre, a lazításra, a kirándulásra és a mozgásra. Az Oroszlán havában a bolygók megadnak minden esélyt arra, hogy valóra váltsd a vágyaidat, ebben pedig semmi sem akadályozhat meg.

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Bika: Számodra mindennél fontosabb az otthon nyugalma, békéje és kényelme. Ezen a júliusi héten azonban azt tapasztalhatod, hogy egyre kevésbé érzed magad jól otthon, mert sehol sem találod a vágyott nyugalmat. Talán állandóan elromlik valami, vagy a szomszédok, közeli és távoli rokonok zavarják meg az életedet.

Sajnos, ez a negatív időszak csak most kezdődik, úgyhogy készülj fel, hogy jelentős kihívásokkal kell szembenézned! Ebben a helyzet a legfontosabb az, hogy ne idegeskedj, hanem inkább tégy olyasmit is, ami boldoggá tesz, mert ellenkező esetben össze fognak csapni a hullámok a fejed felett.

Szűz: Neked mindenki a tökéletes oldaladat akarja látni, mert Szűzként azt mutatod mindenki felé. Ha valaki a hogyléted felől érdeklődik, akkor te rávágod, hogy tökéletesen rendben vagy, nincs semmi probléma az életedben.

Ezt teszed akkor is, ha valójában rengeteg problémával kell megküzdened, így ezen a héten is. A napokban egyre erősebben érezheted, hogy milyen nehéz mosolyognod. De nem is kell erőltetned! Te is tudod, hogy a világon egyedül önmagadnak kell megfelelned, senki másnak.

Ha a héten szeretnél egyedül lenni, akkor tégy így, és próbáld tisztázni magadban az érzéseket. A bolygók hagyják, hogy ezt tedd, mástól pedig nem kell engedélyt kérned!

Bak: Kénytelen leszel elfogadni a tényt ezen a júliusi héten, hogy most semmi sem halad olyan simán az életedben, mint amilyen gördülékenyen máskor szokott. A kapcsolataid, a munkád és a projektek nagy kihívást jelentenek számodra ezekben a napokban.

Habár szereted a kihívásokat, az azért még téged is letör, ha állandóan problémáid akadnak. A legjobb, amit tehetsz, hogy elengeded azt, amivel nem boldogulsz! Ezen a júliusi héten muszáj rugalmasnak lenned, mert ellenkező esetben csak megnehezítenéd a helyzetedet.

Rengeteg régi megoldatlan ügyed kerülhet elő a napokban, neked pedig el kellene engedned, végérvényesen le kellene zárnod ezeket.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló