Milyen hobbit próbálhatnál ki még a nyáron?



A csillagjegyed jellemzői alapján kiderül, hogy melyik szabadidős tevékenység nyerhetné el a tetszésedet.Kos – Skateboard: Rajongsz a sebességért, szeretsz kísérletezgetni, kockáztatni, és bátran próbálsz ki újdonságokat. Mindez alapján kijelenthető, hogy a skateboardot neked találták ki.

Bika – Varrás: Nagyon jó a kézügyességed, kifejezetten gyakorlatias vagy, a stílusod és az ízlésed pedig egyedi, ezért hozzád nagyon illik a szabás-varrás, úgyhogy 2020 nyarán megpróbálhatnád megvarrni magadnak a saját ruháidat.

Ikrek – Scrapbook: Valószínű, hogy már kiskorodban szerettél ragasztgatni, fotókat nézegetni. Ezt idézheted fel 2020 nyarán azzal, ha készítesz egy meseszép scrapbookot. Vedd elő a korábbi nyaralásaidon készített fényképeket, amiket aztán rendezz el a saját albumodban, amit aztán díszíts az ízlésed szerint, például száraz virágokkal vagy masnikkal.

Rák – Napló: Szívesen veszed elő és lapozgatod a régi emlékeket, fotókat. Ezt a két dolgot használhatnád fel az új hobbidhoz 2020 nyarán, aminek időszakában írj saját naplót, amit díszíts a legszebb fotókkal.

Oroszlán – Meditáció: Ha még nem próbáltad, akkor jógázz 2020 nyarán, valamint iparkodj minél többször befelé figyelni. Talán nem hiszed, de akkor van a leginkább szükséged a lazításra, amikor a legjobban pörögsz.

Szűz – Sütögetés: 2020 nyarán sütögess a szabadban. Ha gyerekkordban sütöttél nyárson szalonnát a tábortűz mellett, akkor például ezt az emléket is feleleveníthetnéd a kertben egyedül, a barátaiddal, a családoddal vagy a pároddal.

Mérleg – Hímzés: 2020 nyarán kipróbálhatnád a hímzést kézzel, vagy varrógéppel. Ez a hobbi nemcsak kikapcsolna, hanem a jelenben is tartana, ráadásul a legszebb blúz vagy ruha is különlegesebb lehetne az apró hímzett motívumokkal.

Skorpió – Olvasás: Szereted a könyveket, így az olvasás sem áll távol tőled, mint hobbi, de az elmúlt időben sokkal kevesebbet olvastál, mint szoktál. Bátran lazíts, add át magad a könyvek világának!

Nyilas – Filmezés: Szereted fotózni, videózni a nyári élményeidet, ezért 2020 nyarán rögzíthetnéd a legvidámabb eseményeket, amikből aztán filmet állíthatnál össze. Gondolj csak bele, hogy például a téli hidegben, bent ülve a meleg nappaliban, milyen jó lesz visszanézni a nyári élményeket. Ezzel nemcsak a kreativitásodat mutathatod meg, hanem azt is, hogy te hogyan látod a világot. A legjobb, hogy ehhez a hobbihoz elég a mobil.

Bak – Kenyérsütés: Nagyon jól boldogulsz a konyhában. Ebből kiindulva 2020 nyarán lehetne az új hobbid az, hogy próbálj ki minél több süteményreceptet. Ha van hozzá kedved, akkor a kovászos kenyér sütés technikáját is kipróbálhatnád. Bakként te egyébként is szereted a kihívásokat, ráadásul a házi kenyér íze és illata sokkal jobb, mint a boltié.

Vízöntő – Kajakozás: Rajongsz a kalandokért, a napfényért és a friss levegőért, ezért 2020 nyarán kösd össze ezt a három dolgot, és próbáld ki a kajakozást! Ehhez nem is lenne szükséged különösebb felkészülésre, mert pillanatok alatt ráéreznél az evezésre, és arra, hogy hogyan maradj a csónakban. Természetesen az fontos, hogy tudj úszni, mert a kajakkal könnyű vízbe borulni. Biztos, hogy imádnád, ahogy a vízen suhanhatsz.

Halak – Gitározás: Nagyon szeretted a zenét, amit 2020 nyarán ki is próbálhatnál. A gitározás remek hobbi lenne a számodra. Egyedül gyakorolhatnál, és elmerülhetnél a zene világában. Még tanárt sem kell keresned, mert a videómegosztókon rengeteg oktató videót találni. Ha nincs gitárod, akkor nem kell venned, elég kölcsönöznöd. Majd veszel sajátot, ha beleszerettél a gitározásba.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló