Tudd meg, hogy mely életigazsággal kell szembesülnöd a közeljövőben!



Válassz egyet az Igazság Tarot alábbi lapjai közül, és már olvashatod is a jóslatot!1. „Az élet túl rövid ahhoz…”

Az élet sok mindenhez nagyon rövid, hiszen minden nappal közelebb kerülsz a véghez. Próbálj inkább összpontosítani, hogy mennyi jóval, például szeretettel, töltheted az életedet!

2. „Ha valakitől semmit se várunk, nem is csalódhatunk a végén.”

Ha nem tudsz eleget tenni a rád váró életigazságnak, akkor legalább próbálj csak annyit elvárni másoktól, amennyit képes vagy szívből adni nekik. Ha nem megy, akkor inkább ne várj el semmit, mert így rengeteg csalódástól kímélheted meg magadat, és tőled sem fognak elvárni semmit.

3. „Az idő majdnem mindent meggyógyít.”

Emlékezned kell, hogy az idő mindent meg tud gyógyítani, így például a szakítást, a válást, valaki elvesztését, egy tragédiát és egy kellemetlen, fájó élményt is. Az idő és a napok neked dolgoznak, hogy könnyebbé tegyék az életedet, hogy távolabb kerülj a fájdalmas és közelebb az örömteli dolgokhoz!

4. „Csak te felelsz a saját boldogságodért.”

Ne a szerelmedtől, a családodtól, a barátaidtól és ne is az égiektől várd, hogy boldoggá tegyenek, mert kizárólag te magad teheted boldoggá önmagadat, hiszen te ismered a legjobban magad és te vagy önmagad legjobb barátja.

5. „Néha el kell veszned ahhoz, hogy megtaláld önmagad…”

Nem muszáj mindig tudnod az irányt! Nyugodtan sodródj az árral, indulj el egy irányba, mert az út egy pontján ismét magadra fogsz találni. Nem kizárt, hogy egy teljesen új embert fogsz találni, ugyanis mindig, amikor elveszel, egy kicsit megváltozol.

6. „Ne hasonlítsd az másokéhoz, nem tudhatod, hogy az ő útjuk miről szól.”

Kizárólag a saját életedet igyekezz megvalósítani és megélni, ne pedig másén gondolkodj, és ne is mérd magad hozzá, mert Ő és Te különböztök, más a sorsotok. Az életben bárki lehetsz, aki lenni szeretnél, úgyhogy ne irigykedj!

7. „Ami nem öl meg, az erősebbé tesz.”

A neked jósolt nagy életigazság arra fog emlékeztetni, hogy a szakítás, az önmagadban vagy másokban való csalódás sem ölt meg, és elhiheted, hogy az sem fog, ami ezt követően vár rád. Kaphattál az élettől bármennyi pofont, te felálltál, erősebbé váltál. Emlékezz, hogy mennyi mindenen mentél már át eddig, és jusson eszedbe, hogy most már bármit kibírsz!

8. „Végül csak az számít, hogy szerettél.”

Eszedbe kell, hogy jusson, hogy történjék az életedben bármi, mindig csak az számít, hogy elég szeretet legyen a szívedben. Vajon elmondhatod magadról, hogy sok embert szerettél, és téged sokan szerettek? Annak érdekében, hogy igen legyen a válaszod, már most fektesd a szeretet alapjaira az életedet!

9. „Minden okkal történik.”

Tudnod kell, hogy az életben semmi sem történik véletlenül. Igaz ez a jóra és a rosszra is, ugyanis minden okkal történik, mindenre van magyarázat, még akkor is, ha eleinte nem érted, nem látod. Talán nem is kell most megértened az okokat. Lehet, hogy egyáltalán nem kell, vagy még nem jött el az ideje. Történjék bármi, jusson eszedbe ez a nagy életigazság, amiből nyerj vigaszt!

10. „Néha el kell távolodnunk attól, amit akarunk, hogy rájöjjünk, tényleg akarjuk.”

Amikor úgy érzed, hogy egyre jobban távolodsz a vágyaidtól, az álmaid megvalósulásától, a céljaidtól, akkor nem baj, ha nem ragaszkodsz görcsösen, hanem néha elengeded egy kis időre, mert ebből fog kiderülni a számodra, hogy tényleg azt a dolgot akarod-e.

11. „A remény hal meg utoljára.”

Továbbra is higgy az álmaidban, a vágyaidban és önmagadban! Ugyanígy ne veszítsd el a reményt az általad képviselt ügyben, az életedben és a kapcsolataidban! Mindezért mindig annyit tégy, amennyit csak tudsz! Küzdj, és kérj segítséget, ha szükségét érzed!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló