Tudd meg, hogy milyen belső erő jellemzi a tetteidet!Válassz egyet az alábbi képek közül, majd olvasd el, hogy a spanyol pszichológuscsoport szerint miből fakad a belső erőd!1. A szabadlelkű unikornis: Végtelenül kalandvágyó, életvidám személyiséggel vagy megáldva. Téged soha és senki nem törhet be. A világ felé elképesztő nyitottsággal fordulsz, éppen ezért alig akad valami, ami ne érdekelne.

Szereted az újdonságokat, örömmel próbálsz ki új dolgokat, de utálod az unalmas, egyhangú hétköznapokat. Te képtelen lennél egy zárt irodában ülve dolgozni a munkaidődben, mert úgy éreznéd, hogy meg vagy kötve, nincs saját élettered.

A személyiségedhez valamiféle kreatív tevékenység illene a legjobban, és biztos, hogy megtalálod a számodra ideális foglalkozást, ha igazán keresed. Az érzelmi életedben fontosak számodra az izgalmak, de az őszinteség is, amit nagyra értékelsz. Ahhoz, hogy a kapcsolat működjön, olyan párt kell találnod, akinek a beállítottsága a tiédhez hasonló.

2. Az üde nimfa: Nem véletlen, hogy a szépséges, mesebeli fiatal lányt, a természet gyermekét, a nimfát választottad, aki nevetve élvezi a napfényt a vízparton, ahol a különleges természetével visz boldogságot a körülötte élők életébe, ugyanis ugyanilyen vagy.

A spanyol pszichológuscsoport szerint fiatalos, romantikus lelkű, irigylésre méltóan nagy szívű teremtés vagy, aki sokkal jobban szeret adni, mint kapni. A mosolyoddal szinte beragyogod az egész világot. A pozitív életszemléleted miatt őszintén örülsz minden apróságnak.

Imádod az olyan helyeket, ahol a lelked megpihenhet, így a szebbnél szebb tájakat, a romantikus vízparti sétákat vagy a virágos réteket. Bár a szerelem érzése nagyon fontos számodra, de ennél is fontosabb, hogy a mindennapjaid tele legyenek pozitív energiákkal és harmóniával. Te szívből örülsz annak, ha a környezetedet boldognak látod, ez pedig gyönyörű tulajdonság.

3. A romantikus sellő: A spanyol pszichológuscsoport szerint azért választottad a csodaszép sellőt, mert ugyanolyan hálás, odaadó, kedves személy vagy, mint a misztikus lény. A szerelmed boldogságáért bármit megtennél. Mondhatni igazi szerelmes típus vagy.

A lelked gyönyörű, tele pozitív energiával. Az emberekről mindig a legjobban feltételezed, soha nem ítélkezel elhamarkodottan, véleményt csak a megfelelő ismeretek birtokában alkotsz másokról. Olykor előfordul, hogy túl közel engedsz magadhoz másokat, és gyorsan a bizalmadba fogadod őket, még azt is, aki nem biztos, hogy ezt megérdemli.

Jellemző rád, hogy abban is megtalálod a szépet és a jót, amiben másoknak eszükbe sem jutna keresni. Te már azzal bearanyozod a környezeted életét, hogy csak megjelensz. Elképesztően odaadó, hűséges személy vagy, aki egy életen át kitart a párja és a családja mellett, akikre nem sajnálja az energiáját. Számodra az a legfontosabb, hogy a szerelmedet boldognak, örömtelinek és elégedettnek lásd.

4. Az óvatos tünde: A spanyol pszichológuscsoport véleménye szerint, olyan vagy mint a tünde, mert te is hatalmas tudással vagy megáldva. Nagyon megfontolt, türelmes, őszinte, határozott ember vagy.

Döntést csak akkor hozol, ha az összes tényezőt és lehetőséget megvizsgáltad. Ebből is látszik, hogy milyen óvatos és alapos vagy, de leginkább nagyon precíz és megbízható. Igaz ez a munkádra is, amit minden esetben alaposan, nagy gonddal végzel el.

Az életed összes területe rendszerezett, és szereted, ha tisztaság van körülötted. Szereted a megszokott, hagyományos dolgokat, ezért az újdonságokat nem mindig részesíted előnyben. A csodás tulajdonságaid miatt az emberek nagyon tisztelnek, felnéznek rád, de vannak irigyeid is. Igazán szerény, kedves személy vagy, aki igyekszik a legjobb utat mutatni azoknak, akiket szeret.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló