Hogyan végződhet 2020 nyara?Válaszd ki az alábbi trónok közül azt az egyet, amelyik a leginkább rezonál veled, majd olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet, amiből kiderül, hogy miként fejeződhet be számodra az évszak!1. Az első trónon keresztül azt üzeni neked az Univerzum, hogy igaz, hogy az augusztussal véget ér a nyár, de ez nem jelenti azt, hogy magával viszi azt a szerelmet, boldogságot és sikert, ami még rád vár.

Ugyanakkor lesz, aminek búcsút inthetsz, ez pedig a negatív hozzáállás lesz, ami helyére pozitivitás fog költözni. A hiteddel képes leszel olyan megoldásokat találni a problémáidra, amilyenre eddig soha nem gondoltál. Annak érdekében, hogy ez így történjen, csak hinned kell a megérzéseidben! Az Univerzum szeretné, ha tudnád, hogy minden jelenlegi problémád a múlté lesz, és a nyár végével magadban és másokban is csak a jót fogod látni.

2. Amennyiben a második trónra esett a választásod, akkor az Univerzum azt üzeni neked, hogy 2020 nyarának vége rendkívüli erőket hoz számodra, ám arra számítanod kell, hogy ez nem minden, mert az év további részében rengeteg békével és boldogsággal teli meglepetésben lesz részed.

2020 hátralévő hónapjaiban sok időt tölthetsz a szeretteiddel, akik teljes feltöltenek. Bár már most is minden rendben van, mégis a következő időszak még inkább tele lesz jó szerencsével, izgalommal és szeretettel.

3. Ha a harmadik trónra esett a választásod, akkor az Univerzum azt üzeni, hogy pozitív változásokkal fog véget érni számodra 2020 nyara. A félelmeid és az aggodalmaid végre eltűnhetnek, ugyanis az évszak végén rá fogsz találni az igazi önmagadra.

Ennek lesz köszönhető, hogy már csak mosolyogni fogsz a múltbeli éneden, de akkor is mosolyogni fogsz, amikor eszedbe jut, hogy milyen dolgok várnak még rád 2020 vége felé. Az Univerzum szerint készülj fel a rengeteg boldogságra, szeretetre és izgalomra!

4. Ha a negyedik trónt választottad, akkor az Univerzum szerint úgy fog végződni számodra 2020 nyara, hogy folyton mosolyogni fogsz, amikor visszagondolsz erre az évszakra, és tisztában leszel azzal, hogy a legjobb dolog még előtted van.

Az ősz szeretetet, boldogságot és békét fog hozni az életed összes területére. Emellett rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy fejleszd önmagad. Ezzel kapcsolatban sokszor úgy érezheted, hogy álomvilágba kerültél, mert csak jó dolgokban lesz részed napról napra. Nem véletlenül mondják, hogy minden belülről fakad.

5. Az ötödik trónon keresztül azt üzeni neked az Univerzum, hogy azokat a kihívásokat, amelyekkel 2020-ban eddig küzdöttél, végre magad mögött hagyhatod a nyár végén. Az őszt már erősen, bátran fogod kezdeni, tele ígéretekkel és remek lehetőségekkel.

Annak érdekében, hogy ez így történjen, fontos, hogy ne a problémára, hanem a megoldásra koncentrálj, mert csak így találhatod meg a legjobb utat, ami kivisz a mostani zűrös helyzetedből. Afelől nyugodt lehetsz, hogy a nyár jól végződik a számodra, azután pedig elfeledheted az év eddigi problémáit, és végre az életed legszebb dolgaira fogsz fókuszálni.

6. Ha úgy döntöttél, hogy az utolsó trónt választod, akkor az Univerzum szerint boldogan és elégedetten fogod zárni 2020 nyarát, amire így is fogsz visszaemlékezni. Végre felszabadult, stresszmentes leszel, és nyitottan fogsz várni minden újdonságot, amit az év hátralévő hónapjai hozni fognak.

2020 további részében bízni fogsz az emberekben, még azokban is, akikben eddig nem tudtál. Sugározni fog belőled a magabiztosság, aminek láttán, az emberek nem fognak hinni a szemüknek. 2020 nyarának végére olyan erős és bátor leszel, amilyen még soha nem voltál az életedben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló