Három csillagjegynek jó, másik háromnak nehéz hete vanKiknek lesz könnyű és kiknek lesz bonyolult napjai?Erre a három csillagjegyre remek hét vár!

Kos: Kiváló lehetőségek várnak rád ezen a héten, aminek napjaiban új inspirációval, motivációval és tapasztalattal lehetsz gazdagabb, valamint úgy érezheted, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul.

Most a hangulatod remek, tettre kész vagy és egyre jobb ötleteid támadnak. A héten élj a lehetőséggel, de közben ne becsüld le a látszólag semmiből születő gondolatokat, mert a siker kapujában jársz, és most ideje lesz azt megélned!

Oroszlán: Nem kizárt, hogy még önmagadat is megleped ezen a héten. Végre visszatér a magabiztosságod, egyre optimistábban tekintesz magadra és a lehetőségeidre. Ne feledd, hogy a Nap az Oroszlánban jár, tehát ez a te időszakod, amiben bármit elérhetsz és megvalósíthatsz, mert az égiek támogatnak az elképzeléseidben.

Ha szeretnéd, akkor most alapjaiban módosíthatsz az életeden. Sőt, jól tennéd, ha nem hagynád veszni ezt a lehetőséget! A héten megmutathatod a világnak, hogy mennyire vagy bátor, csak tedd meg az ehhez kellő lépéseket! Ugyanakkor ne feledd, hogy magadért változtatsz! A napokban hozd ki magadból és mindenből a legtöbbet!

Nyilas: Nyilasként köztudott, hogy imádod az utazást és a váratlan meglepetéseket, ezen a héten pedig mind a kettőben lesz részed! A napokban a legváratlanabb pillanatban kaphatsz egy kihagyhatatlan ajánlatot, de akár oda is elutazhatsz, ahová a legjobban vágysz.

Az elmúlt időszakban nemigen találtad a helyed, ráadásul a hangulatodat is rombolta a bezártság, ám ebből megtanulhattad, hogy néha muszáj lemondani bizonyos dolgokról ahhoz, hogy az élettől sokkal jobb lehetőséget kapj. A héten mindent megkaphatsz, amit a múltban elvesztettél.

Nehéz hétre számíthat ez a három csillagjegy!

Ikrek: Július utolsó és augusztus első napjaiban el kell fogadnod a tényt, hogy te is csak ember vagy, akit időnként érnek fájdalmak, csalódások, ha az élete nem úgy alakul, ahogy szeretné. Ezen a héten ne feledd, hogy az érzéseid valódiak, de azokat nem lehet észérvekkel megmagyarázni.

Senkinek sem kell megengedned, hogy a lelkedbe gázoljon, sőt, iparkodj olyasmit tenni, amivel enyhíted a benned lévő feszültséget! A héten semmit se csinál kényszerből, csak olyasmit vállalj el, ami valóban boldoggá tesz! Most a szokottnál érzékenyebb leszel a kritikára, emiatt nagyon fontos, hogy semmit se vegyél a szívedre.

Rák: A héten többször is azt veheted észre magadon, hogy a legszívesebben jól bemosnál egyet másoknak. Te is tudod, hogy az erőszak nem oldja meg a konfliktusokat, de most mégis meglepően lobbanékonyan reagálsz az emberek megjegyzéseire, viselkedéseire.

Ez a belső feszültség az oka annak, hogy a napokban nem találod a helyedet. Ne feledd, hogy minél inkább belemerülsz a vitás helyzetekbe, annál idegesítőbb szituációkba fog sodorni az élet. Ezt elkerülheted, ha megpróbálsz a lehető leghiggadtabban reagálni mindenre a héten.

Emlékezz, hogy nem a te hibád, ha felbosszant a környezeted, de az már rajtad áll, hogy hogyan kezeled az ilyen helyzeteket.

Szűz: A szokottnál fáradtabbnak és enerváltabbnak érezheted magad a héten. A napokban nagyon fontos, hogy minél többet aludj, pihenj, mert ellenkező esetben érzelmileg teljesen lemerülhetsz hiszen ez az időszak egyébként is komoly érzelmi kihívásokat tartogat a számodra.

Most szükségét érzed az egyedüllétnek, magánynak, hogy feldolgozz mindent, amit régen a szőnyeg alá sepertél. Használd fel ezt az időszakot arra, hogy meggyógyítod magad és az életedet! Bár ez nem lesz könnyű, te mégis képes leszel megoldani.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló