Erre figyelj augusztusban, hogy semmi se ronthassa el ezt az időszakot!A csillagjegyed alapján kiderül, hogy életed mely területére kell jobban figyelned a nyár utolsó havában.Kos: Augusztusban arra kell ügyelned, hogy senkit sem tudsz irányítani, csak önmagadat. A nyár utolsó havában egy percre se felejtsd el, hogy nincs hatalmad az emberek felett.

Bika: Augusztusban arra kell figyelned, hogy minden nap növekszel. Egy pillanatig se érzed magad rosszul azért, mert idővel változnak a gondolataid és a véleményeid!

Ikrek: Ha augusztusban képtelen leszel a pihenésre és a pillanatok élvezésére, akkor tudd, hogy ezzel nem vagy egyedül! A nyár utolsó havában arra kell számítanod, hogy nehezen fogod megtisztítani a fejedet, és kicsit sem lesz könnyű meggyőznöd magad arról, hogy neked is jár némi szünet. Augusztusban ne feledd, hogy rendben van, ha vágysz a pihenésre, arra, hogy levegőhöz juss annak érdekében, hogy ne égj ki!

Rák: Jellemző rád, hogy sokkal többet törődsz a szeretteiddel, mint a saját szükségleteiddel, de augusztusban ezt nem teheted meg, mert most önmagadra kell a leginkább figyelned. Ne feledd, hogy csak akkor lehetsz a családod, barátaid mellett, ha vigyázol magadra. Szellemileg és fizikailag is egészségesnek kell lenned, ezért augusztusban légy te a legfontosabb önmagadnak!

Oroszlán: Augusztusban arra kell figyelned, hogy az egész élet előtted van, vagyis ne rohanj, és még ne fogj bele azokba a dolgokba, amelyekre nem állsz készen! Próbálj csak kis lépésekkel, nagyon lassan haladni a nyár utolsó havában. Lehet, hogy most nem lesz mérföldkő az életedben, de majd lesz jövőre.

Szűz: Augusztusban ne feledd, hogy nem a múlt határozza meg, hogy ki vagy, és arra sincs hatása, hogy mit tartogat számodra a jövő! Nem ülhetsz ölbe tett kézzel azt várva, hogy a történelem ismételni fogja önmagát. Ha hajlandó vagy érte erőfeszítéseket tenni, akkor nagyszerű jövő áll előtted. A nyár utolsó havában higgy magadban és abban, hogy elérheted az álmaidat!

Mérleg: Arra kell a leginkább figyelned augusztusban, hogy normális, ha olykor szomorúságot érzel. Az is rendben van, ha időnként elveszel, összezavarodsz az érzésektől. Ha viszont mindez tartósan és folyamatosan tapasztalható az életedben, akkor jól teszed, ha cselekszel és beszélsz erről valakivel. Bátran kérj segítséget, hisz neked is jár a boldogság!

Skorpió: Augusztusban ne feledd, hogy te sem vagy legyőzhetetlen! A döntéseid terén légy óvatos a nyár utolsó havában, és vigyázz magadra, mert a hirtelen felindultságból hozott döntésnek olyan rossz vége lehet, hogy amiatt hosszú távon sérülhetsz. Augusztusban légy okos, alaposan gondolj át mindent!

Nyilas: Augusztusban arra kell figyelned, hogy számítasz és az életednek nagyon is, hogy van értelme! Nem kizárt, hogy valaki azon fog dolgozni, hogy rosszul érezd magad, vagy megpróbálja beléd beszélni, hogy használhatatlan vagy, de ne hagyd! Ne higgy az álnok szavaknak, mert igenis csodás és erős teremtés vagy!

Bak: Augusztusban arra kell odafigyelned, hogy nem változtathatod meg az életedet anélkül, hogy közben ne módosítanál a mindennapi szokásaidon. A nyár utolsó havában emlékezz arra, hogy te irányítod a saját utadat, így a jövődet is te választod ki.

Vízöntő: Augusztusban arra kell figyelned, hogy nem a pénz és a karrier határozza meg, hogy ki vagy, mert erről az árulkodik, hogy milyen kedves, lágy szívű és csodás elméjű ember vagy. Erre koncentrálj, ne az anyagiakra!

Halak: Augusztusban arra kell figyelned, hogy ugyanolyan szeretetet és törődést kapj, amilyet a barátaid kapnak tőled! Szeresd és kényeztesd magad a nyár utolsó havában, mert megérdemled!

(Forrás: goodstuff.hu)

Ajánló

Ajánló