Mivel javíthatsz a karmádon augusztusban?



Az általad választott lap elárulja, hogy miként oldhatod meg a problémáidat a nyár utolsó havában.

Ha úgy érzed, hogy rossz dolgok történnek veled, akkor a hiedelmek szerint egyáltalán nem kizárt, hogy ennek oka a rossz karma. Ez azonban nem olyasmi, amibe bele kell törődnöd, ugyanis sokat tehetsz azért, hogy megtisztítsd a karmádat.

Ebben segíthet a következő teszt, amiből azt tudhatod meg, hogy augusztusban milyen karma kísért, és hogyan oldhatod meg azokat a problémákat, amelyeket ez okoz. Ha felkészültél, akkor válassz egy lapot az alábbi három közül, és már olvashatod is a neked szóló tanácsot.1. Ne kételkedj magadban, és ne gátold magad a céljaid elérésében: Amennyiben az első lapot választottad, akkor biztos, hogy előfordult már veled, hogy rossz döntést hoztál egy szituációban, hamarosan pedig megbántad az elhatározásodat.

Akkoriban talán nem is sejtetted, de az egyetlen probléma az, hogy nincs elég önbizalmad. Augusztusban muszáj átgondolnod a döntéseidet. Idézd fel, hogy mikor hoztál jó döntést, ami legyen példa előtted, hogy legközelebb annak alapján válassz! Arról se feledkezz el a nyár utolsó havában, hogy elsősorban arra kell koncentrálnod, amire neked van szükséged, nem pedig arra, hogy mit mondanak mások!

2. Bízz másokban: Ha úgy döntöttél, hogy a három lap közül a másodikat választod, akkor minden bizonnyal sokszor előfordult már veled, hogy olyasvalakit fogadtál a bizalmadba, aki ezzel visszaélt, ezért most már két lépés távolságot tartasz mindenkitől, mert nem tudsz igazán megbízni az emberekben.

Augusztusban ideje, hogy olyan személyeket vonzz be az életedbe, akikre igazán számíthatsz. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, muszáj megbíznod a megérzéseidben, és nyitnod kell azok felé, akiknek jó az energiájuk. Legyen elég önbizalmad ahhoz, hogy tudd, igenis képes vagy arra, hogy helyes döntéseket hozz!

3. Szabadulj meg a rossz kapcsolatoktól: Ha az utolsó lap mellett döntöttél, akkor valószínű, hogy régen gyakran érezted magad egyedül, aminek eredményeként a jelenlegi életedben sok az olyan kapcsolatod, amely nem épít téged. Hajlamos vagy csak a jót látni másokban, és nem veszel tudomást az emberek rossz tulajdonságairól.

Augusztusban azzal javíthatsz a karmádon, ha a jó kapcsolatok kialakítására és azok megtartására törekszel. Szabadulj meg az attól való félelmedtől, hogy egyedül maradsz, hiszen attól, hogy nincs körülötted sok ember, mégis biztos, hogy néhányan rendkívül fontosak a számodra. Igyekezz rájuk koncentrálni!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló