A Szív Tükre felfedheti, hogy mi akadályoz a boldogságbanVálassz egy lapot az alábbi hat közül, és tudd meg, hogy mi lakozik a lelkedben!1. Eltitkolt vágy: Ha az első lapra esett a választásod, akkor a Szív Tükre szerint nagyon vágysz valamire, például szerelemre, szabadságra, egy régi álmod megvalósítására. Vágysz valamire, de semmit sem teszel azért, hogy megszerezd.

Ahelyett, hogy cselekednél, inkább úgy teszel, mintha nem is számítana, nem érdekelne, de a lelked mélyén mindennél jobban vágysz erre a dologra. Ne verd át magadat, ne csinálj úgy, mintha egyáltalán nem számítana!

Ha nem akarsz boldogtalan lenni, akkor bátran vállald fel az álmaidat, a titkos célodat és tégy lépéseket azért, hogy megvalósuljanak!

2. Harag: Amennyiben a második kártyalapot választottad, akkor a Szív Tükre azt üzeni neked, hogy a harag az, ami akadályoz a boldogságban. Lehet, hogy úgy hiszed, hogy már megbocsátottál, nem vagy mérges, de ezzel csak becsapod magad.

Valójában még mindig ott rejtőzik benned a düh, a sértettség, ami akadályoz a boldog és szabad életben. A Szív Tükre szerint a legokosabb az lenne, ha mélyen magadba néznél, lelki lomtalanítást végeznél és megszabadulnál minden negatív érzelmedtől.

3. Eltitkolt szerelem: A harmadik kártyalapon keresztül azt üzeni neked a Szív Tükre, hogy titkon szerelmes vagy valakibe, de ezt se magadnak, se annak a személynek nem mered bevallani. Ezzel ugyanúgy vágod magad alatt a fát, ahogy azzal is, ha a párod foglalt, és abban reménykedsz, hogy elhagyja érted a társát, a családját. Ilyen helyzetben nem szabad reménykedned!

Ha szeretnél boldog lenni, akkor vállald fel az érzéseidet, mondd el annak, akire tartozik és higgy abban, hogy pozitív választ kapsz! Ha szeretői viszonyba gabalyodtál valakivel, akkor jobb lenne, ha elengednéd azt a szerelmet!

4. Kishitűség: Ha a negyedik kártyalap mellett döntöttél, akkor a Szív Tükre szerint a kishitűséggel blokkolod a boldogság felé vezető utadat. Ha nem hiszel abban, hogy szerethető vagy, sikeres lehetsz, megérdemled a boldogságot és megvalósíthatod az álmaidat, akkor ne lepődj meg, hogy ezek a dolgok elmaradnak az életedből, mert ez a kishitűség miatt van így.

Ha szeretnél boldog lenni, akkor a Szív Tükre azt tanácsolja, hogy fedezd fel a benned rejlő érzést, ami titokban uralkodik feletted, és kergesd el örökre!

5. Féltékenység: Egy nagyon alattomos és veszélyes érzésre hívja fel a figyelmedet a Szív Tükre az ötödik kártyalapon keresztül. A féltékenység nemcsak azért káros, mert egy lassan ható méreg, ami komótosan teszi tönkre az életedet, hanem azért is, mert szétzilálja a kapcsolataidat, így a szerelmi, a baráti és a családi szálakat.

A Szív Tükre azt tanácsolja, hogy ne engedd, hogy a féltékenység vagy az irigység közéd és valaki más közé álljon! Járj utána, hogy a féltékenység önbizalom- vagy bizalomhiányból fakad-e, aztán kitartóan dolgozz azon, hogy felszámold!

6. Félelem: A hatodik, egyben utolsó kártyalapon keresztül azt tanácsolja a Szív Tükre, hogy nézz mélyen magadba és ismerd fel, hogy a szíved tele van félelemmel. Lehet, hogy tartasz a változástól, a veszteségtől, a fájdalomtól, a csalódástól, vagy attól, hogy kimondj, esetleg megtegyél valamit.

A félelmeid száma sokszorozódik, úgyhogy ne várd meg, amíg legyűrnek! Többé ne csinálj úgy, mintha minden rendben lenne, hanem bátran nézz szembe a démonjaiddal, amiket győzz le!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló