Neked mit üzen a Tarot augusztusra?Fogalmazd meg a kérdésed, majd válassz egy lapot az alábbi három közül!Az első tarot-kártya: 20. Az Ítélet: Ha arra a döntésre jutottál, hogy az első lap augusztusi jóslatára vagy kíváncsi, akkor Az Ítélet tarot kártyát kaptad, ami azt üzeni neked, hogy valami lezárul az életedben a nyár utolsó havában.

Fontos, hogy amikor valaminek, valakinek búcsút kell mondanod, akkor azt ne vesztességként éld meg, hanem inkább adj hálát, hogy eddig tiéd lehetett! Elhiheted, hogy erre a dologra, személyre már nincs szükséged a jövőben.

Egy sokkal szebb és különlegesebb jövő vár rád. Az életed átalakulhat, és te is megújulhatsz. Ha az elmúlt időszak mélypont volt a számodra, akkor augusztusban újult erővel térhetsz vissza. Ne feledd, hogy ami nem pusztít el, az erősebbé tesz!

Augusztusban ezt tapasztalhatod meg, hiszen a korábbinál sokkal magabiztosabb és erősebb leszel. Most teljesen átértékelheted az életedet, amiben az, ami eddig fontos volt, jelentéktelenné válik, vagy ellenkezőleg, ami eddig nem érdekelt, most fontossá válik.

Ettől kezdve másként fogsz magadra, a lehetőségeidre és az életedre tekinteni, ami egyben azt is jelenti, hogy ennek az új látásmódnak lesz köszönhető, hogy magasabb, tudatosabb szintre emelkedsz, amiért megérdemled a dicséretet!

A második tarot-kártya: 4. A Császár: A Császár nevű tarot lap jóslata vonatkozik augusztusra, aminek időszakában megszilárdul az életed. A jóslat szerint olyan fordulat következik be, amelyre talán régóta vágytál. Stabilitás, biztonság és bőség vár rád a nyár utolsó havában.

Arra is van esély, hogy olyan párt találsz, aki biztos és stabil hátteret tud neked nyújtani. Ez a személy megbízható, szavahihető, ugyanakkor elég makacs ember lehet. Ez a találkozás nem biztos, hogy szerelmet fog jelenteni, ugyanis könnyen lehet, hogy egy támogató, segítő személy lesz, akinek társaságában nyugalomra lelsz.

Történjék bárhogy, augusztusban szilárd alapokra helyezheted az életedet. Minden, ami eddig kiszámíthatatlan, bizonytalan volt, az stabillá és elérhetővé válhat a nyár utolsó heteiben. Ettől kezdve az életed sokkal tervezhetőbb és kiszámíthatóbb lesz.

Augusztusban arra is számíthatsz, hogy az, ami először biztos pontnak tűnt, hosszú távon elég unalmasnak érződhet, ezen pedig muszáj elgondolkodnod. Ha munkát keresel, akkor jól fizető, stabil állást találhatsz ebben az időszakban.

A harmadik tarot-kártya: 8. Az Igazság: Ha úgy határoztál, hogy az utolsó lap jóslatára vagy kíváncsi, akkor Az Igazság elnevezésű tarot-lapot kaptad, ami a Nagyarkánumok sorában a nyolcadik, de vannak más tarot-rendszerek, amelyekben a tizenegyedik lap.

Ez a kártyalap általában az igazságra mutat rá, tehát egy fontos igazságra jöhetsz rá augusztusban. Ez jelenthet bármit, például a saját belső igazságodat, de akár egy információt is, amiről eddig nem volt tudomásod.

A kártyalap azt tanácsolja, hogy iparkodj minél jobban az egyensúlyra törekedni a nyár utolsó havában, mert az igazság mindig több részletből áll, ezt ne feledd! Egyáltalán nem biztos, hogy kizárólag neked van igazad, ezért érdemes más nézőpontból is megvizsgálnod a kérdést, információt, problémát. A teljes igazság csak akkor rajzolódhat ki, ha teljes a kép.

Az augusztus a megbocsátás és a nagyvonalúság hónapja, úgyhogy bocsáss meg magadnak és mindenki másnak is! Ne feledd, hogy a megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfelejted, ami történt, hanem azt, hogy elengeded a haragot, amivel nem másnak, hanem magadnak teszel szívességet!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló