Tanulj meg logikusabban gondolkodni augusztusban!A hónap angyala, Hamaliel tanácsai segíthetnek, hogy a lehető legjobban zárd a nyarat!Tanulj meg logikusabban gondolkodni: Augusztusban tedd egy kicsit félre az érzéseidet, próbálj logikusabban gondolkodni! Ezzel Hamaliel nem azt tanácsolja, hogy vedd semmibe a szíved szavát és az érzelmeidet, hanem csak arra kér, hogy tanulj meg logikusabban gondolkodni, de ne csak a nyár utolsó havára, hanem általánosságban! Ahhoz, hogy ez sikerüljön, kitartásra, tisztánlátásra és reális látásmódra lesz szükséged.

Fejleszd a kapcsolataidat: Hamaliel egyik feladata az interaktív készségek javítása otthon, a munkahelyen és a mindennapos kapcsolatok terén. Szintén ő fejleszti az emberek kommunikációját, illetve azt, hogy tisztán beszéljenek egymással.

Ezzel kapcsolatban azt üzeni neked, hogy augusztusban bátran kérd a segítségét, ha javítanál a szeretteiddel, a kollégáiddal való kommunikációdon. A nyár utolsó havában tartsd szem előtt, hogy fontos, hogy a kapcsolataid őszinteségen alapuljanak, valamint törekedj arra, hogy gördülékenyebb, tisztább kommunikáció legyen köztetek!

Adj hálát a nyárért: Hamaliel, aki részben a hála angyala is, ugyanis a bőségért és a betakarításért is hálát kell adni, azt tanácsolja, hogy augusztusban adj hálát a nyári hónapjaidért, és mindenért, amit azokban kaptál!

A nyár végén emlékezz vissza az évszakra és búcsúzz el tőle úgy, hogy hálát adsz az ajándékaiért, mindenért, ami jó érzéssel és örömmel tölt el, így például idézd fel és mondj köszönetet az élményekért, a nyaralásodért és a jó időért.

A belső világodat is gazdagítsd: Hamaliel nemcsak a logika és az augusztus angyala, hanem a betakarítás és az isteni bőség angyala is, így a szellemi és az anyagi bőséget is elhozza, neked pedig azt tanácsolja, hogy augusztusban ne csak az anyagi bőségre koncentrálj!

A nyár utolsó havában fordíts ugyanannyi figyelmet a belső világod gazdagítására, mint a pénzkeresésre! Törekedj arra, hogy a lelked jól érezze magát, ezért kényeztesd és ápold! Iparkodj megszabadulni a negativitástól, a félelmektől, a rossz érzésektől! Augusztusban foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyek feltöltenek!

Teremtsd harmóniát a fejedben: A logika angyalaként Hameliel abban is segít, hogy tiszta legyen a tudatod, harmóniát teremt a gondolataidban, segít a logikus gondolkodásban, javítja az intellektuális képességeidet és támogat, hogy még a nehéz helyzetekben is tisztán tudj gondolkodni.

Mindezért számíthatsz rá, hogy augusztusban segít rendet tenni a fejedben. Kérd a támogatását, és segíteni fog elűzni a negatív gondolatokat, illetve minden mást, ami meggátol az előrelépésben.

Ne menekülj a tapasztalások elől: Természetesen ezt a tanácsot nemcsak augusztusban kellene megfogadnod, hanem az év bármely más havában is eleget tehetnél neki. A logika, és így a bölcsesség, angyalaként azt üzeni neked Hamaliel, hogy ne rejtőzz el a tapasztalások elől!

A nyár utolsó havában se feledd, hogy minden jó okkal történik az életben, még akkor is, ha eleinte nem látod a nagyobb összefüggéseket. Minden tapasztalattal egyre bölcsebbé válsz és közelebb kerülsz a sorsodhoz. Örülj a tapasztalásoknak, mert azok ajándékok!

Fejezd be, amibe belefogtál: Hamaliel azt tanácsolja, hogy varrd el a szálakat, fejezd be az összes olyan feladatodat, amelyet nyáron kezdtél, illetve valósítsd meg az évszakkal kapcsolatos vágyaidat. Mindenképpen zárd le a rövid távú, avagy szezonális ügyeidet, mert az új évszak más célokat, feladatokat hoz. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy kezdj kapkodni! Hamaliel csupán arra kér, hogy szép lassan fejezd be azokat a feladataidat, amelyeket félbehagytál!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló