Mi lehet számodra a legjobb motiváció?Lássuk, hogy a csillagjegyed alapján mivel lehet a legjobban motiválni téged!Kos: A pénz jelenti számodra a legnagyobb motivációt. Ez nem jelenti azt, hogy anyagias vagy felszínes lennél, hanem egyszerűen csak tudod, hogy mi tesz boldoggá, mire van szükséged, ehhez pedig pénz is kell.

Bika: A jutalom ígéretével motiválható vagy. Mindegy, hogy az álomotthon, új kocsi vagy kényelmesebb munkakör, mert amíg úgy érzed, hogy általa jobbá fog válni az életed, addig motivált maradsz.

Ikrek: Kreatív és szabad szellemed miatt azzal lehet a legjobban motiválni, ha szabadon engedheted a kreativitásodat.

Rák: Számodra a család és a róluk való gondoskodás jelenti a legnagyobb motivációt, hiszen amikor teszel valamit, akkor azt értük is teszed.

Oroszlán: A legjobb motiváció számodra, ha nehéz helyzetekben kell helyt állnod. Te nagy jelentőséget tulajdonítasz annak, hogy mit gondolnak rólad, ezért próbálod akkor is magabiztosnak mutatni magad, amikor valójában bizonytalan vagy, ezzel pedig gyakran bevonzod a sikert.

Szűz: Nagyon szeretsz rendszerezni, ezért esetedben a legjobb motiváció az, ha kipipálhatsz egy feladatot a listádon.

Mérleg: Csillagjegyed alapján extrovertált személyiség vagy, ezért rendkívül fontos számodra mások visszajelzése, emiatt téged a dicsérettel, az elismeréssel és a pozitív visszacsatolással lehet a legjobban motiválni.

A megnyerő és bájos személyiségeddel mindezt könnyen megkapod, de nem tudsz betelni vele. A mézes-mázosságot nem szereted, arra pedig azonnal rájössz, ha valaki hamisan hízeleg neked. Mérlegként imádod az őszinte elismerést, amitől azonnal a legjobb formádat mutatod, mert szeretnél még többet kapni belőle.

Skorpió: Mivel imádod a versenyhelyzeteket, ezért számodra az jelenti a legnagyobb motivációt, ha legyőzhetsz valamit vagy valakit. Skorpióként barátságos mérkőzéseket vívsz a munkahelyeden, az iskolában, de akár otthon is versenyzel, például azon, hogy ki főz finomabb ebédet, vagy ki szereli össze gyorsabban az új bútort.

Ha nem találsz senkit, akivel megmérkőzhetnél, akkor képes vagy saját magad ellen versenyezni. Például megpróbálod felülmúlni a múlt heti edzési eredményedet.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján elmondható rólad, hogy mindig komoly célokat tűzöl ki magad elé, de nem ritkán előfordul, hogy miután elérted azokat rájössz, hogy nem is voltak olyan fontosak a számodra.

Te tipikusan az az ember vagy, akit nem a végeredmény érdekel a legjobban, hanem a játékot élvezed a legjobban, ezért a kihívásokkal és a nehéz feladatokkal lehet igazán motiválni. Amitől mások megijednek, az felkelti a kíváncsiságodat és egyre inkább érdekelni kezd az adott feladat.

Bak: Erős, független és céltudatos személy vagy a csillagjegyed alapján. Te soha nem szorulsz mások segítségére, viszont érezni akarod, hogy másoknak szükségük van rád. Bakként különösebb motiváció nélkül dolgozol a céljaidért, amiket a makacsságoddal, kitartásoddal, intelligenciáddal és szívósságoddal érsz el, de az mégis extra löketet ad, ha tudod, hogy valakinek még segíteni is tudsz.

Vízöntő: Igazi lázadó vagy, aki szereti a járatlan, ismeretlen utakat, és imádod, ha első lehetsz valamiben, ezért téged az motivál a legjobban, ha megváltoztathatod a megszokottat, ha valami újat mutathatsz és neked kell rájönnöd valamire.

Vízöntőként nagyon szereted, ha másokat meglephetsz, megdöbbenthetsz azzal, hogy olyasmit csinálsz, amit ők lehetetlennek gondoltak, vagy eszükbe sem jutott próbálkozni vele.

Halak: Minden sikerben és kudarcban a tanulás lehetőségét látod, ezért téged az motivál a legjobban, ha valamiből jobban megérheted, megismerheted önmagadat.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló