Szerelem, siker vagy nehézség vár ezekre a csillagjegyekre augusztusban!



Vajon köztük vagy?Ezeknek a csillagjegyeknek lesz nehéz az augusztus!

Bika: Az Oroszlánban járó Nap nehézségeket és változásokat jelez az otthonodban és a családodban. Augusztusban azt veheted észre magadon, hogy egyre bizonytalanabbnak érzed magad, aminek következményeként sok mindent megkérdőjelezel magadban.

A lelki nyugalmad visszanyerése igazi kihívás lesz a számodra, a belső nyugtalanság pedig szinte augusztus végéig veled marad. A helyzeten az sem segít, hogy a Bikában járó Uránusz a hónap közepén retrográdba fordul, aminek hatására olyan múltbéli ügyeid kerülhetnek elő, amelyeket eddig halogattál, vagy a szőnyeg alá sepertél.

Szűz: Augusztusban a legfontosabb feladatod az, hogy csak magadra figyelj! A nyár utolsó hava mindig nehéz a számodra, hiszen az égi események hatására a karmával, a múlttal kell szembesülnöd, éppen ezért nem véletlen, hogy zaklatottnak, kimerültnek érzed magad és nem találod a helyedet.

A nyár utolsó hava a töltekezés és pihenés időszaka számodra, ezért annak ellenére nincs sok kedved a felhőtlen örömre, hogy még tombol a nyár. Fontos, hogy senkinek se akarj megfelelni, és csak azt tedd, amit a szíved súg! Ügyelj a gondolataidra és figyelt a testi, lelki változásaidra! Augusztusban az a legfontosabb, hogy megadd magadnak a belső csendet és nyugalmat!

Bak: Könnyen előfordulhat, hogy akaratlanul törnek fel olyan emlékeid, amelyekkel muszáj szembenézned a nyár utolsó havában, aminek heteiben mély pontra kerülhetsz lelkileg. Augusztusban kénytelen leszel megélni a fájdalmat, a nehézségeket, mert csak így leszel képes a teljes átalakulásra, az igazi spirituális változásokra, amelyek után már máshogy nézel magadra, az életedre és a sikereidre!

Ezek a csillagjegyek lehetnek szerelmesek augusztusban!

Rák: A Vénusz a szerelem és a szépség bolygója, aminek hatására boldogságot találhatsz, ráadásul most remek fényszögbe került a Halakban járó Neptunusszal, így bizsergető és boldogító érzésekre is számíthatsz a nyár utolsó havában, aminek heteiben tárd ki a szíved kapuit a szerelemnek, mert ez már nagyon jár neked!

Nyilas: A nyár utolsó havában visszatérhet az optimizmusod, a kisugárzásod pozitívabb leszel, mint eddig bármikor. Hidd el, hogy megérdemled az igazi szerelmet, éppen ezért, ha még nem voltál szabadságon, akkor szervezed meg a vakációdat, és utazz, ismerkedj, flörtölj, légy szerelmes, mert augusztus a tiéd!

Halak: A Rák jegyben járó Vénusz egy különleges találkozás lehetőségével kecsegtet téged. Ha élsz ezzel az eséllyel, és esélyt adsz magadnak, valamint a leendő párodnak rá, akkor az öröm és a boldogság nem marad el augusztusban.

Ezek a csillagjegyek a karrierben lehetnek szerencsések augusztusban!

Kos: Amennyiben sikerre vágysz, akkor augusztusban minden esélyed meglesz arra, hogy teljesüljön a kívánságod. Legyen a célod bármi, indítsd el azt a megvalósulás útján augusztusban, hiszen bármit elérhetsz és megteremthetsz ebben az időszakban! Találd ki minél gyorsabban, hogy mit szeretnél elérni, és tegyél érte!

Rák: Augusztusban akár az egész világot meghódíthatod, és igazi sikerrel, győzelemmel gyarapodhatsz, ráadásul csodás fordulatokra számíthatsz a munkád és karriered terén! A Mars hatására sokkal céltudatosabb és energikusabb leszel a nyár utolsó havában, aminek időszakában valódi nyomot hagyhatsz magad után, ha így akarod!

Skorpió: Ha akarod, akkor hihetetlen magasságokba juthatsz a nyár utolsó havában. Gondold át minél gyorsabban, hogy milyen álmokat dédelgetsz, és ne vesztegesd az időt felesleges dolgokra, mert augusztusban esélyt kapsz arra, hogy valóra váltsd az álmaidat!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló