Próbáld ki a spanyol pszichológuscsoport elefánttesztjét!



Ha a megérzéseidre hallgatva választasz egyet az alábbi elefántok közül, akkor különleges dolgokat tudhatsz meg a lelkedről és az életedről!1. Hűséges és feltétel nélküli: Igazán szeretetteljes, kedves személyiség vagy. Rólad elmondható, hogy mindig előítéletek nélkül fordulsz mások felé, a környezetednek pedig iparkodsz segíteni, méghozzá úgy, hogy ezért semmit sem kérsz cserébe.

Ha azonban kételkedni kezdesz valakiben, megrendül a bizalmad, akkor határozottan visszavonulsz és hajlamos vagy erős falakat húzni magad köré. Mindez alapján a spanyol pszichológuscsoport úgy látja, hogy számodra most az a legfontosabb életfeladat, hogy meg kell tanulnod jól kezelni a segítő természetedet, ugyanis sokszor mindenedet odaadod, és hajlamos vagy félredobni a saját igényeidet, hogy másokkal foglalkozz.

2. Lelkes és álmodozó: Nagyon vidám, vállalkozó kedvű, aktív személyiséggel rendelkezel. Az is jellemző rád, hogy imádsz utazni, szívesen fedezel fel új helyeket, dolgokat, szeretsz vásárolgatni, moziba és étterembe járni.

Rólad az is elmondható, hogy mindig van a tarsolyodban egy új terv, vagy tevékenység, amit meg akarsz valósítani. Folyamatosan keresel, mindig kutatod az intenzív és különleges dolgokat, és vannak bizonyos dolgok, amiket bármi áron el akarsz érni.

3. Békés és harmonikus: Mindig a harmóniát, az egyensúlyt és a békét keresi az életben. Annak érdekében, hogy ezeket megkapd a csendes, nyugodt tevékenységeket, a békés munkát, kapcsolatokat és helyeket szereted.

A konfliktushelyzeteket és a konfrontációt próbálod jó messzire elkerülni, így hajlamos vagy elhallgatni az érzéseidet és a véleményedet. A spanyol pszichológuscsoport szerint fontos, hogy megtanuld azt, hogy amikor kényelmetlenül érzed magad valamitől, amin ezért szeretnél változtatni, akkor ezt muszáj valamilyen módon kifejezésre juttatnod.

4. Szentimentális és érzékeny: Rendkívül erős érzékenységgel megáldott személyiséggel rendelkezel. Erősen vágysz a romantikára, az érzelmi kapcsolatokra, emiatt olyan embereket próbálsz magad köré gyűjteni, akiktől a társaság mellett támogatást és védelmet kapsz. A nagyfokú kreativitásoddal mindenhol ott hagyod a lenyomatodat, amihez nyúlsz. A különleges látásmódod és az élethez való hozzáállásod miatt olykor úgy érzed, hogy nincs senki, aki igazán megértene.

5. Maximalista és idealista: Jellemző rád, hogy az élet minden területén, így a munkában, otthon, vagy a kapcsolatokban, törekszel a tökéletességre. Konkrét elképzeléseid vannak arról, hogy hogyan kellene működnie a világnak, miképpen fejlődhetsz és ennek megfelelően igyekszel változtatni a körülötted lévő személyeken és helyzeteken, ha azok nem illenek bele az általad idealizált valóságba.

El kell fogadnod, hogy a valóság és az élet olyan sokszínű, ahány ember él a világon. Azt is meg kell tanulnod, hogy komoly eredményeket a megértéssel, és nem a kényszerrel érhetsz el. Ha valami zavar, és szeretnél rajta változtatni, akkor párbeszéddel keresd az egyetértést!

6. Megfontolt és szervezett: Igazán értelmes, de nagyon óvatos személy vagy, és folyton azon munkálkodsz, hogy kiépítsd a saját biztonságodat, fizikai és gazdasági értelemben is, hogy ezáltal mindennel meg tudj birkózni, amit az élet hoz neked.

Rendkívül sok időt fordítasz arra, hogy a jövőn gondolkodj, valamint arra, hogy kitaláld, hogyan nézel majd szembe a látszólagos kockázatokkal, veszélyekkel, amiket tartogat a számodra. A lényeg tehát az, hogy ma dolgozz, most váltsd valóra az álmaidat és a vágyaidat! Ha így teszel, akkor látni fogod, hogy ahogy telnek a napok, úgy lesz egyre nyugodtabb, boldogabb és sikeresebb az életed!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló