Milyen hatást gyakorol rád az Uránusz hátrálása?



A retrográd Uránusz minden csillagjegyre más hatást gyakorol 2020. augusztus 12-től 2021. január 12-ig.Kos: A pénz és a vagyon terén komoly, de konstruktív változtatásokra kerülhet sor. Ha az Uránusz retrográd időszakában felerősödik a birtoklási vágyad, akkor az olyan változásokhoz vezethet, amelyek nagylelkűvé tehetnek.

Bika: 2018 májusa óta építed lépésről lépésre a saját „forradalmadat”, de az Uránusz retrográd időszakában fel kellene függesztened ezeket a lázadó stratégiákat, ugyanis meg kellene válaszolnod néhány komoly kérdést, így például azt, hogy mit akarsz az élettől, milyen változásokat kell véghezvinned, és mi erre a legjobb megoldás?

Ikrek: Számot kell vetned az életeddel az Uránusz retrográd hatására, aminek időszakában felül kell vizsgálnod az emberi kapcsolataidat és az azokhoz való viszonyulásodat, aminek során át kell gondolnod azokat az elveidet, amelyek visszahúzhatnak. 2020. augusztus 12-től 2021. január 12-ig némi zavartságot, irányvesztettséget érezhetsz, ezért nagyobb önbizalomra lesz szükséged.

Rák: Az Uránusz retrográd hatására nyitnod kell a világ felé, ugyanis olyan emberekkel találkozhatsz, akik különbözni fognak az eddigi barátaidtól. 2020. augusztus 12-től 2021. január 12-ig sok kérdésben megváltozhat az álláspontod, ezek az új ismerősök pedig segíthetnek neked a fejlődésben, ami által egy sokkal jobb irányba fordulhat az életed.

Oroszlán: Az Uránusz retrográd időszakában úgy érezheted, hogy felesleges köröket futsz a karrieredben, éppen ezért itt a remek alkalom, hogy egy másik utat fedezz fel! Amit eddig kőbe vésett dolognak gondoltál, attól nem kapod meg azt az elégedettséget, amit egy munkától vársz. Oroszlánként neked nemes szereped van, amit az Uránusz retrográd idejében esélyed lesz megtalálni.

Szűz: Szűzként már készen állsz a fejlődésre, de a nagyobb változtatáshoz az Uránusz retrográd adja meg az utolsó lökést. Ez jelenthet bármit, aminek az önmegvalósításhoz van köze. 2020. augusztus 12-től 2021. január 12-ig bátran haladj a céljai felé!

Mérleg: Az Uránusz retrográd hatására felülvizsgálhatod az örökösödéssel, a közelmúltban tett pénzügyi befektetéseiddel kapcsolatos hozzáállásodat, de azt is, hogy hogyan bánsz a pénzzel, főleg a partnereid vagyonával, esetleg a közös vállalkozásból származó pénzzel.

Skorpió: Az Uránusz retrográd időszakában a szoros kapcsolataid, főleg a párkapcsolatod újraértékelésére kerülhet sor. Néhány üzleti partnerséget vagy együttműködést is felül kell vizsgálnod 2020. augusztus 12-től 2021. január 12-ig.

Nyilas: Az Uránusz retrográd időszakában átgondolhatod a munkához, munkahelyhez való hozzáállásodat, amin esélyed lesz változtatni. Ugyanakkor az életmódod változtatására is szükség lehet, ugyanis ennek elmaradása hajlamosabbá tehet a betegségre.

Bak: A szerelmi életedet hozhatja előtérbe az Uránusz retrográd, aminek időszakában olyan személy bukkanhat fel az életedben, akire nem számítottál. Ez a kapcsolat sok mindent megtaníthat önmagadról.

Vízöntő: Leginkább azért hozhat zavaró helyzetet számodra az Uránusz retrográd, mert az uralkodó bolygód. A 2020. augusztus 12-től 2021. január 12-ig tartó időszakban át kell gondolnod a családtagjaiddal ápolt kapcsolatodat, a legmélyebb érzéseidet és az otthonoddal kapcsolatos döntéseket.

Halak: Az Uránusz retrográd számodra az érdekérvényesítés időszaka lehet. 2020. augusztus 12-től 2021. január 12-ig muszáj világosabban kommunikálnod, valamint mindig hallgass a megérzéseidre, ha fontos döntést kell meghoznod, mert azok a helyes irányba fognak terelni!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló